Notebooky acer

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.

Vaše skúsenosti s acerom?

Som spokojný vlastník NB acer
13
19%
Som nespokojný vlastník NB acer
9
13%
Nemám, ale možno si nejaký zadovážim
6
9%
Nemám a ani nechcem
39
58%

Celkom hlasov: 67

Curuj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Curuj »

spoluziacka ma NB Acer za tazke prachy so 17" LCD, lebo potrebuje rysovat. ale to LCDcko stoji za houby. je ako zrkadlo. ma tam procak sempron neviem aky, ale je strasne pomaly. nefunguje na nom integrovane BT ani IRDA. Acer ani za nic :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

skusenosti od 3 majitelov, ani jeden si uz znacku acer nekupi. to myslim staci.
ven0m
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ven0m »

najhoršie je podla mna acer na tom s pevnostou, tie klbý sú na nič pukaju, a rýchlo sa rozhegaju :(
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Mam Acer a nie som s nim spokojny. Nie ze by mi na nom vyslovene nieco vadilo, ale pripada mi zaujimave, ze po roku a pol sa pokazi zvukova karta - raz ide a raz nejde. Dalsia zaujimavost, ktora sa stala je, ze mal som dnu DVDcko, po napalovani som otvoril mechaniku a DVD nikde, ostalo tam zaseknute, tak som musel notebook prevratit a pobuchat po nom. Ak by si mal vybrat notebook, tak to bude zrejme Asus.
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

na acer som pocul nadavat tolko ludi ze by som ho zdaleka obisiel.
mam asus a nemozem sa stazovat. prave naopak. dokonca j daco vydrzi (napriklad procesor vyssei teploty a tak...)
a ma porovnatelnu cenu s acerom...
takze ked chces dobry pomer cena/vykon/kvalita ber asus
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

nevlastnim Acer notebook ale mozem povedat ze pre strednu su celkom dobre maju aj pekny dizajn, akurat ked vam spadne taky notebook na zem tak asi najvacsia cast co vam z neho ostane bude PCMCIA karta :D

ale mam rad ine veci od Aceru napr. ich LCD monitory celkom dobre su :wink:
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

acer nikdy nechcem a ani si nkupim preco ? vela ludi sa stazuje tak nechcem riskovat :)
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

Acer by som nechcel - ujo ho má a asi po pol roku používania mu pukol plast okolo toho klbu čo sa sklapa, síce vymenené v záruke ale aj tak... :? a to s ním zaobchádza skutočne "ako v perinke"
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

uf no po precitani tejto diskusie lutujem mojho kamosa kt je cerstvy majitel jedneho aceru a ja sa im vyhnem :?
Gothar
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa Gothar »

Curuj napísal:spoluziacka ma NB Acer za tazke prachy so 17" LCD, lebo potrebuje rysovat. ale to LCDcko stoji za houby. je ako zrkadlo. ma tam procak sempron neviem aky, ale je strasne pomaly. nefunguje na nom integrovane BT ani IRDA. Acer ani za nic :)
Taketo LCDcka montuju vsetky znacky :P Je to proste najnovsia moda kvoli filmom...
Inac ma dost zaraza, ked vidim ako vsetci vyrobcovia(aj HP alebo IBM) davaju teraz do vacsiny notebookov Win Vista a pritom tam nechavaju integrovane graficke karty, nemate niekto? Ako to na tom bezi?
BeBe
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa BeBe »

ja ked som si vyberal NB, tak som si vybral acer. pekne prisiel postou, otvorim skatulu a idem spustit a nic. neviem doteraz co snim bolo, ale nesiel ano na baterku ani na adapter. tak som ho vratil a teraz som stastnym vlastnikom LENOVO (az na tu SK klavestnicu, ktora ma niekedy fakt irituje)

inac s toho co som o nich pocul a tak to vydim osobne takto: ked sa ti podary natrafit na dobry exemplar, tak OK, inac je to na houby :?
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

teraz mame v robote jeden acer, ale uz je starsi, je to nejaky aspire a je uz mimo zaruky. nechce nastartovat, proste nenabootuje, ani z cdrom, ani z usb, ani nijako... inac je to celkom zaujimavy notebook, lebo vnutri ma komponenty z klasickeho PC (normalne 3,5" disk, normalna ramka ako do PC,...) a to nie je prvykrat, co su s nim problemy, minule tomu vraj odisla graficka karta a tak to museli posielat do Brna, kde bol na oprave 3 mesiace...
Napísať odpoveď