Vrodeny rasizmus

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
das fas
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa das fas »

Šu-Do: teraz si nie som isty ci myslis mna alebo tych fasistov/nacistov na tom videu :)

/edit: chvalabohu, diky :lol:
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

13 napísal:Aryan Angel: Sme sli s kamaratmi na koncert (punkovy) a jedneho sme stretli (fasistu), a ten nam pekne porozpraval o ich praktikach a IQ :wink: + toto video http://www.ceknito.sk/video.php?id=30959 vystihuje ich to...
Stretli ste fasistu? :) Co vam cital z Fasistickej nauky Benita Mussoliniho? Praktiky? IQ? :D Nemyslim. Ako raz povedal Slota.. nemiesaj hrusky so zemiakmy : )
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

Aryan Angel napísal:Stretli ste fasistu? :) Co vam cital z Fasistickej nauky Benita Mussoliniho? Praktiky? IQ? :D Nemyslim. Ako raz povedal Slota.. nemiesaj hrusky so zemiakmy : )
btw, kde sa da precitat dake porovnanie nacizmu a fasizmu? resp. ake boli rozdiely medzi nimi, lebo dnes to akosi splyva dokopy v tych mediach.
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Neviem. Dolezite je ale hlavne, ze fasizmus nekladie doraz na rasu, dalej sa to tyka ekonomickeho systemu, korporativizmus, atd..
Prílohy
Benito Mussolini - Fašistická náuka.zip
Benito Mussolini - Fašistická náuka
(17.64 KiB) 37 stiahnutí
M0nd0
Expert
Expert

Príspevok od používateľa M0nd0 »

Tak je to pravda do mna mama vklada rasizmus už od malička tym myslim na ciganov mama bi ich palila a ja tak isto ale oproti inym rasam nemaaaam abooooslutne nič (no možno sa niekedy zasmejem na činanoch :D )
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

13 napísal:Aryan Angel: Sme sli s kamaratmi na koncert (punkovy) a jedneho sme stretli (fasistu), a ten nam pekne porozpraval o ich praktikach a IQ :wink: + toto video http://www.ceknito.sk/video.php?id=30959 vystihuje ich to...
Tak to si uplne vyhral s tymto videom, co tu uz bolo uvedenych takychto videii a sa okolo toho diskutovalo. Myslim si ze nacisti uvedeny v tvojom video toho moc o fasizme nacizme nevedia, takychto ludi mozes skorej pomenovat chuligani ja osobne nerad pouzivam termin fasista. Ako povedal AA tyto skinheadi a fasisti su nieco uplne ine ako povodna myslienka.
piton
King
King

Príspevok od používateľa piton »

imho uplna blbost... urcite nie je vrodeny v genoch, ale suhlasim, ze na SK je to dane vychovou a prostredim v ktorom vyrastame...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

vrodeny urcite nie.lebo napr moja spoluziacka zije stale v akejsi izolacii,proste iba trening (gymnastika),skola,domov.zo vsadial a vsade ju vozi mamicka na aute.nedavno som sa s nou rozpraval o nabozenstve,rasizme a takych veciach a prekvapilo ze mala o vysoku mienku.proste nazory ze : nie su zly,oni nekradnu,to biely mozu za ich stav,oni nemozu byt rasisti a nakoniec ma dorazilo ked povedala ze ciganky su pekne to mi len potvrdilo podozrenie ze s ciganom nemala este docinenia a taktiez potvrdilo ze rasizmus nie je vrodeny.
mne od malicka hovorili ze cigani kradnu,su spinavy,nepracuju,paraziti co vlastne aj pravda je (nie vsetci ofc) niekedy ma dokonca doma strasili ze ked nebudem dobry tak ma zoberu cigani,takze sa mi vytvorili predpoklady pre rasizmus no myslim ze momentalne som urcite mensi rasista ako ludia v mojom okoli aj ked ciganov stale nemam rad.teda tych smrdiacich parazitickych degesov.normalny slusny ludia mi problem nerobia
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

piton napísal:imho uplna blbost... urcite nie je vrodeny v genoch, ale suhlasim, ze na SK je to dane vychovou a prostredim v ktorom vyrastame...
No o tom co ty hovoris je sovinizmus, nie rasizmus, ako sa tu pisalo rasy su len 3 ... A ja si myslim, ze urcita predispozicia k rasizmu existuje, lebo pre nas su ti ludia iny, odlisni a pripadaju nam tak neprirodzene ... ale k rsizmu takemu ze "nenavidim cernochov, zabime ich" ... to zas nie
Rastaman
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Rastaman »

