Co jej kupit?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
5-ula
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa 5-ula »

pavuk96 napísal:ten vankus je zujimavy ale neviem zeby to robili niekdy v PO...
to staci ked si donesies fotky niekde kde prefocuju papiere u nas sa to vola klemo alebo fax copy..a oni ti z toho spravia nazehlovacku alebo ti spravia nalepku ktora sa nebude odlepovat...robia to v kazdom meste...urcite
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

niektore rady su tu celkom odveci napr peniaze ale ta s tym vankusom je super :!: , mozno by sla aj potlac na tricko so svojou fotkou..... ja som zatial svoje parkrat pozval do restauracie, kupil vibrator,nejake kvietocky (od babky zo zahradky su najlacnejsie :D ) , nakupil som kopy plysakov ,parfumov a tangacikov :P
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

pavuk96 napísal:Poradte co kupit kocke na vyrocie..sme spolu o chvilu 1rok a ja neviem co jej kupit ..Co ste kupili vy???alebo co by ste je kupili ..???
nic proti ale rok chodit s kocnkou, tak to jumusis skvelo poznat, zamysli sa nad kurioznymi vecami ktore vas spajaju, a vymysli taky darcek ktory jej napriklad pripomenie nieco z vasej peknej minulosti, nieco co by cudzi clovek nepochopil...
pavuk96
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pavuk96 »

hmm no kedze ona mi chce nieco aj vlastne vyrobit...do riti ja za frasa neviem co jej ja vyrobim haaha :lol: sak ja bez napadov-bez zrucnosti na take veci :lol:
Urcite poznate take vysvadcenie co je pre otecka,mamku,kamaratku ...atď. nevie niekto ci sa to neda najst na nete??by som to vyrobil sam ale nemam maketu
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

Ja som "mladej" na narodeniny kupil kvietky v kvetinaci. Pekne s obalom s keramiky pekne to ladilo spolu, vsak v kvetinarstve vedia poradit, a bonbonierku, taku tu lepsiu...a v pohode...bolo to na jej prve narodeniny ako sme spolu, takze to kustik aj necakala, ze toho bude tolko, ale kazdopadne ma nesla dat za nic na svete :) Este som mal v plane veceru, no ale tak pre nedostatok casu, sme to prezatial odlozili na neurcito, obaja sme vytazeny, a vecer ked si najdeme chvilku, zariadenia su uz povacsinou pozatvarane, alebo uz koncia.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

Aj ja mám ten problľm že budem s mojou holkou rok ja 18- ona 16 a netrusim co jej kupit uz som jej pokupil 2 ruze strieborny prsten, naramok, retiazku, plysakov, pernik, ozdobu, spravil som jej prezentaciu o vsetkych mesiacoch co sme spolu boli ale nenapada ma nic co mam kupit na ten rok ale ten napad s vankusom je super a aky tvar by ste odporučali??
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

N@pster napísal:Aj ja mám ten problľm že budem s mojou holkou rok ja 18- ona 16 a netrusim co jej kupit uz som jej pokupil 2 ruze strieborny prsten, naramok, retiazku, plysakov, pernik, ozdobu, spravil som jej prezentaciu o vsetkych mesiacoch co sme spolu boli ale nenapada ma nic co mam kupit na ten rok ale ten napad s vankusom je super a aky tvar by ste odporučali??
osem uholnik :) no vankus aky moze byt asi? Srdce je gicove.a najlepsi je tvar obdzlnik asi nie?
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

OMG chlapec ani nenapisal kolko ma rokov...podla mna ma tak 16 - 17 ...uz ho vidiiim ako babe co sa mu paci kupi sperk :D skoor to divadlo...a tam ju chyt za ruku...a potom chodte do nejakej cajovne alebo tak...GL
stanulik
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa stanulik »

potrebujem nejake tipy na darcek k meninam pre moju kamaratku (19r.)
Neviem, s cim by som ju mohol potesit, prekvapit ju asi prekvapim s hocicim, ale aby mala radost a aby som kustik zabodoval u nej ;)

//dodavam, ze nieco rozumne, mozno aj s kuskom humoru a hlavne nie prehnane drahe
pershing
Guru
Guru

Príspevok od používateľa pershing »

jednoducha moznost, usmievavy zaujimavy plysak, :) keby to bolo vaznejsie tak ti poviem aj akeho, vcera o 1dnej som takeho fotil pri galerke :D
stanulik
Light Professional
Light Professional

no ved daj foto :lol:
pershing
Guru
Guru

tak tu to je ;) celkom zlate
Prílohy
Image(179).jpg
stanulik
Light Professional
Light Professional

zlate srdiecko ;) no musim daco vymysliet, cas sa krati
pershing
Guru
Guru

jo jo normalne mi ho az luto bolo :D ale co ak to bola nejaka naloz :D
acherus
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa acherus »

ja ako spravi gembler by som jej kupil neco do kompu :) new CPU chladic alebo tak :D uz vidim jej tvar keby som to doniesol :D ale nie kup jej pernik s peknym napisom :)
McDollar
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa McDollar »

Grosay napísal:Vidim, ze mu tu vacsina z vas "vaaaazne" radiii... Kedze na kvety hovori, ze "az neskor", tak to ste asi neni dlho spolu. Kolko mate vlastne rokov? Lebo mi to pripada ako skolska laska. Zeny maju radi kvety...
podla mna maju rady kvety,ale starsie rocniky. Ak to bude daka 16 tak tazko
sa jej zavdacis kvetom :D Ja osobne by som ju pozval na romaticku veceru do nejakej restiky slusnej.Samozrejme,ze dopredu by bol zajednany naaranzovany stol napr. so svieckami a kvetmi. Proste klasicka romantika,ktora nikdy nevyjde z mody. :wink:
Aiden
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Aiden »

ano s kvetom ho posle do riti a romanticku veceru oceni :roll: - nebije sa ti trosku tato tvoja teoria?

vybrat darcek pre partnera, pokial clovek obcas toho druheho aj pocuva, je velmi jednoduche...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ja by som kúpil psa

eidtt//// MS SQL Server 2005 Enterprise Edition - DOBRÁ VOĽBA :oops:
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

neviem ci som uz prispieval do tejto temy, ale tak hadam nie:
moje odporucania su Pštros, Slon, Emu, MS SQL Server 2005 Enterprise Edition, alebo ucet na Rapidshare.

Ludia sa uz uvedomte sak svoju priatelku najlepsie poznate vy. Vy viete co ma rada co by ju potesilo.
R_A_S_T_O.
Novice
Novice

Príspevok od používateľa R_A_S_T_O. »

tomPD napísal:neviem ci som uz prispieval do tejto temy, ale tak hadam nie:
moje odporucania su Pštros, Slon, Emu, MS SQL Server 2005 Enterprise Edition, alebo ucet na Rapidshare.

Ludia sa uz uvedomte sak svoju priatelku najlepsie poznate vy. Vy viete co ma rada co by ju potesilo.
LOL-) dobra haluz premium na rapidshare.. :lol: no ja by som jej kupil nieco plysove napr. psa
Napísať odpoveď