Ako ste sa zoznámili?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
body25
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

asi tak to bolo

Príspevok od používateľa body25 »

Takze ako zacat?? Bolo to velmi krasne moj najkrasi den alebo dni lebo to bolo na feste na domasi. A stale na to velmi rad myslim. Takze stalo sa to asi takto. Prisiel som na fest aj s mojim naj kamosom rozlozili sme stan a isli na pivko :smt003 slnko palilo a bola dost nuda. Normalne som chcel ist domov modlil som sa aby to uz skoncilo. Ale obrat nastal ked sme sa dovolali spoluziacke a povedala ze aj ona tu je, tak sme isli za nou. Bolo ich tam viac mala tam aj kamosky a tiez stanovali. V tej chvili nuda opadla ( to som este nevidel ani svoju Lasku). Prisiel vecer a mi sme boli pri stanoch. Zrazu prisli dve dievcata. Spoluziacka nas hnet zoznamila ale len s jednou (ta druha bola moja laska) tu druhu som si vsimol velmi sa mi pacila ale nestili sme sa zoznamit. To prislo az neskor ked sme sa stratili iba ja a tie dve holky :smt048. Nemohli sme najst ostatnych az neskor mojho kamosa tak sme isli na kofu. Prisli sme k javisku trochu pozriet skupiny. Zacinal Gladiator a ja s tou druhou holkou (moja laska) sme isli blizsie tak sme sa stratili od ostatnych uplne. Tancovali sme spolu a rozbijali ako to na festoch chodi. Po Gladiatorovi sme isli na kofu. Trochu sme sa viac spoznali padla iskra :smt057 , ale nevedel som jej meno. Potom zacinala peha tak sme isli zase do predu. Zobijali sme sa a zrazu padol prvy bosk bol to asi najkrajsi bosk :smt008 co som zazil trval .. ani neviem presne ako dlho. Vyparili sme sa do travy pod striesku a tam sme sa rozpravali a zrazu sa ma spytala ci s nou chcem chodit.. (dost ma prekvapila ta otazka az neskor som zistil ze sa to spytala preto lebo uz mala frajera a chcela ho nechat.) Povedal som ze ano chcem. Na druhy den sme boli stale spolu a este stale sme spolu 8.12. bude 5mesiacov.. boli to moje najkrajsie prazdniny v zivote. Dufam ze sa tam na druhy rok vratime spolu. ... .. to nebolo ani zdaleka vsetko tak v skratke asi vsetko.. Dufam ze to aj niekto docital.. :lol:
dzizs
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dzizs »

ako ? na koncerte
pancuska26
Expert
Expert

Re: asi tak to bolo

Príspevok od používateľa pancuska26 »

body25.....................hmm dost vela detailov si vynechal.. :D ....takze ja som nevedela jeho meno tiez :lol: a zistila som ho az rano na druhy den ked som zrazu niekde nasla penazenku a pozeram yes super obcianka :P ..hned som kukla na meno..a tam ze ....a ja mu hned hovorim ze ....pekne meno :oops: ..ale fakt najkrajsie zoznamenie..teda nie zoznamenie ale nezoznamenie v mojom zivote..buduci rok domas to isti :smt007 uz sa tesim... :aasmile6:
uzivatelxy
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uzivatelxy »

ja som sa s nou spoznal asi pred desiatimi rokmi ked som sa pristahoval, od zaciatku sme boli kamarati a mali sme k sebe urcitu naklonnost, no to sme boli este deticky... na prvy krat nam to vydrzalo asi iba mesiac no teraz po roku od vtedy sme spolu uz asi 5 mesiacov a ide nam to kraaaasne, takze my sa uz celkom dobre pozname a vieme co od seba mozme ocakavat...
...inak len tak mimo temu poviem ze ja by som asi nemohol chodit s dievcatom ktore poznam len chvilu, proste ho musim spoznat, az casom zistim ze s nou nieco chcem... milacik :aasmile6:
dudo20
Expert
Expert

Príspevok od používateľa dudo20 »

Pridavam sa aj ja. Spoznal som sa s nou na dovolenke v Kovacovej(pri Sliaci) a to tak ze boli tam sami starci a z mladych tam boli oni 4 a my 4 bratranci a tak sa to poparovalo ale laska vznikla len medzi mnou a mojou polovickou.
SaNDRiTTa_2H
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SaNDRiTTa_2H »

nooo u mna zato moze internet :) raz mi doslo rp od neznameho chalana ktory mal namiesto fotky nejakeho deda so strasnym vynalezom na hlave a pochvalil mi fotky aut v albume.. potom sa ma opytal aku mam velkost topanok :) a zacali sme.. strasne sme sa spoznavali cez icq vymenili sme si cisla.. ponahlala som sa domou len nech idem na icq a napisem mu :) a raz sme sa stretli.. pozval ma na pivo.. druhe .. tretie atd.. a nejakym sposobom sme skoncili v objati :) a tak to funguje uz asi 5 mesiacov :) a lubim ta Pingus :)
Cicicok
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicicok »

My tam kde zeres BigMac :oops: teda v praci, ale az po polroku zo dna na den sa prelomili lady...
Baciiik
Medium Star
Medium Star

