Vážne chalani-neviete si predstaviť, ako veľmi môže byť baba izolovaná a deprimovaná, keď sa prestane stretávať so "svojimi ľuďmi"...
Keď jej zakážeš stretávať sa s priateľmi a zabávať sa aj bez teba, vážne to naruší vzťah a môže to viesť dokonca k jeho zániku...
V prípade, že jej to dovolíš, ale s odporom, nechuťou a strachom, kočka to vycíti a ak ťa ľúbi, nebude chodiť nikam preto, lebo bude mať zlý pocit z tvojich myšlienok a citov-bolo by to také isté, akoby si jej to zakázal
Ja som však nevravela o kine...kofola, káva, čaj....kino, ak vás je viac....maybemi-chau napísal:a co keby sa to obratilo a tvoj chalan by si behal po kinach s inymi babami hm?
Dnes som sa o tom s priateľom rozprávala a vysvetľovala som mu, že ak chce niekam ísť, nech povie...Dôverujem mu na 100%-nevravím, že je to dobre-nejde o to, že by bol priehľadný alebo, že by som o ňom úplne všetko vedela...to že mu tak veľmi dôverujem je len moja slabosť....
Keď niekto o svojej priateľke pochybuje, myslí na to, čo keby....
Ja som si istá, že nič také nepríde a ak by také niečo prišlo, nie som pripravená a bude to 10-krát tvrdší úder ako keby som to čakala...