Notebooky acer
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mam Acer a nie som s nim spokojny. Nie ze by mi na nom vyslovene nieco vadilo, ale pripada mi zaujimave, ze po roku a pol sa pokazi zvukova karta - raz ide a raz nejde. Dalsia zaujimavost, ktora sa stala je, ze mal som dnu DVDcko, po napalovani som otvoril mechaniku a DVD nikde, ostalo tam zaseknute, tak som musel notebook prevratit a pobuchat po nom. Ak by si mal vybrat notebook, tak to bude zrejme Asus.
Taketo LCDcka montuju vsetky znackyCuruj napísal:spoluziacka ma NB Acer za tazke prachy so 17" LCD, lebo potrebuje rysovat. ale to LCDcko stoji za houby. je ako zrkadlo. ma tam procak sempron neviem aky, ale je strasne pomaly. nefunguje na nom integrovane BT ani IRDA. Acer ani za nic
Inac ma dost zaraza, ked vidim ako vsetci vyrobcovia(aj HP alebo IBM) davaju teraz do vacsiny notebookov Win Vista a pritom tam nechavaju integrovane graficke karty, nemate niekto? Ako to na tom bezi?
-
BeBe
Light Expert
ja ked som si vyberal NB, tak som si vybral acer. pekne prisiel postou, otvorim skatulu a idem spustit a nic. neviem doteraz co snim bolo, ale nesiel ano na baterku ani na adapter. tak som ho vratil a teraz som stastnym vlastnikom LENOVO (az na tu SK klavestnicu, ktora ma niekedy fakt irituje)
inac s toho co som o nich pocul a tak to vydim osobne takto: ked sa ti podary natrafit na dobry exemplar, tak OK, inac je to na houby
inac s toho co som o nich pocul a tak to vydim osobne takto: ked sa ti podary natrafit na dobry exemplar, tak OK, inac je to na houby
-
Mek
Addict
teraz mame v robote jeden acer, ale uz je starsi, je to nejaky aspire a je uz mimo zaruky. nechce nastartovat, proste nenabootuje, ani z cdrom, ani z usb, ani nijako... inac je to celkom zaujimavy notebook, lebo vnutri ma komponenty z klasickeho PC (normalne 3,5" disk, normalna ramka ako do PC,...) a to nie je prvykrat, co su s nim problemy, minule tomu vraj odisla graficka karta a tak to museli posielat do Brna, kde bol na oprave 3 mesiace...