Prazdniny :(
Re: Prazdniny :(
Ja tiez nechapem chalanov co volaju svoje (!) dievca caja, cajka, ved to je az ponizujuce...dew6 napísal:"ČAJA"??? Snáď priateľka, frajerka, alebo niečo iné......nie "čaja"!
Vieš, aké je to hlúpe pomenovanie pre dievča/ženu?
Inak aj "babenka" nie je celkom vhodné...![]()
![]()
Co sa tyka mojich nadchadzajucich letnych prazdnin (a mojich poslednych, prave maturujem) vyzera to tak ze ich stravim s "cicuskou"
-
midnight_man
Guru
all
Ani ja nemam holku....hm...normalne mi to zacina chybat.ale zato som spoznal zopar kamaratok... ale tak holku by to chcelo
uvidime co nam osud dopraje
..jo a ako kukam sme v prevahe 
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
ja nehovorim ze prave romaniky... ale napr.: chodim do skoly v BB a mam tam priatelku,ale ja byvam 100km daleko. pocas skoly je to ok,ale co potom? 2 mesiace bez nej...aj ked si verime ale predsa sme ludia - "zide z oci zide z mysle"...
dalsia vec je ze cez prazdniny by chcel byt chalan viac s kamosmi, ist s nimi na "ozer-chatu"..., co vacsine dievcat nevyhovuje...
a mzoem tu toho z jednej aj druhej strany napisat ovela viac
dalsia vec je ze cez prazdniny by chcel byt chalan viac s kamosmi, ist s nimi na "ozer-chatu"..., co vacsine dievcat nevyhovuje...
a mzoem tu toho z jednej aj druhej strany napisat ovela viac
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
- Kontaktovať používateľa:
Kedze moje najdrahsie maturuje, hned par dni po maturite ide do Ciech si zarobit, ja mam v plane ist do Francuzska na par dni, on bude domov chodit kazde tri tyzdne. Potom mam cestu na vychod sveta na dlho dlho cize budeme spolu asi tak dva tyzdne pred koncom prazdnin a september, kym mu nezacne skola, ale laska hory prenasa 
-
RainbowSix
Light Professional