Stretnutie s rodičmi

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

zuzuzu napísal:No a presne si trafil pohlad rodicov...:(
No ale ked s tym vekom je to take... Rokov ma kolko ma a vyzera na 22... A od kazdeho len pocuvam ono vam to nevyjde je na teba stary ale toto teraz neriesim... Riesim len to ako by sa mal stretnut s nasimi aby to nebolo trapne ani pre neho ani pre nasich...
no ono to aj jedna aj druha strana uz nejako predycha .co takto riesenie sokom,kratko pred prichodom oznamit ze ma prist :P nech maju prekvapko ...
mozno casom ,ked sa s nimi bude castejsie stykat zmenia svoj nazor . kazde prve stretnutie bude asi sok . :wink: ci uz to pripravis tak alebo inac
pecko
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa pecko »

ja mam zasa iny problem,uz chodime spolu dost dlho,moji rodicia o nej vedia aj u nas uz bola,predstavil som ju ale teraz sa zdraha ku mne prist ked su doma... :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

uff je to za mnou neviem coho som sa bal, neuhryzli ma, ked budem vediet viac editnem
//no vraj som bol v pohode, len jej mame som sa zdal mlady moc... a to len rok rozdiel. Inak neodoporucam na prve spoznanie prijat pozvanie na obed, sediet za stolom s ludmi ktorych poznas najviac tri minuty a su velmi dolezity je frustrujuce....
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Ja som sa toho bál, ale určite som ich chcel spoznať, ale bolo to v pohode... mamička bola zlatá, a babička tiež aj keď trošku prísna.

Ale bol som sám s 3 babami tak som si užil kopu srandy. :D

Bolo to asi po 10 mesiacoch, keby sme boli z jedného mesta tak by to bolo aj skôr, ale sme z opačného konca republiky takže preto. :)

Ináč, si myslím, že záleží od vážnosti a dĺžky vzťahu. Neviem ja osobne by som na jednej strane chcel aby moju priateľku poznala aj moja rodina, nemám sa za čo hanbiť, na druhej strane neviem ako by som sa cítil keby som im stále predstavoval novú... :D
naj[S]lepsi
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa naj[S]lepsi »

mi-chau napísal:uff je to za mnou neviem coho som sa bal, ....
a aj si priniesol nejaky darcek?
ako vari mamina :D ?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

naj[S]lepsi napísal:a aj si priniesol nejaky darcek?
ako vari mamina :D ?
sampano a banbonierku a vari... no chut jedla co som jedol bolo to posledne co ma trapilo ale asi dobre :)
Napísať odpoveď