Stretnutie s rodičmi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Stretnutie s rodičmi

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Kedy si myslíte že by mali rodičia spoznať vášho partnera/partnerku?
A ako? Pozvanie na obed či čo???
A chalani chce sa vám stretnúť sa s rodičmi vašej priateľky???
Sphinx
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Stretnutie

Príspevok od používateľa Sphinx »

No tak ja som sa zoznamil s jej rodicmi tak, ze ked som bol prvy krat u nej, tak nemala nikoho doma. Rodicia boli niekde prec na nakupoch ci co. Nuz a o hodinu na to sa vratili. Tak sme ich isli privitat a nebol ziadny problem. Dobry den ja som .... No a bolo to mozno ked sme spolu boli okolo 2-3 mesiacov. Ja som s tym nemal ziadny problem. To len holka sa bala, ze co sa bude diat. Ale nic sa nedialo. Zoznamili sme sa, rodicia boli v obyvacke a ja s holkou sme isli dopozerat rozpozerany film. Takze tot moj nazor :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

zalezi, kolko mas rokov a ako je to vazne... ked je to bezny chalan v 16-17 a pod, netreba z toho robit dramu, ked sa nahodou stretnu predstavit a je to.
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

jj, mňa minule jej strýko (lebo otca tam nemala, bola na výlete u rodiny) pozval na pifko. Som bol dáky nervóny celú dobu ale nakoniec sa to dalo.
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

stretnutie je vzdy zaujimave, ale obvykle prejde bez problemov. aj ked osobne som sa stretol s velmi odlisnymi rodicmi. uz sa mi stalo aj take, ze sa so mnou rodicia nebavili, lebo som im vyfukol nadejneho zata, ale inac nemam zle skusenosti. takze to nebude az take hrozne, si myslim. ved sa este nejdete brat, tak pohoda. inac bezne chodia ludia spolu 2-3-4 mesiace, nez sa o nich rodicia dozvedia. netreba sa ponahlat, si myslim.
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

Heh tak u mna to bolo uplne inac :P Moja laska je vlastne aj moja suseda ale moc som sa pred tym s jej mamou nebavil a aj ked som k nim zacal chodit....trvalo to par tyzdnov ale teraz je jej mamina natesena ked ma zbada :P alebo aspon v to dufam :lol:
bocian
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bocian »

ja som si svoje byvale nikdy nepredstavil mame uz len z dovodu zeby zacal viest "krizovy vysluch" :lol:
k6
VIP
VIP

Príspevok od používateľa k6 »

Heh, no ja som tiez nazoru ze netreba sa bat ani sa ponahlat... 2-3 mesiace mi pripadaju optimalne... ci ides na veceru ci na obed to uz zalezi skor od rodicov, ako si to praju. Zazil som aj to aj to, ale aj normalna situacia ked proste vecer sedeli rodicia pri telke, dosiel som, nejaky kvietok pre jej maminu, podali sme si ruky a pohodka. Ale mam kamarata ktory na to ide drsnejsie, babu s ktorou prave je jeho rodicia spoznali o par hodin neskor ako on samotny (spala u neho po nejakej akcii a na druhy den uz vsetci spolocne obedovali) :D
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

No mne sa to stalo, ked som isiel z jedneho stretnutia z Bratislavy. Nahodeny v saku, kravata... Doma som odprevadil priatelku a tam ma predstavila. Ale iba meno, nie to, ze som jej novy priatel. Asi by hned neboli prilis nadseni, kedze som od nej o 6 rokov starsi. Potom ma pomalicky spoznavali a myslim, ze nemaju ziadne vyhrady.
enya77
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa enya77 »

devo159 napísal:Heh tak u mna to bolo uplne inac :P Moja laska je vlastne aj moja suseda ale moc som sa pred tym s jej mamou nebavil a aj ked som k nim zacal chodit....trvalo to par tyzdnov ale teraz je jej mamina natesena ked ma zbada :P alebo aspon v to dufam :lol:
no to teda nam je ale super, ze sme susedia co zlato? :) :smt008 ano mamina je natesena a ty to vies... nemusis mat strachy ona ta ma moc rada...
jaj a teraz sa vratim tej aktualnej teme .... stretnutie s rodicmi je vhodne vtedy ked si myslis ze ano tvoj partner je ten s ktorym chces zit do konca zivota... bo napr. ked si ho rodicia oblubia a ty sa s nim rozides .. no tak poto m ho zacnu porovnavat s druhym ze ten bol lepsi a preco si ho nechala a bla bla.... chapes.... :)
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Ja sa tam prvykrat chystam teraz - na velkonocny pondelok.
Ani sa velmi nebojim, pretoze svokra je celkom v pohode, vzdy ma pozdravuje a pyta sa na mna... Zo svokra by som mal vacsi strach, ale on tam asi nebude... nastastie :)

A predpokladam ze ju coskoro vezmem aj ja domov...
Inak 1.aprila sme mali 2 mesiace...
nicitel5
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa nicitel5 »

ja odpoerucam slune bit otvoreni abi ta diavca prestavilo potom im podas ruku a prestavsi sa edo d a mas hotovo :P
ROKI49
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ROKI49 »

no mame som ju predstavil po tyzdni, vonku bola zima tak nebudeme prznut nie? a kedze byvame od seba 100km a prespavame cez vikendy jeden u druheho takze s jej rodicmi to bola nutnost takisto, bolo to o tyzden neskor. jej otec je farar, mama tiez v cirkvi takze som sa aj obaval ale nic hrozne, po dlhsom boji im uz aj prestava vadit ze spolu spime v jednej izbe. ale ako vravim po troch mesiacoch ma uz celkom respektuju, hlavne svokor :P
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

ja som s mojim uz dost dlho a zatial ma nepredstavilll...cakame na tu "pravu chvilu" :?
lacko
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa lacko »

ja s priatelkou sme mali zoznamovacku s rodicmi po 6mes, nieje to nic dramaticke ak rodicia nemaju vela zbytocnych otazok :) chodime spolu 1,5 roka a obaja mame s rodicmi toho druheho v pohode vztahy
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja som rodicov mojej priatelky spoznal relativne skoro a podla mna uplne v pohode su ziaden problem :)
body25
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa body25 »

Ja som este jej rodicov nespoznal priatelka spoznala moju mamu, ked bola u nas na moje narodky.. moja mamka ju ma rada stale sa na nu pyta a normalne jej kupuje darceky :D no super... Oco ju este nepozna osobne ale vie ze exsistuje :) som zvedavy aky budem mat vztah z jej rodicmi aj ked neviem kedy ich spoznam.. ale jej otec ma asi nebude mat velmi rad :( no uvidime ....
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

no ja som sa vacsinou spoznal z jej rodicmi ze som dosiel po nu domov ... a pri zazvoneni otvorili rodicia ... reakcie boli vacsinou velmi dobre ... :) musim zaklopat na drevo ...
Harlequin
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Harlequin »

ja nemam moc skusenosti... ale co kamaratkini rodicia tak len dobre skusenosti... priatelkinych zatial nepoznam... 8)
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

enter00 napísal:zalezi, kolko mas rokov a ako je to vazne... ked je to bezny chalan v 16-17 a pod, netreba z toho robit dramu, ked sa nahodou stretnu predstavit a je to.
Hm ja mam 18 a on pomaly 29...
No a sme spolu asi 4 mesiace...
No a nasi sa nanho neustale vypytuju ze kedy ho uz uvidia...
No a nejak vacsinou ani neni v BA...
Pomoooc teraz som kvoli tomu ze ho mamka nepozna prisla o vylet do Slovinska... :(
Napísať odpoveď