to staci ked si donesies fotky niekde kde prefocuju papiere u nas sa to vola klemo alebo fax copy..a oni ti z toho spravia nazehlovacku alebo ti spravia nalepku ktora sa nebude odlepovat...robia to v kazdom meste...urcitepavuk96 napísal:ten vankus je zujimavy ale neviem zeby to robili niekdy v PO...
Co jej kupit?
niektore rady su tu celkom odveci napr peniaze ale ta s tym vankusom je super
, mozno by sla aj potlac na tricko so svojou fotkou..... ja som zatial svoje parkrat pozval do restauracie, kupil vibrator,nejake kvietocky (od babky zo zahradky su najlacnejsie
) , nakupil som kopy plysakov ,parfumov a tangacikov 
nic proti ale rok chodit s kocnkou, tak to jumusis skvelo poznat, zamysli sa nad kurioznymi vecami ktore vas spajaju, a vymysli taky darcek ktory jej napriklad pripomenie nieco z vasej peknej minulosti, nieco co by cudzi clovek nepochopil...pavuk96 napísal:Poradte co kupit kocke na vyrocie..sme spolu o chvilu 1rok a ja neviem co jej kupit ..Co ste kupili vy???alebo co by ste je kupili ..???
hmm no kedze ona mi chce nieco aj vlastne vyrobit...do riti ja za frasa neviem co jej ja vyrobim haaha
sak ja bez napadov-bez zrucnosti na take veci
Urcite poznate take vysvadcenie co je pre otecka,mamku,kamaratku ...atď. nevie niekto ci sa to neda najst na nete??by som to vyrobil sam ale nemam maketu
Urcite poznate take vysvadcenie co je pre otecka,mamku,kamaratku ...atď. nevie niekto ci sa to neda najst na nete??by som to vyrobil sam ale nemam maketu
Ja som "mladej" na narodeniny kupil kvietky v kvetinaci. Pekne s obalom s keramiky pekne to ladilo spolu, vsak v kvetinarstve vedia poradit, a bonbonierku, taku tu lepsiu...a v pohode...bolo to na jej prve narodeniny ako sme spolu, takze to kustik aj necakala, ze toho bude tolko, ale kazdopadne ma nesla dat za nic na svete
Este som mal v plane veceru, no ale tak pre nedostatok casu, sme to prezatial odlozili na neurcito, obaja sme vytazeny, a vecer ked si najdeme chvilku, zariadenia su uz povacsinou pozatvarane, alebo uz koncia.
Aj ja mám ten problľm že budem s mojou holkou rok ja 18- ona 16 a netrusim co jej kupit uz som jej pokupil 2 ruze strieborny prsten, naramok, retiazku, plysakov, pernik, ozdobu, spravil som jej prezentaciu o vsetkych mesiacoch co sme spolu boli ale nenapada ma nic co mam kupit na ten rok ale ten napad s vankusom je super a aky tvar by ste odporučali??
osem uholnikN@pster napísal:Aj ja mám ten problľm že budem s mojou holkou rok ja 18- ona 16 a netrusim co jej kupit uz som jej pokupil 2 ruze strieborny prsten, naramok, retiazku, plysakov, pernik, ozdobu, spravil som jej prezentaciu o vsetkych mesiacoch co sme spolu boli ale nenapada ma nic co mam kupit na ten rok ale ten napad s vankusom je super a aky tvar by ste odporučali??
podla mna maju rady kvety,ale starsie rocniky. Ak to bude daka 16 tak tazkoGrosay napísal:Vidim, ze mu tu vacsina z vas "vaaaazne" radiii... Kedze na kvety hovori, ze "az neskor", tak to ste asi neni dlho spolu. Kolko mate vlastne rokov? Lebo mi to pripada ako skolska laska. Zeny maju radi kvety...
sa jej zavdacis kvetom
-
R_A_S_T_O.
Novice
LOL-) dobra haluz premium na rapidshare..tomPD napísal:neviem ci som uz prispieval do tejto temy, ale tak hadam nie:
moje odporucania su Pštros, Slon, Emu, MS SQL Server 2005 Enterprise Edition, alebo ucet na Rapidshare.
Ludia sa uz uvedomte sak svoju priatelku najlepsie poznate vy. Vy viete co ma rada co by ju potesilo.