Hodokvas 2007

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Toxikoman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Toxikoman »

tentorocny hodokvas je uplne na ho.... budu tam samy punkaci a budu tam cengat same retaze...minuly rok bolo popi.ci ale teraz to bude akurat opi.ci vidim...cisto pre punkacov fest, si myslia ze ked tam daju zopar stageov navyse budu im tam aj ludia ktory punk nemusia, no som zvedavy kto tam tento rok pojde, vsetci ze tam bude viac ludi nez minuly rok ...hehe ale urcite ne polka z toho festu su ludia co punk neznasaju to im robi fest takym velkym aky sa stal..pretoze je multimedialny...no tento rok sa absolutne nechystam potom co som sa dozvedel a co som cital na ich webe ake lahodky sa chystaju :...
- skorsi termin (pretoze z tych punkacov by sa nemohla jedna kapela dostavit, udajny headliner placebo , btw. prvy krat to pocujem :lol: )...
- skratili to na 2dni...sice 3dni su dost no 2 su jak jeden vikend na xate pre mna...
- listok je drahy , hlavne kvoli tym punkchartom korn a ostatnych...
- inak nic nove, ziadne nove prekvapenie pre ludi co nepocuvaju tento styl hudby ...ziadne atrakcie len prisproste literarne cirkusy ...
PS: nikdy som nebol na pohode no tento rok asi pojdem a kaslem cely kvas...ved pohoda je stale najvacsi fest na slovensku ktory je stale a urcite zostane MULTIMEDIALNY
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

Toxikoman napísal:tentorocny hodokvas je uplne na ho.... budu tam samy punkaci a budu tam cengat same retaze...minuly rok bolo popi.ci ale teraz to bude akurat opi.ci vidim...cisto pre punkacov fest, si myslia ze ked tam daju zopar stageov navyse budu im tam aj ludia ktory punk nemusia, no som zvedavy kto tam tento rok pojde, vsetci ze tam bude viac ludi nez minuly rok ...hehe ale urcite ne polka z toho festu su ludia co punk neznasaju to im robi fest takym velkym aky sa stal..pretoze je multimedialny...no tento rok sa absolutne nechystam potom co som sa dozvedel a co som cital na ich webe ake lahodky sa chystaju :...
- skorsi termin (pretoze z tych punkacov by sa nemohla jedna kapela dostavit, udajny headliner placebo , btw. prvy krat to pocujem :lol: )...
- skratili to na 2dni...sice 3dni su dost no 2 su jak jeden vikend na xate pre mna...
- inak nic nove, ziadne nove prekvapenie pre ludi co nepocuvaju tento styl hudby ...ziadne atrakcie len prisproste literarne cirkusy ...
PS: nikdy som nebol na pohode no tento rok asi pojdem a kaslem cely kvas...ved pohoda je stale najvacsi fest na slovensku ktory je stale a urcite zostane MULTIMEDIALNY
Neviem este o tom ze Korn je punk :lol: a ak si prvy krat pocul Placebo tak to vies este velmo malo o hudbe a co by si tam xcel ty ???niaky posrany rap :lol:
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

Toxikoman napísal:tentorocny hodokvas je uplne na ho.... budu tam samy punkaci a budu tam cengat same retaze...minuly rok bolo popi.ci ale teraz to bude akurat opi.ci vidim...cisto pre punkacov fest, si myslia ze ked tam daju zopar stageov navyse budu im tam aj ludia ktory punk nemusia, no som zvedavy kto tam tento rok pojde, vsetci ze tam bude viac ludi nez minuly rok ...hehe ale urcite ne polka z toho festu su ludia co punk neznasaju to im robi fest takym velkym aky sa stal..pretoze je multimedialny...no tento rok sa absolutne nechystam potom co som sa dozvedel a co som cital na ich webe ake lahodky sa chystaju :...
ty magor co sa do hudby nevyznas. nekecaj hluposti a ak mas chut na komerciu v plnom rozsahu tak siahni po alternative: dedinska zabavacka...
nekydaj na hodokv
as. tento rok je to top festival na slovensku aj vdaka PLACEBO. uz to pocujes druhykrat a stale nevies co to je? tak kamos google ti pomoze.
jake atrakcie? chces tam cirkus a klaunov? zonglerov? chod sa pozriet do cirkusu tam mas to co hladas a mozno pustia na zaver benassiho...

//kinjeril: Ukludni sa, inak sa pojdes schladit.
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ZHNiLa_KaCHNa ani ja neviem co je to PLACEBO a ani ma to nezaujima..... :wink:
kachna
King
King

R1k1nko napísal:ZHNiLa_KaCHNa ani ja neviem co je to PLACEBO a ani ma to nezaujima..... :wink:
hla diskofil sa ozval
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:hla diskofil sa ozval
pocuvam HIP HOP :P
kachna
King
King

R1k1nko napísal:pocuvam HIP HOP :P
este lepsie :lol:
povazujem hip hop za spodinu hudobneho priemyslu, TOPku komercializmu
System99
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa System99 »

ZHNiLa_KaCHNa napísal:este lepsie :lol:
povazujem hip hop za spodinu hudobneho priemyslu, TOPku komercializmu
tak tak hip-hop je spodina :lol:
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

