AUTOSALON 2007

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

enter to nebolo od teba moc pekne :) ale suhlas, studenti nie, ak dakto chce ist, nech ide sukromne. riaditelia skol by mali dostat poza usi.
ja si podla autosalonu tak skoro nic nekupim. pochybujem, ze VTS dakedy na autosalone bolo a minuly rok bolo na autosalone moje planovane auto, ale mesiac dozadu to padlo, uz take jedno v PN jazdi a ja nemam rad tuctovky :/
uz len dufat, ze nebudem zavadzat potencialnym kupcom ... :D
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

mishenko napísal:enter to nebolo od teba moc pekne :) ale suhlas, studenti nie, ak dakto chce ist, nech ide sukromne. riaditelia skol by mali dostat poza usi. uz len dufat, ze nebudem zavadzat potencialnym kupcom ... :D
mozno nebolo, ale je to fakt. mam pohlad vystavovatela(nie na autosalone, ale napr coneco) a viem, ako firmu znechutia zbytocne vyhodene peniaze za drahy stanok, drahe materiali co skoncia v kosi pred vystaviskom a odradeni zakaznici, ked sa pred stankom a napr v autach tlacia 14-15 rocny soplaci alebo horsie 10-12:)
neboj, nebudes, lebo nemas rozum 12rocneho:)
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

ako ja mam 18 a viem sa podla toho aj spravat ... nemozem si pomoct ako suhlasim aj ja s tebou ale stvu ma tvoje odpovede :D ( nic osobne )
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

marsi napísal:ako ja mam 18 a viem sa podla toho aj spravat ... nemozem si pomoct ako suhlasim aj ja s tebou ale stvu ma tvoje odpovede :D ( nic osobne )
pravda sa vzdy zle pocuva a dav vzdy za pravdu trestal....
marsi
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marsi »

enter00 napísal:pravda sa vzdy zle pocuva a dav vzdy za pravdu trestal....
ach jaj no ved ked chces tak tam chod ked ta maju odradzat tie deti tak tam nechod... je to kazdeho osobna vec .... ja tam idem kvoli autam a nie kvoli tomu aby som sa tam rozculovala na faganov :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

marsi napísal:ach jaj no ved ked chces tak tam chod ked ta maju odradzat tie deti tak tam nechod... je to kazdeho osobna vec .... ja tam idem kvoli autam a nie kvoli tomu aby som sa tam rozculovala na faganov :)
vidis, rozumieme si, na autosalon idem ked tam ti fagani snad nebudu:)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=52813&start=255 ?

no co, ake su prve dojmy tych co uz boli? ja som si tam nasiel svoje, bmw veterany, s majitelom som sa fajne porozpraval, AT magazin ma peknu chutovku na stanku, BMW ale neprezradim podrobne, stoji to za to vidiet, uchylka najvacsia :lol: , honda mala civica type R, zaujimavo vyzera kia cee´d xR, audi R8, najde sa tam par lahodok :reporter:
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Tak nakoniec to tento rok nebolo len tak o pozerani ako som predpokladal. Autosalon pomohol pri vybere auta, tesiiime :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

moje hodnotenie - fajn, ale nicim to nevycnievalo.
bmw ok, ale ja sa v M rade radsej vozim ako slintam pred hosteskami.
nove cecko predrazene.
veterany krasne, uzasna je 6,2 "full size" 60´amerika.
ostatne znacky - okrem vynimek o nicom.
mishenko napísal:Tak nakoniec to tento rok nebolo len tak o pozerani ako som predpokladal. Autosalon pomohol pri vybere auta, tesiiime :)
ano, pochval sa, co to bude:)
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

bude ford ako si planoval? :wink: vyzera fakt lakavo ten s-max, mat moznost, neodmietnem
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

S-Max to nebude, ale C-Max pravdepodobne jo :) Uvidime onedlho. Aktualne potrebujem velky kufor, vacsie auto.
Skoda toho STcka, ale takovej je podelanej zivot :D
micpu
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa micpu »

hmm...ja som uz nebol na autosalone niekolko rokov...v podstate ma to tam nelaka az tak moc aby som za to vyhadzoval padika :P ...ale tento rok asi pojdem bo ma tam kamaratka zevraj daako prepasuje abo co...no tak aspon uvidim ci sa to tam za tych par rokov zmenilo:)))....inac sak dobry autosalon je poslednych par rokov aj na ulici...staci len vystrcit nos z domu a tooolko toho uvidite...porsche uz nieje ziadna rarita, ford mustang uz tiez dakedy vystrci karoseriu, hummrov je jak nasr...minule som dokonca zazrel hummer limuzinu brutal dlhu...ferrari zopar krat okolo mna prefrcalo a v poslednom case stretavam taku limuzinu na akych sa vyvazaju tam v Los Angeles riaditelia kasin :))
Syfon
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Syfon »

