no, na skodlivost vodnych fajek nebol co ja viem zatial ziaden vedecky vyskum ktory by priniesol vedecky podlozene fakty, takze cele je to len na dohadoch, rozpravani dlhorocnych fajciarov a priemernej dlzky zivota arabov

tato diskusia sa podla mna nebude uberat smerom jej nazvu, pretoze na to ma kazdy individualny pohlad... podobne ako spominal jin si nemyslim ze je moralne sa tu rozpravat ako do toho niekto naklada travicku a ine vecicky,... predsa len vodna fajka je symbolom relaxu, teda minimalne v krajinach jej povodu a preto si to trosku vazme a nezneuctievajme ju ilegalnymi vecami,...
a ktomu ze bez alobalu,.. no, ano, dokonca dostat kupit taku mriezku, sa polozi na korunku, su v nej dierky,.. ale je to hrozne o nicom, vobec to nedrzi teplo, tabak sa zle spaluje, uhlik prepadava do tabaku, a fajci sa este vacsie svinstvo ako s alobalom,.. osobne som o zlych ucinkoch alobalu nepocul, ale rozhodne ich nevylucujem,... ale tak povedzme si, je to potravinarsky alobal, v ktorom sa celosvetovo pripravuju jedla tiez pri dost vysokych teplotach, tak o nejakych tazkych kovoch tu hovorit,... tod moj subjektivny nazor na skodlivost,.. mozno by bodol pohlad nejakeho chemika ktory by sa k teme alobalu a vysokym teplotam vedel vyjadrit,...