Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
krija
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

schw33k napísal:prvý krát zhliadli černocha a bol iný , t.z. odpor
indián, po prvy krat zhliadol bieleho muza a spociatku ho uctieval ako boha. :wink:
neverim na vrodený rasizmus. mozem sa vas opytat, kedy ste si uvedomili svoju farbu pleti a vy si to nebudete pamatat, tak isto ako si nepamatate kedy ste zacali chodit, kedy ste zacali hovorit......viete iba to, co vam povedali rodicia, alebo stari rodicia... (rodicov povazujte za priklad z okolia). uverili ste im, ze to bolo vtedy a vtedy. zijete s tym dodnes a budete do smrti. a podobne to je s rasizmom. je to vplyv okolia na vasu osobu. do akej miery vas ovplyvni, je len na vas. ale jedno je iste, ak vas aj ovplyvni, tak v tomto pripade to nemusi byt do smrti. :idea:
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

nordkapp_pb spomenul som adarov preto ze oni boli zatial tym najvecsim narodom "barbarov" ,ano lebo treba ich nazvat lebo na zaciatku naozaj nimi aj boli, casy sa ale zmenil,takisto ako huni aj oni jazdili na svojich konikoch cely zivot az kym neboli myslim r 955 porazeni ,myslis ze ludia ktori sa neusadili ziju z rabovania si toto oznacenie dovtedy nezasluzili,prepac ze som sa vyjadril takto no trebalo to. ANO osudili nas aj ine narody vlastne vsetky susedne + nemci. ale vies 1000 rokov utlaku , veru bol to utlak bolo to pomadarcovanie,sposobilo ze viacmenej kazdy slovak ma voci nim isty druh odporu ,ktori sa da ale nemusi dat potlacit ,a dostali sme sa ku uzivatelovi kali520 ano podla mna mali aj vrodene predsudky kedze nasi predkovia nepatrili k velkym narodom tak sa naslo dost tich ktori tu robili neplechu predtym ako nastalo nase uplne podrobenie madarom tu predsa boli Avari.myslim si ze k nim urcite citili nenavist a odpor . nieje to to o com hovorime ?

a poziadal by som danych odpovedajucih ktori sa rozhodnu reagovat nech sa nevyjadruju voci mne vulgarne ,snazim sa z tym prestat a vyrazne som to obmedzil na tomto fore som to myslim este neporusil,opravte ma ak sa mylim,tak to robte aj vy :!:
zvonenie33
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zvonenie33 »

kali520 napísal:Zamyslal si sa niekdey aj nad tym ze cernocha odsdzovali kvoli skutkom a nie kvoli farbe pleti? Mali predsudky ale nemali ich urcite vrodene a to uz vobec nemali vrodene rasisticke predsudky.
omg a koli akym skutkom? prilis neochotne nastupovali do lodi co ich odvazali?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

vendo ja som uviedol, ze romovia su sice viac menej problem . ale spravili sme ich takymi my .. doslova sme ich rozmaznali ... romovia napr. v spanielsu ( noo romovia .. proste to site co slovenski romovia akurat sa dostali az do spanielsa uz za cias kocovania ... ) kocuju a neziju usadlym sposobom, akurat ich tam nerozmaznali socialnymi davkami a pod. takze kocuju na BMW a karavanoch :-P ... no a este k tym detom .. a keby biele dieta malo cierneho otca ( genetika vie byt celkom zakerna :-) ), tak keby mu tam posadlili cierne dieta tak sa s nim tez hra podla mna .. pretoze by takeho cloveka nevidelo prvy krat, bolo by na taku odlisnost zvyknute :-) ..

edit:// .. k tej spoluobanke som este zabudol dodat : ... lebo blieli nekradnu ! :-) ... akurat sa nezamerjau na penazenku, im staci tvoje auto ..
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

kali520 napísal:.. Ja poznam tri druhy ras: biela negroidna a mongoloidna. A ja sa pytam do ktorej rasy zaradite madara alebo zida.
V celku suhlasim, ale indiani niesu samostatna rasa ? a ak nie tak ku ktorej rase sa radia ? ...
Aby to nebolo celkom OT tak podla mna je rasizmus vrodeny, je logicke, ze prejavujeme urcitu averziu k odlisnym ludom ... ale casto to nieje sposobene len forbou pokozny alebo nejakymi charakteristickymi crtami inej rasy. Napriklad ked dochadza k urcitym extremom, pripadne pripisovaniu nejakych vseobecnych vlastnosti celej skupine ludi, alebo k zachadzaniu do extrenov ako napriklad KKK :roll: tento rasizmus vrodeny nieje, tak isto ako nieje vrodeny sovinizmus .
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

miki690 napísal:V celku suhlasim, ale indiani niesu samostatna rasa ? a ak nie tak ku ktorej rase sa radia ? ...
nie, nie su. zaraduju sa do mongoloidnej rasy.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

