Prezradte to o čom nehovoríte

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
tereza
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Prezradte to o čom nehovoríte

Príspevok od používateľa tereza »

zaujimalo by ma ci mate niekto nieco (vlastnost, vec...) alebo niekoho (osobu, skupinu..) rad a hanbite sa za to. alebo proste ci mate nieco take "abnormalne" co nie je navonok vidiet, ale vy s tym zijete a vam to pripada normalne, no nepysite sa tym.
ja sa napriklad niekedy rozpravam sama so sebou alebo si v hlave vytvaram dialogy s nejakou konkretnou osobou. mam rada skupinu tokio hotel :oops:
//eritrocit: názov témy zmenený. Nabudúce - prvý príspevok v téme :arrow: Uprav :arrow: a v kolónke Predmet prepíšeš názov na nový. :wink:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

rad si predstavujem tragicke alebo proste nepekne situlacie a akoby som sa v nich zachoval ja, zvlast peso cestou domov. Napr. dramaticke rozchody, zistenia a podobne.... no co o par rokov bude schyza :?
// a pozeral som poistovnu stastia :wink:
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

no ja som robil historicky serm s cim sa teda nechvalim....a mam tych ludi rad a chodim s nimi von s cim sa teda tiez nechvalim...
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Zmen si nazov temy. Aky ma byt nazov temy sa docitas v pravidlach.
Fortune
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fortune »

a preco ten text malym pismom? to nie ze hamba pocuvat taky odpad :P
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

Tiez mam uchilk/problem aj ked som sam v izbe sa smejem ( mam usmev na tvari ) a ked som vonku tak s kamosmi tak skoro furt aj ked nehovoria nic. Jednoducho som usmiaty :D
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Som trochu bribrzdeny, resp. stojim si na kabli xD
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

kinjeril napísal:Zmen si nazov temy. Aky ma byt nazov temy sa docitas v pravidlach.
myslis 19? ok. rada by som zmenila... len som este nenasla sposob :oops:
m4jor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa m4jor »

no, ani sám tomu neverím ale páčia sa mi žigulíky...ani neviem prečo, ale páčia sa mi...ale pssst
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

R1k1nko napísal:Tiez mam uchilk/problem aj ked som sam v izbe sa smejem ( mam usmev na tvari ) a ked som vonku tak s kamosmi tak skoro furt aj ked nehovoria nic. Jednoducho som usmiaty :D
to isté aj u mňa. Ľudia, ktorí ma poznajú dlhšie si to možno už ani na mne neuvedomujú, ale dosť veľa ľudí, ktorých som čerstvo spoznal sa ma pýtali, prečo sa stále smejem a či som si niečo náhodou nedal. Nefetujem, nedrogujem a dokonca ani ako feťák nevyzerám :D

Väčšinou si hocijakú cestu na bicykli, peši, spríjemňujem tým, že si vymýšľam rôzne príbehy a keď som bol malý dosť často som si predstavoval, že sa rozprávam s mravcami :D :D
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

no ja sa dost casto necham unasat predstavami a casto len tak fantazirujem ... napriklad minule som asi 5 minut len tak stal v zahrade a rozmyslal nad tym, ze ake vyuzitie by mal v densnej dobe svetelny mec zo star wars :roll: :oops: ale ticho ! a potom su take veci co nenapisem ani tu, proste sa za nich velmi hambim a najradsej by som ich mazal ale to sa neda :cry:
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

pinco napísal:to isté aj u mňa. Ľudia, ktorí ma poznajú dlhšie si to možno už ani na mne neuvedomujú, ale dosť veľa ľudí, ktorých som čerstvo spoznal sa ma pýtali, prečo sa stále smejem a či som si niečo náhodou nedal. Nefetujem, nedrogujem a dokonca ani ako feťák nevyzerám :D

Väčšinou si hocijakú cestu na bicykli, peši, spríjemňujem tým, že si vymýšľam rôzne príbehy a keď som bol malý dosť často som si predstavoval, že sa rozprávam s mravcami :D :D
suhlas !! tiez nic neberem jednoducho je to tak :)
Sry za OT chcel som v karme ti to napisat ale "zly overovaci kod" ....
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

No niektorí ľudia niekedy zneužívajú, že ja nikdy neklamem, vždy poviem pravdu, najviac to zneužíva moja mama. :oops:
Čo si niektorí vymýšlajú príbehy, situácie a pod. to niekedy aj ja.
Hej a niekedy si po nejakom čase uvedomím, že strašne machrujem a robím frajerinky... raz som sa tak nachytal, ako už robím piaty flek s BMXkou pred školou a niektorí žiaci ma sledovali z okna. :oops:
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

ja sa niekedy pristihnem jaq sa sam so sebou rozpravam a potom sa ma mama pyta:dano skym si sa rozpraval? :lol:
Tomasito
VIP
VIP

Re: Prezradte

Príspevok od používateľa Tomasito »

tereza napísal:mam rada skupinu tokio hotel :oops:
Ze jaka bodka za prispevkom! Ja skapeem! :hehe:
pancuska26
Expert
Expert

Príspevok od používateľa pancuska26 »

mi-chau napísal:rad si predstavujem tragicke alebo proste nepekne situlacie a akoby som sa v nich zachoval ja, zvlast peso cestou domov. Napr. dramaticke rozchody, zistenia a podobne.... no co o par rokov bude schyza :?
// a pozeral som poistovnu stastia :wink:

ja nieco podobne...ale ja skor v minulom case,ze toto som mohla urobit tak a na toto som mohla povedat toto....no az sa niekedy nad tym tak neako pozastavim a sa smejem sama zo seba

btw:fakt z toho bude schyza?? :o
2Pacaveli
Addict
Addict

Príspevok od používateľa 2Pacaveli »

hmmm, asi nic, ale niekedy si vytvaram nejaky "dialog" v hlave s nejakou osobou..
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

aj ja si vytvaram dialogy alebo si predstavujem ako dokrvi kopem ludi ktorych nemam rad, alebo si predstavujem sameho seba v nejakej akcnej scene z filmu... ale za nic z toho sanehanbim, nemam preco...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

este som si spomenul ... v poslednej dobe si pomerne casto predstavujem ako by vyzeral moj pohreb, ze kolko ludi by tam prislo, ako by sa tvarili a co by vlastne citili... asi to bude tym, ze som bol za posledne roky na dost vela pohreboch a videl som, ze vela ludi tam prislo len z principu :?
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Nuž u mňa toho je pomerne dosť, no myslím, že sú to iba menšie deformácie psychiky. Často, keď niečo poviem, tak si to potichučky, mimovoľne a iba pre seba zopakujem. Zvuk nevydám, no pery sa mi pohybujú. Ďalej často unikám do svojho sveta - Proste niekde sedím/idem/etc. ale duchom som neprítomný - uzamknutý vo svete vlastných predstáv a preludov. ďalej je to cielené vyžívanie sa v psychickej bolesti a prvotné príznaky maniodepresie. Určite osm na niečo zabudol. Stačí? :?
Napísať odpoveď