Co by ste zmenili vo svojom zivote ak by ste mohli?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Martin44
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Nezacal by som fajcit.
Alebo by som inak konal voci jednemu dievcatu...ale je ot uz davno...

Neviem si vybrat.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Hmm..goood tema :) Co by som zmenil? No toho je viac co by som zmenil..kde zacnem :?: dajme tomu posledny rok(kedze dalej si moc nepamatam :lol: Dal by som si prihlasku na inu strednu skolu...Rozhodne by som bol odvaznejsi co sa tyka vztahov..Troska menej lahostajný (kedze som koli tomu stratil nieco moc cenne)..A rozhodne by som ten vecer nezobral fotrovcom auto ked ma zastavili ujovia od policajneho zboru..(odvtedy nenadavam na nich :D bo niesu vsetci taki zakeraci) obislo sa ustnym dohovorom..bez pokuty a bez odkladu :wink: ...Lenze ono je to bieda.. mozno by som si podal prihlasku na este horsiu skolu...keby som bol vo vztahu menej lahostajný mozno by sa stalo este daco horsie...keby som v ten vecer nesiel..siel by som mozno na druhy den a uz by s toho boli problémi...Takze ani neviem ci vlastne by som daco zmenil :D (ospravedlnujeme sa autorovi za tieto pochybnosti)
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

nidky by som nepspravil veci ktore sa dotkli mojej jedinej lasky . viem ze mi odpustila ale mna to bude stvat do smrti pretoze ja co spravim zle si pamatam vzdy ja lutujem aj veci co som uz davnejsie spravil resp povedal a tak zlatko prepac skoda ze sa ten cas vratit neda :cry:
kafiatko
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa kafiatko »

Jedinú vec by som vrátila späť... vtedy ked som si podala prihlášku na strednú.... už by som to nespravila..... :evil: myslím ako na tú strednú na ktorú chodím....
teším sa kedy odtiaľ vypadnem.......... :P
NEMESIS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa NEMESIS »

tak keby sa dalo tak by som urcite nedal kopy mojej prvej normalnej babe, to ma poslednu dobu zacalo srat, kedysi pohoda ale teraz sa svedomie ozyva :?
miki7779
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa miki7779 »

moj najvetci trapas bol ked som spadol na koliekovych korculiach asi pred 8 kockamy :lol:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

miki7779 napísal:moj najvetci trapas bol ked som spadol na koliekovych korculiach asi pred 8 kockamy :lol:
Odporúčam prečítať názov témy.
A čo by som urobil ja?
Je toho viac. Určite by som sa v určitých situáciách správal k svojim rodičom inak. Nikdy by som svojej priateľke neurobil to, čo mi neskôr musela odpustiť, nezačal by som fajčiť, niekoľko viet by som v živote nezopakoval a iné.
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

zopar drobnosti ktore ani nestoja za rec.. ale je tu jedna vec.. NESIEL BY SOM NA SKARANU SPS STROJNICKU.. ale na cokolvek ine
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

urcite by som pockala s istymi vecami na moju lasku...povedal sice ze mu to nevadi,ale mne ano...a este by som sa asi viac ucila aby som nemusela robit prijimacky na vysku:)
dew6
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa dew6 »

Pravdepodobne by som asi pomohla človeku, ktorému som kedysi nepomohla-keď to potreboval (bola som v šoku, jeho bili a ja hlupaňa som nebola ani len schopná zavolať políciu al. záchranku... :cry: )

Tiež by som nešla na jednu chatu, na ktorej som bola(dosť mi to nejakú chvíľu komplikovalo vzťah, na ktorom mi záleží momentálne ako na ničom na svete)

Takto by sa našlo asi veľa veľa vecí, no dôležité je snažiť sa rozmýšľať skôr ako sa do niečoho pustíme...Chyby robí každý a tak by sme sa z nich mali poučiť.... :!: :wink:
Lúšťa
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Lúšťa »

no bolo by vela veci co by som zmenila..ale nechcem... lebo je to zivot a vsetko toto je jeho sucastou keby sme zmenili mohlo by byt este horsie..budme radi ze sme tam kde sme.. mohlo by to byt horsie ale naopak aj lepsie..to nik nevie
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Presne tak, menit je blbost, ale keby tu ta moznost bola, mozno matku by som si vedel predstavit trosku menej prisnu na mna :oops: Inak celkom ok :P
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

zmenil by som svoju hanblivu povahu za taku "co na srdci to ne jazyku"
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Keby možem tak by som od základov zmenil moje postavenie k vzdelavaniu :lol: Inac som spokojný
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

nic by som nezmenil... sem rad ze vsetko prebehlo doteraz tak ako prebehlo, aj zle veci, aj dobre veci- aj tie zle boli casto na nieco dobre :wink:
Paul
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Paul »

Je toho dosť, ale určite by som sa inak zachoval k jednej žene... :?
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Nic. Viem, ze aj keby som nieco zmenil, neskor nieco ine pokazim. Tak uz to v zivote chodi. Som spokojny so vsetkym, ako to teraz je.
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Zmenil by som svoj vtedajsi postoj k vzdelaniu, spravaniu sa k rodicom, niektore veci, ktore som vyslovil v zlosti alebo bez rozmyslania. A urcite by som nespravil jednu vec mojej babicke, ktora ma mrzi aj dnes, no uz je to vyse 15 rokov.

Asi by malo byt pre niektorych na kazdej strane napisane, ze nech sem nepisu radsej nic, ked su so svojim doterajsim zivotom spokojni :idea:
Vigor napísal:Ludia, nic v zlom, ale ked som zakladal tuto temu nebolo to s tym, aby tu kazdy napisal ze je so vsetkym v zivote spokojny. Dobre, berem, ja si tiez stojim za svojimi rozhodnutiami, a tak by to mal brat kazdy z nas. Ale zrejme kazdy z nas mohol urobit nieco aj lepsie, zvlast ked s odtupom casu ma na to iny pohlad. Preto ma napadla tato maximalne teoreticka tema, kde sa pokuste nemyslit na mozne suvislosti a udalosti, ktore z toho daneho rozhodnutia vyplyvali. To bola pointa temy, nie aby kazdy napisal, ze by nic nemenil, lebo tak sa stalo, tak to ma byt a podobne.
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

ak by som zmenil spolusediaceho v skole niekam by som to dotiahol :lol:
Anjeliček
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Anjeliček »

..asi to ze by som neflakala skolu od zaciatku roka a snazila sa o nieco..lebo som tym velmi sklamala nasich... :cry: ...vsetko sa pokaslalo a aj moj vztah s nimi.....
Napísať odpoveď