Milionkrat prepierana tema, ale nevadi. Nechapem ako mozu byt Rusi fasisti/nacisti, uznavat Hitlera, 14 88 a pod. Chapem, ze v prvom rade su rasisti bojujuci proti pristahovalcom, ktori im kazia hospodarstvo. Neuznavam to samozrejme, ale tak dajme tomu, ze dobre. Ale to ze hajluju a uctievaju nemecky nacizmus, tak to je moc. Asi nevedia ake mal Adolf so Slovanmi a hlavne s Rusmi plany. Bolo treba vytvorit Lebensraum na vychode... Mierim tymto aj na slovenskych vyznavacov nacizmu. Sak idete proti sebe. Mat za ikonu niekoho, kto chcel nasich otcov zotrocit a vyhladit z povrchu zemskeho, teda aj nas, je chore!
Aby som sa nevyhol teme, tak myslim, ze nic ako vrodeny rasizmus neexistuje. Keby zijeme v spolocnosti kde sa nerobia rozdieli, tak nas to ani nenapadne, ze on je biely, tak je v niecom lepsi. Vsetko je dane podla mna vychovou a prostredim. To ma na nas maximalny vplyv. Vsade sa najdu dobri aj zli, mudri aj sprosti...
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Ty mas nejak vela informacii : )

Mam kamarata nemca a zatial mi nepovedal ze ma chce vyhladit :smt043
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

...neni to vrodene..kazdy co mu vstepuju od malicka....alebo co vidi..kazdy ma na to iny pohlad...napr. tu bolo ze cigani su spinavy a take veci okolo..ale nie su vsetci su aj taky co ziju na slusnej urovni...nemozeme ludi sudit podla toho aku maju farbu pleti alebo co. Nikto nemoze za to aky sa narodil...a musime ludi brat takych aky su aj ked niekedy je to tazke... :?
kali520
Darca
Darca

nemozeme ludi sudit podla toho aku maju farbu pleti alebo co.
Tuto vetu ja tak strasne zboznujem, to je uplny argument proti celemu rasizmu :?
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

kali520 napísal:Tuto vetu ja tak strasne zboznujem, to je uplny argument proti celemu rasizmu :?
Ked dostaneš rozum tak tú vetu raz pochopíš :wink:
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ta veta je nieco take ako "vsetci sme si rovni"
didžiltal dobre vies ze keby ta veta platila zili by sme v raji no bohuzial realita je ina
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

SRneC napísal:ta veta je nieco take ako "vsetci sme si rovni"
didžiltal dobre vies ze keby ta veta platila zili by sme v raji no bohuzial realita je ina
Akú rovnosť máš na mysli? Skús si pozrieť rebríček najbohatších ľudí na svete, koľko tam nájdeš ľudí, ktorý nie sú bieli.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

chrono napísal:Akú rovnosť máš na mysli? Skús si pozrieť rebríček najbohatších ľudí na svete, koľko tam nájdeš ľudí, ktorý nie sú bieli.
Hmm myslím žeby tam bol dosť veľa miliardárov z Ázie zarábajúcich na úkor ohromných más robotníkov.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

chrono nechapem tvoju otazku ale mal som na mysli to ze aj ked sa vravi ze seci sme si rovni niesme!

//edit to bola reakcia na vetu od kaliho par postov hore
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

To, že nie všetci ľudia sú si rovný viem. Ale nemyslím si, že to súvisí s rasou (je veľa ľudí iných rás, ktorý sú na vyššej sociálnej/ekonomickej úrovni ako ja).
kali520
Darca
Darca

Digital napísal:Ked dostaneš rozum tak tú vetu raz pochopíš :wink:
Ked si ty otvoris oci pochopis preco som to napisal.
PS ja nerozoznavam ludi podla farby pleti, ale skorej podla ich IQ a to maju cierny v priemere nizsie, mozna ze by si to vedel keby si aj niekedy cital mnou uvedene linky.
Napísať odpoveď