tentorocny hodokvas je uplne na ho.... budu tam samy punkaci a budu tam cengat same retaze...minuly rok bolo popi.ci ale teraz to bude akurat opi.ci vidim...cisto pre punkacov fest, si myslia ze ked tam daju zopar stageov navyse budu im tam aj ludia ktory punk nemusia, no som zvedavy kto tam tento rok pojde, vsetci ze tam bude viac ludi nez minuly rok ...hehe ale urcite ne polka z toho festu su ludia co punk neznasaju to im robi fest takym velkym aky sa stal..pretoze je multimedialny...no tento rok sa absolutne nechystam potom co som sa dozvedel a co som cital na ich webe ake lahodky sa chystaju :...
- skorsi termin (pretoze z tych punkacov by sa nemohla jedna kapela dostavit, udajny headliner placebo , btw. prvy krat to pocujem

)...
- skratili to na 2dni...sice 3dni su dost no 2 su jak jeden vikend na xate pre mna...
- listok je drahy , hlavne kvoli tym punkchartom korn a ostatnych...
- inak nic nove, ziadne nove prekvapenie pre ludi co nepocuvaju tento styl hudby ...ziadne atrakcie len prisproste literarne cirkusy ...
PS: nikdy som nebol na pohode no tento rok asi pojdem a kaslem cely kvas...ved pohoda je stale najvacsi fest na slovensku ktory je stale a urcite zostane MULTIMEDIALNY