Re: asi tak to bolo

Príspevok od používateľa Baciiik »

body25 napísal:Takze ako zacat?? Bolo to velmi krasne moj najkrasi den alebo dni lebo to bolo na feste na domasi. A stale na to velmi rad myslim. Takze stalo sa to asi takto. Prisiel som na fest aj s mojim naj kamosom rozlozili sme stan a isli na pivko :smt003 slnko palilo a bola dost nuda. Normalne som chcel ist domov modlil som sa aby to uz skoncilo. Ale obrat nastal ked sme sa dovolali spoluziacke a povedala ze aj ona tu je, tak sme isli za nou. Bolo ich tam viac mala tam aj kamosky a tiez stanovali. V tej chvili nuda opadla ( to som este nevidel ani svoju Lasku). Prisiel vecer a mi sme boli pri stanoch. Zrazu prisli dve dievcata. Spoluziacka nas hnet zoznamila ale len s jednou (ta druha bola moja laska) tu druhu som si vsimol velmi sa mi pacila ale nestili sme sa zoznamit. To prislo az neskor ked sme sa stratili iba ja a tie dve holky :smt048. Nemohli sme najst ostatnych az neskor mojho kamosa tak sme isli na kofu. Prisli sme k javisku trochu pozriet skupiny. Zacinal Gladiator a ja s tou druhou holkou (moja laska) sme isli blizsie tak sme sa stratili od ostatnych uplne. Tancovali sme spolu a rozbijali ako to na festoch chodi. Po Gladiatorovi sme isli na kofu. Trochu sme sa viac spoznali padla iskra :smt057 , ale nevedel som jej meno. Potom zacinala peha tak sme isli zase do predu. Zobijali sme sa a zrazu padol prvy bosk bol to asi najkrajsi bosk :smt008 co som zazil trval .. ani neviem presne ako dlho. Vyparili sme sa do travy pod striesku a tam sme sa rozpravali a zrazu sa ma spytala ci s nou chcem chodit.. (dost ma prekvapila ta otazka az neskor som zistil ze sa to spytala preto lebo uz mala frajera a chcela ho nechat.) Povedal som ze ano chcem. Na druhy den sme boli stale spolu a este stale sme spolu 8.12. bude 5mesiacov.. boli to moje najkrajsie prazdniny v zivote. Dufam ze sa tam na druhy rok vratime spolu. ... .. to nebolo ani zdaleka vsetko tak v skratke asi vsetko.. Dufam ze to aj niekto docital.. :lol:
Pekne napisane nech vam to esce dlho vydrzi :)
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

V práci. Nič netušiacky som začal, a pristavila sa na vedlajšiu pozíciu. Tak sme boli pri sebe je logické že sme sa začali rozprávať. Zaujala ma hlavne povahou, inteligenciou, výnimočnosťou... Proste nebola ako každá druhá. Potom sa to automaticky dalo dokopy že sme začali spolu chodiť n obedy, prestávky, odprevádzal som ju na autobusové nádražie atď. Potom dopisovačky cez SMS, volačky... A nakoniec sama povedala že sa do mňa zalúbila. Ale dlho to netrvalo a zistil som že je čudná. Podrobnosti v inej téme.
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Silvestrovská párty v uzavretej spoločnosti...viem, neznie to veľmi seriózne, no už sme spolu vyše dvoch rokov a je to "paáda"-slovíčko zaužívané medzi nami :smt057
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

na jazykovej skole, tolko som ju otravoval az zistila ze ma miluje :oops:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

sedeli sme s kamoskou na schodoch a on siel s kamosom okolo..on bol na korculiach a ja som zablacala na nho:"pozor aby si nespadol!"ale este cxelkom nebola ruka v rukave az po dlhsej dobe...
Pedrosino
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pedrosino »

V PUBe Na damskych zachodoch (co som tam robil neviem :D )
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

kafiatko napísal:Ako? na oslave u mojej kamošky... bol to jej kamarát...
Sedeli sme spolu a vylievali sme si srdcia, prečo je život taký ťažký... vtedy som bola ešte zadaná... potom si vypýtal moje ICQ číslo a kecávali sme dlho....
po niekoľkých mesiacoch sme sa opäť stretli, a kedže som už bola free... .... tak tam už asi nebolo čo riešiť... :D
jaj no tak tu oslavu si pamatam :D
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

V meste, 4 blaznive holky behali a oslavovali :lol:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

EDiT: Uz je to aj tak v pi*i, netreba pribeh :cry: :smt115
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Boli sme spoluziaci.. Takze asi nie velmi romanticke :P
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

mi-chau napísal:tolko som ju otravoval az zistila ze ma miluje :oops:
K+ - proste sa mi to paci :D
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

no spoluziaci,ale na stretavke po troch rokoch:) a bolo to to najkrajsie na svete!!!! cely zivot som na to cakala!!!:) stale som tuzila po tom aby som mohla pobozkat lasku svojho zivota a tam to prislo:) nech ziju stretavky!!! :smt008
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

Pred rokom na Pokeci... Nahoda jak svet, ona totiz nikomu cudziemu nezvykne odpisovat 8) Tak sme si zacali pisavat a pisali sme si velmi vela (za pol roka 5300 RP plus sklo, ale to netusim ze kolko). Prvy krat sme sa stretli po mesiaci pisania si na koncerte Apocalypticy a par tyzdnov na to prisiel napad ist von pokecat, ked si tak dobre rozumieme na nete... Stali sme sa dobrymi priatelmi... Priatelmi, lebo obaja sme si v lete nasli svoje polovicky... Ale vydrzali sme s nimi len par mesiacov a v casoch zlomenych srdc sa nase priatelstvo este viac upevnilo... Vdaka nej som si uvedomil co je to skutocne, hlboke priatelstvo a uplna vzajomna dovera :wink: No a zaciatkom tohto roka (tj. po 10 mesiacoch co sa pozname) sme sa zacali mat radi viac ako len priatelia... A pomaly sa to vyvija dalej a dalej :)
Napísať odpoveď