Co by ste zmenili vo svojom zivote ak by ste mohli?
-
midnight_man
Guru
all
Hmm..goood tema
Co by som zmenil? No toho je viac co by som zmenil..kde zacnem
dajme tomu posledny rok(kedze dalej si moc nepamatam
Dal by som si prihlasku na inu strednu skolu...Rozhodne by som bol odvaznejsi co sa tyka vztahov..Troska menej lahostajný (kedze som koli tomu stratil nieco moc cenne)..A rozhodne by som ten vecer nezobral fotrovcom auto ked ma zastavili ujovia od policajneho zboru..(odvtedy nenadavam na nich
bo niesu vsetci taki zakeraci) obislo sa ustnym dohovorom..bez pokuty a bez odkladu
...Lenze ono je to bieda.. mozno by som si podal prihlasku na este horsiu skolu...keby som bol vo vztahu menej lahostajný mozno by sa stalo este daco horsie...keby som v ten vecer nesiel..siel by som mozno na druhy den a uz by s toho boli problémi...Takze ani neviem ci vlastne by som daco zmenil
(ospravedlnujeme sa autorovi za tieto pochybnosti)
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Odporúčam prečítať názov témy.miki7779 napísal:moj najvetci trapas bol ked som spadol na koliekovych korculiach asi pred 8 kockamy
A čo by som urobil ja?
Je toho viac. Určite by som sa v určitých situáciách správal k svojim rodičom inak. Nikdy by som svojej priateľke neurobil to, čo mi neskôr musela odpustiť, nezačal by som fajčiť, niekoľko viet by som v živote nezopakoval a iné.
-
dew6
Light Star
Pravdepodobne by som asi pomohla človeku, ktorému som kedysi nepomohla-keď to potreboval (bola som v šoku, jeho bili a ja hlupaňa som nebola ani len schopná zavolať políciu al. záchranku...
)
Tiež by som nešla na jednu chatu, na ktorej som bola(dosť mi to nejakú chvíľu komplikovalo vzťah, na ktorom mi záleží momentálne ako na ničom na svete)
Takto by sa našlo asi veľa veľa vecí, no dôležité je snažiť sa rozmýšľať skôr ako sa do niečoho pustíme...Chyby robí každý a tak by sme sa z nich mali poučiť....

Tiež by som nešla na jednu chatu, na ktorej som bola(dosť mi to nejakú chvíľu komplikovalo vzťah, na ktorom mi záleží momentálne ako na ničom na svete)
Takto by sa našlo asi veľa veľa vecí, no dôležité je snažiť sa rozmýšľať skôr ako sa do niečoho pustíme...Chyby robí každý a tak by sme sa z nich mali poučiť....
-
Grosay
Star
Zmenil by som svoj vtedajsi postoj k vzdelaniu, spravaniu sa k rodicom, niektore veci, ktore som vyslovil v zlosti alebo bez rozmyslania. A urcite by som nespravil jednu vec mojej babicke, ktora ma mrzi aj dnes, no uz je to vyse 15 rokov.
Asi by malo byt pre niektorych na kazdej strane napisane, ze nech sem nepisu radsej nic, ked su so svojim doterajsim zivotom spokojni
Asi by malo byt pre niektorych na kazdej strane napisane, ze nech sem nepisu radsej nic, ked su so svojim doterajsim zivotom spokojni
Vigor napísal:Ludia, nic v zlom, ale ked som zakladal tuto temu nebolo to s tym, aby tu kazdy napisal ze je so vsetkym v zivote spokojny. Dobre, berem, ja si tiez stojim za svojimi rozhodnutiami, a tak by to mal brat kazdy z nas. Ale zrejme kazdy z nas mohol urobit nieco aj lepsie, zvlast ked s odtupom casu ma na to iny pohlad. Preto ma napadla tato maximalne teoreticka tema, kde sa pokuste nemyslit na mozne suvislosti a udalosti, ktore z toho daneho rozhodnutia vyplyvali. To bola pointa temy, nie aby kazdy napisal, ze by nic nemenil, lebo tak sa stalo, tak to ma byt a podobne.