Prison Break [spoilers]

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

hojko napísal:Este ma napadla vec, ktoru som vcera zabudol napisat ohladom Paula. Napadla ma taka teoria, ze je mozne, ze Paul nakoniec prezije. Staci si spomenut na koniec prvej serie a to, ako Sara vyzerala po tabletkach. Teraz je mozne, ze Paula nakoniec nezastrelili, ale zastrelili len jeho doprovod.
Ja si myslim ze Kellerman zije.A mrtvy je ten jeho ochrankar
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

imho je mrtvy, taketo veci sa neodpustaju:)
spesko
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa spesko »

enter00 napísal:imho je mrtvy, taketo veci sa neodpustaju:)
presne tak... urcite ho zastrelili ved nezastal na kraji pod mostom ten bachar len preto aby sa nechal odstrelit... ale tak moznoze nejakym sposobom prezije... ale myslim ze nie ved ho este potrebovali na sudy a take somariny a nemoze toho viacej vyzradit tak ho sejmuli :?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

enter00 napísal:imho je mrtvy, taketo veci sa neodpustaju:)
lol no jasne... uz viem preco im povedal ze im to trvalo.. sak to boli nejaky agenti..
takze podla mna kellerman je dead spolu aj s ochrankou...
ze ma to nenapadlo hned :roll:
obrazok konca PB :P
Prílohy
omfg
omfg
kamos mahone
kamos mahone
kamos bellick
kamos bellick
LLucia
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LLucia »

Podľa mňa netreba rozmýšľať nad tým, či je Kellerman živý alebo nie. Jednoducho je "oboje" - podľa potreby ho môžu tvorcovia kedykoľvek zapojiť do deja a nebude to nijako prekvapujúce.
eaten
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa eaten »

LLucia napísal:Podľa mňa netreba rozmýšľať nad tým, či je Kellerman živý alebo nie. Jednoducho je "oboje" - podľa potreby ho môžu tvorcovia kedykoľvek zapojiť do deja a nebude to nijako prekvapujúce.
hej si nechali take zadne vratka........ze ked sa im hodi pre zapletenie deju tak bude zit :lol: aby mohli dat aj 4. seriu :D
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

neviem naco furt pi*ujete ? ?? :?
takze uvediem to na spravnu mieru : vsetci pi*ujete a pi*u viete :)
Príbeh sa dobre zamotal : uz by bola nuda kebyze aj tretiu seriu utekaju do okola. Takto to bude znova vo vezeni co je len dobre ( ved si spomente na prvu seriu vo vezeni bola velmi dobra )

No aj za sarou nejaky typek isiel a ten GENERAL tak to bude ina haluz co tam riesia ja som len rad ze tento NICE serial bude pokracovat.
A lezie mi na nervy ako nan vsetci pi*ujete (a pred cca 2 mesiacmi ste sa z neho isli posrat ) aky bol dobry :)
vela novych otazok sa vynorilo bude zaujimave to sledovat....

Serial na kvalite neubral len pridal !!! Nebojte sa producenti niesu hlupi ani amateri ked chcu mat kese spravia z toho este lepsiu seriu (3e) ako bola prva a druha seria.

T-bag zije co je dobre !! ( musi este zabit par ludi ... :D )
MAHONE + BELICK a plus MICHAEL spolu vo vezeni a spolu budu planovat utek !!! Ved na to sa bude dat tak pozerat. !!

:arrow: Som rad ze sa chapeme :lol:
makaveli
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa makaveli »

R1k1nko napísal: 1. Príbeh sa dobre zamotal : uz by bola nuda kebyze aj tretiu seriu utekaju do okola. Takto to bude znova vo vezeni co je len dobre ( ved si spomente na prvu seriu vo vezeni bola velmi dobra )

2. A lezie mi na nervy ako nan vsetci pi*ujete (a pred cca 2 mesiacmi ste sa z neho isli posrat ) aky bol dobry :)
vela novych otazok sa vynorilo bude zaujimave to sledovat....