Pozrite si fotky z Bratislavy, spolu ich je tam 316

http://nfs.mtb.sk/ba_2007/
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Chystam sa v nedelu do BA. Inak v NR som bol tusim posledne tri roky :) Predtym ma to nejak nebralo... A do NR aj pojdem tento rok. Zajtra sa tesim najma na Seatky ako budu padat :D Teda, dufam, ze budu padat, ked uz ja som ho nevyhral :D Inak neviete, ze ked to auto zhodia, ci majitelovi auta daju ten vrak auta, alebo nic nedostane? Velmi vela ludi na to nalakali, ze pad auta, cisty marketing, tak ale, kto by nevidel rad padat auto, nie ako vo filmoch, ale v reali :) No inak, tuningu tam vraj moc neni, ze pocet spravnych tuningov v BA opocitas na prstoch tvojich ruk :( Aj ja dake fotky a videa zo zajtrajsku postnem pak :)
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

heh no ja som vcera bol :) .. Dosli sme popozerali holky (auta boli druhorade) Heliove balonky,a vyhrali sme s kamosom v takej sutazi od kooperativi :) Sme sa prechadzali okolo ich stanku (oni tam mali take male auticka na dialkove ovladanie) tak to sme drtili,oni ze ci nedjeme sutazit ja ze ok ,tak sme vyhrali poharik,klucenky a tak... Heh bola prca :)
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

Syfon napísal:Pozrite si fotky z Bratislavy, spolu ich je tam 316

http://nfs.mtb.sk/ba_2007/
pekne fotky....
ale do stanku s tuningom si pravdepodobne netrafil :cry: :cry:
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

No ja som bol aj vcera a dnes, dnes boli paradne tie crash testy- auto vs clovek :) Napalil to do figuriny chalan sice len v 57 km/h ale stacilo :)
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

ja sa chystam dneska preto lebo je tam aj otvorenie sezony tuning :)
ST1
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ST1 »

bol som v inchebe len jak blberc sopm cumel so vsetkymi hosteskami som sa vyfotil :D:D:D:D:D vsetky tuningy mam nadhera bola v nedelu :D
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

tak mame to za sebou, technicku stranku tu nebudem rozoberat, staci vyslovit incheba a zainteresovanym je to hned jasne a co sa tyka urovne, tak boli aj horsie. az na par "ochotnych" hostesiek to bolo vcelku stravitelne, vzhladom na to, ze som tam bol pracovne, tak som bol na kazdom dni okrem soboty, cize som to pobehal vsetko. co sa tyka povesti navstevnikov, neostali nic dlzny a opat sa tam kradlo vsetko co sa dalo uniest v rukach, ci tlaciarne, fofrpaky alebo predlzovacky... a nebudem komentovat hlasky podaktorych navstevnikov a trosku trpezlivosti ich pri foteni, ale na to sme si uz zvykli. sprievodnych akcii tam bolo myslim nadostac, par automobiliek to tam spestrilo, ci fedcupovym druzstvom, Zuzanou Smatanovou alebo skolou smyku na mokrej drahe. ja osobne som najviac ocakaval otvorenie tuningovej sezony, ale ako sa dalo cakat, teamu AT magazinu to zas nevyslo uplne podla predstav. snahu im nemozno upriet, ale triedenie len do dvoch kategorii (DB drag a lestenky) vyzeralo potom pri hrdzavej a otlcenej felicii s oznacenim lestenka dost usmevne, ak nie priam tragicky. na druhu stranu, spravanie a jazdecke (ne)schopnosti podaktorych ucastnikov zrazu boli zarazajuce. pocasie vyslo do bodky perfektne, ale ja som si pripadal ako v hypernove na parkovisku, lebo organizovat zraz a nevyhradit na to plochu je dost cudne (nechcem nikoho dzubat, mozno nevysla v ustrety incheba, co by ma neprekvapilo), auta boli krasne pomiesane a bol v tom tak trosku chaos, ale vsetko nakoniec dobre dopadlo a ja som tiez spokojny. vitazi maju svoje pohare, navstevnici svoje zazitky a organizatori mozno svoje upaly :wink:
jedine co ma mrzi je, ze ludia boli hnusne oklamani. lakadlom a najvacsou atrakciou, ktorou sa mal zakoncit salon, bolo zhodenie ibizy na zem. vyzrebovana vyherkyna dostala do ruk ovladanie, ked stlacila gombik tak sa ozvala rana ako z dela a spustili sa dve cervene dymovnice a vsetci cakali co sa stane. auto zacalo pomaly klesat k zemi a tym padom bolo jasne, ze nepadne a ze teta ma nove auto (s poriadne pretecenymi naplnami a vyskulenou zadnou napravou...) jediny hacik je v tom, ze slovaci su narod skodoradostny a radi sa pobavia na cudzom utrpeni, preto nebolo vobec divne, ked sa speakri radia expres na ploche pytali pritomnych ludi ako by nalozili s autom. padali rozne odpovede, nebolo vobec prekvapenim, ked niekto do eteru zahlasil, ze poslal 10 sms za jeho zhodenie... auto teda nepadlo, aj ked hlasovanie dopadlo tak, ze auto malo letiet k zemi, ale to sa slovac dozvediet nemusi... ved kto by zhadzoval auto za vyse pol mega, aj ked mu sms hlasovanim ludia zarobili mozno raz tolko, nie? a hlavne, slovensko zazilo dalsi malu sou, ktora tu doteraz nebola a podaktori prejavili svoj charakter.

moje resume - pojdem aj buduci rok a neprerusim snuru :wink:

snad som sa mojim nazorom nikoho nedotkol, ako vravim, ja som s tymto rocnikom vcelku spokojny, toto je moj objektivny nazor.

este par foto, ako to vyzeralo pri "zhadzovani" ibizy pre tych, co to nahodou nevideli
1, auto visi
2, auto dymi
3, a takto sa parkovalo na dialnici lebo atrakcia :lol:
Prílohy
3.JPG
2.JPG
1.JPG
Napísať odpoveď