ja sa napriklad niekedy rozpravam sama so sebou alebo si v hlave vytvaram dialogy s nejakou konkretnou osobou. mam rada skupinu tokio hotel
//eritrocit: názov témy zmenený. Nabudúce - prvý príspevok v téme
to isté aj u mňa. Ľudia, ktorí ma poznajú dlhšie si to možno už ani na mne neuvedomujú, ale dosť veľa ľudí, ktorých som čerstvo spoznal sa ma pýtali, prečo sa stále smejem a či som si niečo náhodou nedal. Nefetujem, nedrogujem a dokonca ani ako feťák nevyzerámR1k1nko napísal:Tiez mam uchilk/problem aj ked som sam v izbe sa smejem ( mam usmev na tvari ) a ked som vonku tak s kamosmi tak skoro furt aj ked nehovoria nic. Jednoducho som usmiaty
suhlas !! tiez nic neberem jednoducho je to takpinco napísal:to isté aj u mňa. Ľudia, ktorí ma poznajú dlhšie si to možno už ani na mne neuvedomujú, ale dosť veľa ľudí, ktorých som čerstvo spoznal sa ma pýtali, prečo sa stále smejem a či som si niečo náhodou nedal. Nefetujem, nedrogujem a dokonca ani ako feťák nevyzerám
Väčšinou si hocijakú cestu na bicykli, peši, spríjemňujem tým, že si vymýšľam rôzne príbehy a keď som bol malý dosť často som si predstavoval, že sa rozprávam s mravcami![]()
Ze jaka bodka za prispevkom! Ja skapeem!tereza napísal:mam rada skupinu tokio hotel
mi-chau napísal:rad si predstavujem tragicke alebo proste nepekne situlacie a akoby som sa v nich zachoval ja, zvlast peso cestou domov. Napr. dramaticke rozchody, zistenia a podobne.... no co o par rokov bude schyza
// a pozeral som poistovnu stastia