3. Nebojte sa producenti niesu hlupi ani amateri ked chcu mat kese spravia z toho este lepsiu seriu (3e) ako bola prva a druha seria.
1. pribeh sa zamotava stale, vsetko ma ale svoje hranice a nechceme z toho telenovelu, je to taka myslienka, ze to mozu zamotavat aj donekonecna a vznikne z toho serial ako "tak plynie cas" ... idealne by bolo keby to skoncilo druhou seriou ... bude ta to stale bavit?
2. to ako som napisal nad ale bude sa naco pozerat, ale bude ta to stale bavit ked pomaly v kazdom diele sa vynoria nejake nove veci, viac a viac sa to zapletie, je to coraz viac nelogicke a nerealne.. bude ta to potom stale bavit?
3. k tomu amaterizmu... nie su amateri, ale preco si taky presvedceny ze tretia seria bude lepsia ako prva a druha, ked druha bola o dost horsia kvalitou a dejom ako prva.. nebol by som si taky isty, vid lost, ani tam nie su producenti amateri a aka je tretia seria oproti predchadzajucim? su stale nove diely v ktorych sa pomaly odohravaju vselijake vedlajsie pribehy a hlavny dej sa o kusok posunie v kazdom tretom... :? bude ta to stale bavit?
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

makaveli posledna cast bole nerealna mas pravdu ( 3000 mil za par hod... )
Ale neporovnavaj LOST A PB....
A za pol roka ti poviem ze ci bude lepsia !!
(teraz sa len domnievam ze bude lepsia ) :wink: :)
nErD. ' z
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nErD. ' z »

hojko napísal:Debilna cast s debilnym koncom, co viac k tomu napisat. Mam taky pocit, ze cas v tejto casti bezal velmi rychlo, vsak Sara presla 3000 mil len taky fukot, rovnako ako aj Kim.
True true :)... skoda ze to neskončilo situáciou kde boli všetci traja s peniazmi na lodi. Bol by to dobrý koniec, ked sa linc dozvedel, že ho nikto nehlada a tak dalej. A teraz samozrejme budeme cakat polroka, dokým sa takáto situácia odohrá počítam tak v roku 2008, ak sa do toho nezapleie zase nejaky iny dej. :(
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

R1k1nko napísal:makaveli posledna cast bole nerealna mas pravdu ( 3000 mil za par hod... )
Ale neporovnavaj LOST A PB....
A za pol roka ti poviem ze ci bude lepsia !!
(teraz sa len domnievam ze bude lepsia ) :wink: :)
3000 mil za par hodin?Majkl volal mahonemu ze to bdue trvat najmenej 24 hodin plavba s tou lodou ku dokom a hned po tej scene (tusim) nasledovala scena so sarou ze hend leti do panamy.Takze z toho vyplyva ze sara mala na cestu do panamy +/- 24 hodin cize to je 300 mil za 2,5 hodiny co nieje tak nerealne ...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

Dieg0 napísal: +/- 24 hodin cize to je 300 mil za 2,5 hodiny co nieje tak nerealne ...
lietadlo to riesi.
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

enter ja to potvrdzujem :-)
Momo46
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Momo46 »

no ten koniec bol blby ale mahone bude mat na riti vytetovany plan budovy.taky good serial a takto ho natahovat
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

no, koniec sa mi pacil dovtedy, kym neprisiel ten rakosnik - potom mi to dost pripominalo natahovanie Lostu tym vedlajsim ostrovom a inymi karovinami - co uz, peniaze su peniaze a nieco take ako naplanovat serial a presne podla planu ho nakrutit, to si moze dovolit asi len VELKY TVORCA (j.m.s. tvorca babylonu 5)
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

asi najlepsi serial aky som kedy videl je to bombove rozhodne si to pozrite oplati sa to :)
sharki
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa sharki »

miki7779 napísal:asi najlepsi serial aky som kedy videl je to bombove rozhodne si to pozrite oplati sa to :)
jj,moja rec 8) je to naozaj peckovy serial
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

Dem0n napísal:Ja prave pozeram 19.cast... super serial ... napinave...

EDiT: Prave to skoncilo a poviem vam, je to v prdeli :lol:
ako to myslis ??? co sa stane ??? :shock:

a podla mna je to naozaj fantastikus serial !!! :twisted: uz dlho take dobre nic nebolo
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

marsi napísal:ako to myslis ??? co sa stane ??? :shock:
to je cast kedy na konci odstupi ta prezidentka reynolds
a neda im amnestiu ci co to je
Vitalij
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Vitalij »

Inac uz to bol oficialny koniec.na imdb najprv pisali 23 nejaku cast Sikimicky a teraz tam je zase 24 cast co sa vola Bahrain VIP
Napísať odpoveď