Ja si myslim ze Kellerman zije.A mrtvy je ten jeho ochrankarhojko napísal:Este ma napadla vec, ktoru som vcera zabudol napisat ohladom Paula. Napadla ma taka teoria, ze je mozne, ze Paul nakoniec prezije. Staci si spomenut na koniec prvej serie a to, ako Sara vyzerala po tabletkach. Teraz je mozne, ze Paula nakoniec nezastrelili, ale zastrelili len jeho doprovod.
Prison Break [spoilers]
-
spesko
Expert
- Kontaktovať používateľa:
presne tak... urcite ho zastrelili ved nezastal na kraji pod mostom ten bachar len preto aby sa nechal odstrelit... ale tak moznoze nejakym sposobom prezije... ale myslim ze nie ved ho este potrebovali na sudy a take somariny a nemoze toho viacej vyzradit tak ho sejmulienter00 napísal:imho je mrtvy, taketo veci sa neodpustaju:)
hej si nechali take zadne vratka........ze ked sa im hodi pre zapletenie deju tak bude zitLLucia napísal:Podľa mňa netreba rozmýšľať nad tým, či je Kellerman živý alebo nie. Jednoducho je "oboje" - podľa potreby ho môžu tvorcovia kedykoľvek zapojiť do deja a nebude to nijako prekvapujúce.
-
R1k1nko
Darca
neviem naco furt pi*ujete ? ??
takze uvediem to na spravnu mieru : vsetci pi*ujete a pi*u viete
Príbeh sa dobre zamotal : uz by bola nuda kebyze aj tretiu seriu utekaju do okola. Takto to bude znova vo vezeni co je len dobre ( ved si spomente na prvu seriu vo vezeni bola velmi dobra )
No aj za sarou nejaky typek isiel a ten GENERAL tak to bude ina haluz co tam riesia ja som len rad ze tento NICE serial bude pokracovat.
A lezie mi na nervy ako nan vsetci pi*ujete (a pred cca 2 mesiacmi ste sa z neho isli posrat ) aky bol dobry
vela novych otazok sa vynorilo bude zaujimave to sledovat....
Serial na kvalite neubral len pridal !!! Nebojte sa producenti niesu hlupi ani amateri ked chcu mat kese spravia z toho este lepsiu seriu (3e) ako bola prva a druha seria.
T-bag zije co je dobre !! ( musi este zabit par ludi ...
)
MAHONE + BELICK a plus MICHAEL spolu vo vezeni a spolu budu planovat utek !!! Ved na to sa bude dat tak pozerat. !!
Som rad ze sa chapeme 
takze uvediem to na spravnu mieru : vsetci pi*ujete a pi*u viete
Príbeh sa dobre zamotal : uz by bola nuda kebyze aj tretiu seriu utekaju do okola. Takto to bude znova vo vezeni co je len dobre ( ved si spomente na prvu seriu vo vezeni bola velmi dobra )
No aj za sarou nejaky typek isiel a ten GENERAL tak to bude ina haluz co tam riesia ja som len rad ze tento NICE serial bude pokracovat.
A lezie mi na nervy ako nan vsetci pi*ujete (a pred cca 2 mesiacmi ste sa z neho isli posrat ) aky bol dobry
Serial na kvalite neubral len pridal !!! Nebojte sa producenti niesu hlupi ani amateri ked chcu mat kese spravia z toho este lepsiu seriu (3e) ako bola prva a druha seria.
T-bag zije co je dobre !! ( musi este zabit par ludi ...
MAHONE + BELICK a plus MICHAEL spolu vo vezeni a spolu budu planovat utek !!! Ved na to sa bude dat tak pozerat. !!
-
makaveli
King
1. pribeh sa zamotava stale, vsetko ma ale svoje hranice a nechceme z toho telenovelu, je to taka myslienka, ze to mozu zamotavat aj donekonecna a vznikne z toho serial ako "tak plynie cas" ... idealne by bolo keby to skoncilo druhou seriou ... bude ta to stale bavit?R1k1nko napísal: 1. Príbeh sa dobre zamotal : uz by bola nuda kebyze aj tretiu seriu utekaju do okola. Takto to bude znova vo vezeni co je len dobre ( ved si spomente na prvu seriu vo vezeni bola velmi dobra )
2. A lezie mi na nervy ako nan vsetci pi*ujete (a pred cca 2 mesiacmi ste sa z neho isli posrat ) aky bol dobry
3. Nebojte sa producenti niesu hlupi ani amateri ked chcu mat kese spravia z toho este lepsiu seriu (3e) ako bola prva a druha seria.
2. to ako som napisal nad ale bude sa naco pozerat, ale bude ta to stale bavit ked pomaly v kazdom diele sa vynoria nejake nove veci, viac a viac sa to zapletie, je to coraz viac nelogicke a nerealne.. bude ta to potom stale bavit?
3. k tomu amaterizmu... nie su amateri, ale preco si taky presvedceny ze tretia seria bude lepsia ako prva a druha, ked druha bola o dost horsia kvalitou a dejom ako prva.. nebol by som si taky isty, vid lost, ani tam nie su producenti amateri a aka je tretia seria oproti predchadzajucim? su stale nove diely v ktorych sa pomaly odohravaju vselijake vedlajsie pribehy a hlavny dej sa o kusok posunie v kazdom tretom...
-
nErD. ' z
Medium Star
True truehojko napísal:Debilna cast s debilnym koncom, co viac k tomu napisat. Mam taky pocit, ze cas v tejto casti bezal velmi rychlo, vsak Sara presla 3000 mil len taky fukot, rovnako ako aj Kim.
3000 mil za par hodin?Majkl volal mahonemu ze to bdue trvat najmenej 24 hodin plavba s tou lodou ku dokom a hned po tej scene (tusim) nasledovala scena so sarou ze hend leti do panamy.Takze z toho vyplyva ze sara mala na cestu do panamy +/- 24 hodin cize to je 300 mil za 2,5 hodiny co nieje tak nerealne ...R1k1nko napísal:makaveli posledna cast bole nerealna mas pravdu ( 3000 mil za par hod... )
Ale neporovnavaj LOST A PB....
A za pol roka ti poviem ze ci bude lepsia !!
(teraz sa len domnievam ze bude lepsia )![]()
-
Kosh
King
no, koniec sa mi pacil dovtedy, kym neprisiel ten rakosnik - potom mi to dost pripominalo natahovanie Lostu tym vedlajsim ostrovom a inymi karovinami - co uz, peniaze su peniaze a nieco take ako naplanovat serial a presne podla planu ho nakrutit, to si moze dovolit asi len VELKY TVORCA (j.m.s. tvorca babylonu 5)