System99 ....ze viem malo o hudbe...viem malo o pi*ov***, nezazivnych , hnusnych spevakov s gitarami, ...si mozes brnkat pred svoj dom ty ch-u-j s korunkou na hlave... :king:

ZHNiLa_KaCHNa - a ty si tiez dobry teplous, ked vidim na hodokvase tych dementnych punkacov je mi az zle...roztrhane gate , spinave tricka , oblvane ruky, a z gati im trci retaz , chudy az vychrdly ludia...kost a koza a na toto sa mam divat cely ten festival ? ...no mozem ebat taku fetosinu...nie akoze vazne najkrajsie baby tam boli na hip-hop stagei a na texno...aj na dramaci bolo good ale na hentom sonyericson stagei boly samy chrdci ... :lol: :lol: more vyzerali ako keby jeden krajec chleba denne jedli..haha a ty tiez musis tak vyzerat, ale cit sa medzi teplymi dobre...:)

edit: este nieco, ty ledva na vstupenku mas, takze neviem co tu aku komediu robis....bohvie ci si nebol niekde zaplotom... :lol:

//kinjeril: Basa 1 den! (Pravidlo c.6)
kachna
King
King

Toxikoman napísal:System99 ....ze viem malo o hudbe...viem malo o pi*ov***, nezazivnych , hnusnych spevakov s gitarami, ...si mozes brnkat pred svoj dom ty ch-u-j s korunkou na hlave...
hm toto iba svedci o tvojej debilite :wink:
Toxikoman napísal: ZHNiLa_KaCHNa - a ty si tiez dobry teplous ........
edit: este nieco, ty ledva na vstupenku mas, takze neviem co tu aku komediu robis....bohvie ci si nebol niekde zaplotom... :lol:
traper :)

som 100% heterak ;)
kto ti hovori tam ist? ak tam nejdes tak nekydaj svojimi spinavymi slovami na hodokvas. more a ty si jaky gadzo dedinsky zahiphopovany? móóóóre si myslis ze ked sa podkynas o svoje tricko a tie "zlate" klobasy ta tahaju na zem tak tu mozes urazat ludi?

more sa pozri na seba a potom urazaj druhych. alebo podla seba sudim teba? :)

//audiotrack: toxikoman dostal basu, a ak ju nechceš aj ty tak sa kroť. Navzájom si tu posielate reporty jeden na druhého že vulgarizmy a urážky, tak sa uvedomte

// ziaden report som neposlal
Toxikoman
Medium Star
Medium Star

ZHNiLa_KaCHNa napísal:traper :)

som 100% heterak ;)
kto ti hovori tam ist? ak tam nejdes tak nekydaj svojimi spinavymi slovami na hodokvas. more a ty si jaky gadzo dedinsky zahiphopovany? móóóóre si myslis ze ked sa podkynas o svoje tricko a tie "zlate" klobasy ta tahaju na zem tak tu mozes urazat ludi?

more sa pozri na seba a potom urazaj druhych. alebo podla seba sudim teba? :)
a odkial dopc mas ze som raper....ty trt ....hh

si heterak ? haha predchvilou si mal ako bydlisko ze : vsade tam kde je teplo takze neviem a teraz si si to zmenil na humene aby sa ti ludia nesmiali...:) ty homos ...a inak nauc sa pisat po slovensky...aj ja sem tam spravim chybu vo vete no ty ich tam mas moooooore....:D :D
Reli.C
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Reli.C »

Toxikoman: by si sa mohol troška skľudniť s tými nadávkami nemyslíš? :roll:

a btw/nepíše sa "humene" ale HUMENNÉ. :roll:
zuzkahody
Novice
Novice

Vstupenky

Príspevok od používateľa zuzkahody »

Mam zatial 3xvstupenky a nejdem na koncert z dovodu ze mi do toho nieco prislo. nemal by niekto zaujem? mozno bude aj 4 vstupenka.
EMAIL: [email protected]

Cena v obchode:1500
ja chcem minimalne 1000 :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

Tiez neviem co to je Placebo, ten Korn mi uz nieco hovori, ale celkovo si myslim ze to nebude take dobre jak by malo byt ;)
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Isiel by som tam uz len kvoli Placebo a Apollo 440, ale som verni Pohoda Festival uz roky a okrem toho, jeden weekend chcem byt aj s frajerkou, kedze v juli idem na Snoop Dogga a The Game.
l0f4s3
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa l0f4s3 »

uh
jak som sa dopocul ze tam ma dojst Goldie tak zacinam rozmyslat nad tym
nebel
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nebel »

static -x to je moje :) :smt009 :smt001 :aasmile1:
budu v stredu vecer ta co kupit na 1 den ci sa neoplati a ostat aj na dalsi?
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

nebel napísal:static -x to je moje :) :smt009 :smt001 :aasmile1:
budu v stredu vecer ta co kupit na 1 den ci sa neoplati a ostat aj na dalsi?
oplati sa.bude korn co je zazitok na cely zivot,the locos-uzasne ska krasna hudba,polemic-nemusim predstavovat a kopu inych klvaitnych interpretov
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Presne tak vychutnať si Korn a Apollo 440.....dúfam že ma tam dobre rozmačkajú , ked tam budú skákať aby boli čo najbližšie pri pódiu... ale aj tak to bude stáť za to.... a inak www.hodokvas.sk
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

chystam sa, dufam ze to vyjde
Napísať odpoveď