Celebrity Camp
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tam islo o daco ine.boli tam normalny ludia a nemali "postarane o stravu a pohodlie".hentii si museli vsetko pod zub ulovit a dostavaly minimalny pridel ryze..o bezpecnosti a zdravotnej starostlivosti nehovorim kezde tam mali niektory pekne zranenia aj rozne vyrazky a fleky po kozi.hojko napísal:Prave ma napadol nazov original americkej show, vola sa to Survivors
v tej nasej show sa strentu "celebrtiky" a idu si jak kamarati uzivat v zime slniecko na ostrov niekde v tichomori.
-
pinacolada
Guru wannabe
pina, no tak zas Plháková http://www.sarm.sk/img/Sarm_3/Plavky1.jpgpinacolada napísal:plhakova aj hajdu maju "višáky po zem" belohorcova je fajn![]()
inac tu christovu by som hned takto neodsudzoval
kozy hajduovej sa mi ľúbia
o Christovej som to zo srandy napísal , neboj neodsudzujem ju , nezaujíma ma
schw33k napísal:kozy hajduovej sa mi ľúbiahttp://www.zuzanahajdu.host.sk/pictures/56.jpg
// Hojko: Jasne, a v obyvacke ufoni grilovali prasaForbidden
You don't have permission to access /pictures/56.jpg on this server.
-
PAIN
Light Professional
Zasa dalsia show kde budu sutaziaci len vyvalovat sunky, obcas prejdu cez niaku preliezku aby sa nepovedalo, cele dni sa budu hadat o uplnych kktinach, strapnovat sa a kazit svoju povest (ak tieto "celebrity" niaku vôbec maju) a zasa to vyhra najvacsi lol takze zatial tipujem toho tepleho neviem koho alebo Mazikovu. By som im dal jeden nozik, L vody a nech sa staraju...vtedy by to bol boj o prezitie 
dost trapne oproti SURVIROR ... nemali tam byt celebrity, ale obycajni ludia...
bolo by to zaujimavejsie a lepsie... sak tieto nase super celebrity dostali uz postavene obydlia a naopka v survivor si to museli tymi postavit sami z toho co najdu na svojom ostrove...
moc ich tam híčkajú...a to je chyba...proste jeto debilina ze su tam celebrtity ale nie, obycjani smrtelnici
bolo by to zaujimavejsie a lepsie... sak tieto nase super celebrity dostali uz postavene obydlia a naopka v survivor si to museli tymi postavit sami z toho co najdu na svojom ostrove...
moc ich tam híčkajú...a to je chyba...proste jeto debilina ze su tam celebrtity ale nie, obycjani smrtelnici
.....a celebrita podla teba nie je obycajny smrtelnik? Lebo podla mna su tam vsetci taki isti ludia ako my, len o co si znamejsi.masino napísal:dost trapne oproti SURVIROR ... nemali tam byt celebrity, ale obycajni ludia...
-
Daemonko
Light Expert
-
zvonenie33
Light Professional
vcera som si to kukol...no moj nazor je taky.. ze napad je to celkom dobry ..ale nedobre spracovanie...otrasny moderatory no lepsie povedane nepasuju mi tam..cela show je nejako cudne zrobena....malo to vziat do ruk markiza...velka sanca a premarnena...no a este ktym sutaziacim...tak ťapak toje otras protivny clovek...najlepsi je tam fedor, alebo ten cesky herec myslim ze sa vola tofi abo tak nejako