tak mame to za sebou, technicku stranku tu nebudem rozoberat, staci vyslovit incheba a zainteresovanym je to hned jasne a co sa tyka urovne, tak boli aj horsie. az na par "ochotnych" hostesiek to bolo vcelku stravitelne, vzhladom na to, ze som tam bol pracovne, tak som bol na kazdom dni okrem soboty, cize som to pobehal vsetko. co sa tyka povesti navstevnikov, neostali nic dlzny a opat sa tam kradlo vsetko co sa dalo uniest v rukach, ci tlaciarne, fofrpaky alebo predlzovacky... a nebudem komentovat hlasky podaktorych navstevnikov a trosku trpezlivosti ich pri foteni, ale na to sme si uz zvykli. sprievodnych akcii tam bolo myslim nadostac, par automobiliek to tam spestrilo, ci fedcupovym druzstvom, Zuzanou Smatanovou alebo skolou smyku na mokrej drahe. ja osobne som najviac ocakaval otvorenie tuningovej sezony, ale ako sa dalo cakat, teamu AT magazinu to zas nevyslo uplne podla predstav. snahu im nemozno upriet, ale triedenie len do dvoch kategorii (DB drag a lestenky) vyzeralo potom pri hrdzavej a otlcenej felicii s oznacenim lestenka dost usmevne, ak nie priam tragicky. na druhu stranu, spravanie a jazdecke (ne)schopnosti podaktorych ucastnikov zrazu boli zarazajuce. pocasie vyslo do bodky perfektne, ale ja som si pripadal ako v hypernove na parkovisku, lebo organizovat zraz a nevyhradit na to plochu je dost cudne (nechcem nikoho dzubat, mozno nevysla v ustrety incheba, co by ma neprekvapilo), auta boli krasne pomiesane a bol v tom tak trosku chaos, ale vsetko nakoniec dobre dopadlo a ja som tiez spokojny. vitazi maju svoje pohare, navstevnici svoje zazitky a organizatori mozno svoje upaly
jedine co ma mrzi je, ze ludia boli hnusne oklamani. lakadlom a najvacsou atrakciou, ktorou sa mal zakoncit salon, bolo zhodenie ibizy na zem. vyzrebovana vyherkyna dostala do ruk ovladanie, ked stlacila gombik tak sa ozvala rana ako z dela a spustili sa dve cervene dymovnice a vsetci cakali co sa stane. auto zacalo pomaly klesat k zemi a tym padom bolo jasne, ze nepadne a ze teta ma nove auto (s poriadne pretecenymi naplnami a vyskulenou zadnou napravou...) jediny hacik je v tom, ze slovaci su narod skodoradostny a radi sa pobavia na cudzom utrpeni, preto nebolo vobec divne, ked sa speakri radia expres na ploche pytali pritomnych ludi ako by nalozili s autom. padali rozne odpovede, nebolo vobec prekvapenim, ked niekto do eteru zahlasil, ze poslal 10 sms za jeho zhodenie... auto teda nepadlo, aj ked hlasovanie dopadlo tak, ze auto malo letiet k zemi, ale to sa slovac dozvediet nemusi... ved kto by zhadzoval auto za vyse pol mega, aj ked mu sms hlasovanim ludia zarobili mozno raz tolko, nie? a hlavne, slovensko zazilo dalsi malu sou, ktora tu doteraz nebola a podaktori prejavili svoj charakter.
moje resume - pojdem aj buduci rok a neprerusim snuru
snad som sa mojim nazorom nikoho nedotkol, ako vravim, ja som s tymto rocnikom vcelku spokojny, toto je moj objektivny nazor.
este par foto, ako to vyzeralo pri "zhadzovani" ibizy pre tych, co to nahodou nevideli
1, auto visi
2, auto dymi
3, a takto sa parkovalo na dialnici lebo atrakcia