S666 napísal:co si myslite otom ze rasizmus je proste v genoch vrodeny, nieco take ze od prirody, len sa to ucime postupne ovladat s presvedcenia, nemusi sa priamo jednat o rasizmus ale neviem ako to presne povedat , ked je niekto "iny" a nenavist voci nemu.
Rasizmus neznamena nenavist
krija napísal:indián, po prvy krat zhliadol bieleho muza a spociatku ho uctieval ako boha. :wink:
No to bude mat ale aj svoje dovody a dobre indianske srdce to asi nebude :)
nordkapp_pb napísal:a keby biele dieta malo cierneho otca
Biele dieta nemoze mat cierneho otca.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Aryan Angel napísal:Biele dieta nemoze mat cierneho otca.
napisal som snad niekde ze BIOLOGICKEHO ? ... kolko mas " farbne zmiesanych " parov .. a ked este je muz neplodny ..tak co ostava ? ... matka sa da umelo oplodnit a presadi si ze chce geneticky material od bieleho muza ... a mas bieleho potomka, ktoreho bude vychovavat cierny otec ... hmm podla mna to je celkom mozne ...
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Rasista v pravom slova zmysle nie som. Proti mongoloidnej ci negroidnej rase nemam nic.
Rasizmus podla mna vrodeny nie je, zavisi od vychovy a od presvedcenia cloveka.
Od narodenie som vsak bol vychovany k averzii a nenavisti ku ciganom, zato som svojim rodicom vdacny :twisted: . Staci mi, ze nas vedlajsi vchod bol oznacovany za "cigansky vchod" a od dectva videt tie spiny zit a hrat sa na mojom dvore, no fuj.
das fas
Star
Star

Príspevok od používateľa das fas »

Ja som vzdy bol vychovavany rasisticky, taky uz je slovensky narod, vzdy dedo vravieva ze treba vyvrazdit madarov, ciganov, cechov, rusov, komunistov... A tak to vyzera ze aj ja budem podobny ako on 8)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

13 napísal:Ja som vzdy bol vychovavany rasisticky, taky uz je slovensky narod, vzdy dedo vravieva ze treba vyvrazdit madarov, ciganov, cechov, rusov, komunistov... A tak to vyzera ze aj ja budem podobny ako on 8)
aha a chcem sa ťa spýtať čo zlé ti spravil čech ? Koľko čechov poznáš ? Ovplivňujú česi tvoj život ? Stretávaš ich každodenne na ulici ? Považuješ ich za menej ako ľudí ? Obmedzujú ťa ?
das fas
Star
Star

P3Bo: akoze ja nemam nic ani proti madarom (ak tak hnusnu rec), ja len vravim co vravieva moj dedo. :wink:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

13 napísal:Ja som vzdy bol vychovavany rasisticky,.... vzdy dedo vravieva ze treba vyvrazdit..... cechov, ... A tak to vyzera ze aj ja budem podobny ako on 8)
13 napísal:P3Bo: akoze ja nemam nic ani proti madarom (ak tak hnusnu rec), ja len vravim co vravieva moj dedo. :wink:
Aha a prečo to tak vyzerá potom že budeš podobný ako on ?
das fas
Star
Star

P3Bo: Lebo sice nemam nic proti madarom a cechom, ale zato neznasam ciganov, komunistov (a tym padom aj väčšinu rusov) :wink: A este fasistov som zabudol. :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

nordkapp_pb napísal:napisal som snad niekde ze BIOLOGICKEHO ? ... kolko mas " farbne zmiesanych " parov .. a ked este je muz neplodny ..tak co ostava ? ... matka sa da umelo oplodnit a presadi si ze chce geneticky material od bieleho muza ... a mas bieleho potomka, ktoreho bude vychovavat cierny otec ... hmm podla mna to je celkom mozne ...
V dnesnej dobe su uz mozne aj taketo veci, ano.. :roll:
13 napísal:P3Bo: Lebo sice nemam nic proti madarom a cechom, ale zato neznasam ciganov, komunistov (a tym padom aj rusov) :wink: A este fasistov som zabudol. :)
Pockaj, ale tych dedo nehovoril.

A Nemci su ok? Lebo fasistov.. a tym padom aj nemcov? hm?
das fas
Star
Star

Aryan Angel: Nemci su nemci (obdivuhodny narod s hnusnou recou), fasisiti su fasisti (ko*ot s hovnom v hlave), a dedo ich nehovori, lebo on proti nim nic nema, napriklad taku slovensku pospolitost ma rad, hovori im sympaticki chlapci :)
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Tak potom aj komunisti su komunisti a Rusi su Rusi.. tiez obdivuhodny narod :)

Ja len ze u tych ostatnych averzii si sa odvolaval na deda.. a fasistov ti kto podsunul? :)
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

inak len doplnok.. fasisti boli TALIANI... nemci NACISTI :)
das fas
Star
Star

Aryan Angel: Sme sli s kamaratmi na koncert (punkovy) a jedneho sme stretli (fasistu), a ten nam pekne porozpraval o ich praktikach a IQ :wink: + toto video http://www.ceknito.sk/video.php?id=30959 vystihuje ich to...
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

13 napísal:Aryan Angel: Sme sli s kamaratmi na koncert (punkovy) a jedneho sme stretli (fasistu), a ten nam pekne porozpraval o ich praktikach a IQ :wink: + toto video http://www.ceknito.sk/video.php?id=30959 vystihuje ich to...
nech sa paci.. cista demencia
toto je nenormalna kktnost... idioti..

EDIT:
13.. samozrejme ze tych na tom videu

NZ... :)

akoze newiem co si mam o tom mysliet.. skini su fakt drbly..
inak to neboli slovensky skini jak som kukal :roll:

EDIT2:
inak to je tiez odvaha DPC... kolko ich je na jedneho :lol:
cela banda DPC.. keby bol jeden (dvaja) tak newiem :roll:
Napísať odpoveď