Do akej miery...

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
dew6
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

myslím si, že by každý chalan mal svojej "vyvolenej" v prvom rade veriť... ;)
Vážne chalani-neviete si predstaviť, ako veľmi môže byť baba izolovaná a deprimovaná, keď sa prestane stretávať so "svojimi ľuďmi"...
Keď jej zakážeš stretávať sa s priateľmi a zabávať sa aj bez teba, vážne to naruší vzťah a môže to viesť dokonca k jeho zániku...
V prípade, že jej to dovolíš, ale s odporom, nechuťou a strachom, kočka to vycíti a ak ťa ľúbi, nebude chodiť nikam preto, lebo bude mať zlý pocit z tvojich myšlienok a citov-bolo by to také isté, akoby si jej to zakázal :!:

mi-chau napísal:a co keby sa to obratilo a tvoj chalan by si behal po kinach s inymi babami hm?
Ja som však nevravela o kine...kofola, káva, čaj....kino, ak vás je viac....maybe
Dnes som sa o tom s priateľom rozprávala a vysvetľovala som mu, že ak chce niekam ísť, nech povie...Dôverujem mu na 100%-nevravím, že je to dobre-nejde o to, že by bol priehľadný alebo, že by som o ňom úplne všetko vedela...to že mu tak veľmi dôverujem je len moja slabosť....
Keď niekto o svojej priateľke pochybuje, myslí na to, čo keby....
Ja som si istá, že nič také nepríde a ak by také niečo prišlo, nie som pripravená a bude to 10-krát tvrdší úder ako keby som to čakala... :slap: :slap: :slap:
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

hmm dost tazko povedat ja priatelku nemam noooo ale co by som jej asi dovolil to by zalezalo od situacie a od toho ci by sli partia alebo len ona sama s chalanom a to kino noooo to by som sa uz zamyslel ........ ale jasne ze dovera vo vztahu musi byt .......... len zas aby ju potom moc nevyuzivala asi ani ona by sa necitil ok ak by si chodil s kamoskou do kina ..........
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

dew6 napísal:myslím si, že by každý chalan mal svojej "vyvolenej" v prvom rade veriť... ;)
a co keby sa to obratilo a tvoj chalan by si behal po kinach s inymi babami hm?
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

mi-chau pre dew6 napísal:a co keby sa to obratilo a tvoj chalan by si behal po kinach s inymi babami hm?
to by aj mna zaujimalo. je lahke pisat o uplnej dovere,ale co ak by sa nieco stalo a nemuselo by to byt jeho vinou? podla mna ma kazdy milujuci clovek v sebe strach,ze strati svoju "polovicku". urcite by ti to nebolo jedno. doverovat mozes, ale strachu sa nezbavis.

k teme-na kofcu s partiou-ok, do kina vo dvojici-podla toho s kym.
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Ked jej veris kofola by ti vadit nemala... Ale to kino... To by ma islo slahnut...
btw.:Co mate proti tomu ked sa vasa baba objima s inym chalanom a bozkava sa s nim na lice???
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

zuzuzu napísal:Ked jej veris kofola by ti vadit nemala... Ale to kino... To by ma islo slahnut...
btw.:Co mate proti tomu ked sa vasa baba objima s inym chalanom a bozkava sa s nim na lice???
nič, bežne sa tak zdravíme s kamarátkami. Proste aj ka má priateľa pri sebe tak jemu podám ruku jej dám pusu a idem ďalej, nikdy to nikomu nevadilo.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Pravdupovediac chodím dosť často s bratrancovou frajerkou na pivo a nemyslím že by som mal nejaké zlé úmysly.Takisto ju aj objímam keď sa lúčime.Z môjho pohľadu by som to videl tak ak oto robím ja niečo v tom zmysle : (ne)rob to čo (ne)chceš aby iný robili tebe
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

minule moju kocku tiez niekto volal na kavu. poznal ju uz skor. ale je odomna starsi o nejake 4 roky cize on dej o 7, tak som jej povedal nech s nim ide ked chce ale ze, nech mu povie ze posledny krat.

A rozhovory s chlapcami tolerovat musim kedze ona je taka ukecana, nemam na vyber... A aj ked jej verim a viem ze ma miluje... Ostatnym vsak neverim
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

Hmm...dam priklad zo zivota, ktory ta mozno rozrusi ale na druhej strane mozno aj potesi :) ...Jedna baba si na mna zohnala cislo a bla bla bla... dali sme stretko. Pohoda....zistil som ze sa jej pacim. Ale mala frajera. Hm...co teraz ? Chcel som to nechat tak, lenze ona ma stale dobijala SMSkami, ze ma ma rada a ze ma nechce stratit. (?) oukej, co uz, dal som jej ultimatum...take....naznacenie nech sa roide s frajerom. Ale nerozisla. namiesto toho aby bola snim isla na chatu s kamaratkami. Vypila si mierne a zacala vypisovat SMS. Ze ma ma rada, ze by ma vybozkavala, ze by sa so mnou vyspala. Neviem co mam robit, lebo ja ju mam tiez rad, lenze ma frajera ktoreho nechce nechat. Ani koli mne. Ked sme sa raz pohadali tak mi s placom povedala ze ma ma fakt rada. Ja som ju rozplaka. JA, rozplakal...to sa vraj nepodari hocikomu, lebo je to "tvrda baba". Poviem ti, ze mat frajerku ako je ona, tak ju poslem kade lahsie. Ju uz neriesim, lebo viem ze to nema vyznam.

Tak si vyppcuj rady, ktore ti davaju, ale...ak chodi s kamaratmi zo skoly nieco oslavovat tak to sa da tolerovat. Je to take.... neporaditelne, pretoze nevieme obec ako sa pri nich sprava. ZO ZENAMI JE TO TAZKE :roll:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

will.i.am napísal:A rozhovory s chlapcami tolerovat musim kedze ona je taka ukecana, nemam na vyber... A aj ked jej verim a viem ze ma miluje... Ostatnym vsak neverim
ved to by si mal byt rad, ze sa nemusis len ty s nou rozpravat, si mozes oddychnut a tak, ved to je na nezaplatenie. vo vztahu su sice dvaja ale take obcasne panske jazdy do mesta su vyborne, to je proste skvely pocit sa tak postretavat po case a pokecat a urcite aj pre slecnu ked ide s kamaratkami, resp. s partiou, sak kazdy mal predtym nez zacal nejaky vztah nejakych kamaratov a predsa sa na nich nevysereme(mozno tak zo zaciatku :D)

co sa tyka toho ze by moja caja mala ist s dakym onym vydriduchom do kina, tak by som sa cudoval keby s nim isla, mna by ani nenapadlo uvazovat keby ma nejaka zavolala. povedal by som, ze toto neni normalne, samozrejme zavisi od toho aj kto ju volal a ked vravis ze byvaly ta potom niet o com premyslat.

a taka obligatna otazka, kolko mate rokov a ako dlho ste spolu.
Napísať odpoveď