Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
Daemonko
Light Expert
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
blazer
Professional
Ked hravam cs v poslednom case mi to robi taku vec, ze priblizne kazdych 15 sekund mi to na sekundu zamrzne, ako keby lag aj ked pingy mam dobre. Aj ostatny hraci vidia ako zamrznem. A dost mi to vadi hlavne pri zapasoch a kz_ mapach. Ked hravame na LANke tak aj tam mi to robi, len ked spravim ja a pripojim sa na seba, tak mi to nerobi. Stalo sa mi to uz aj pred mesiacom, po reinstalle to ale prestalo, a teraz zase zacalo. Dost ma to sere, lebo na mojom dedikaci mam nahodeny AMX s milion pluginmi, vsetko krasne nastavene, nechcem o to vsetko prist
. Dokonca mam nasintallovane este jedno cs, uplne ciste len mapy su tam navyse a aj to mi zacalo takto sekat zaroven s tym prvym. Co mam robit?
Patch pouzivam 23B je to cs v1.6, kvoli sekaniu ma ani na TGcka uz nepustaju 
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
mozes mi vysvetlit aky je problem so zalohou amx ?
cstrike/addons si niekdy nakopiruj, a potom preinstaluj cs... ale takto sa problemy neriesia zacneme
ako prve si napis do konzoly net_graph "3" a pozri nahodou ci nemas loss, stracanie paketov
skus si nastavit do konzoly este toto
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
ex_interp "0.1"
cstrike/addons si niekdy nakopiruj, a potom preinstaluj cs... ale takto sa problemy neriesia zacneme
ako prve si napis do konzoly net_graph "3" a pozri nahodou ci nemas loss, stracanie paketov
skus si nastavit do konzoly este toto
rate "25000"
cl_cmdrate "101"
cl_updaterate "101"
ex_interp "0.1"
iná verzia CS ? skus uniistal, potom zmazat po CS registre a tak instalnut. Alebo iné CS si stiahni...blazer napísal:Ked hravam cs v poslednom case mi to robi taku vec, ze priblizne kazdych 15 sekund mi to na sekundu zamrzne, ako keby lag aj ked pingy mam dobre. Aj ostatny hraci vidia ako zamrznem. A dost mi to vadi hlavne pri zapasoch a kz_ mapach. Ked hravame na LANke tak aj tam mi to robi, len ked spravim ja a pripojim sa na seba, tak mi to nerobi. Stalo sa mi to uz aj pred mesiacom, po reinstalle to ale prestalo, a teraz zase zacalo. Dost ma to sere, lebo na mojom dedikaci mam nahodeny AMX s milion pluginmi, vsetko krasne nastavene, nechcem o to vsetko prist. Dokonca mam nasintallovane este jedno cs, uplne ciste len mapy su tam navyse a aj to mi zacalo takto sekat zaroven s tym prvym. Co mam robit?
Patch pouzivam 23B je to cs v1.6, kvoli sekaniu ma ani na TGcka uz nepustaju
neviem ci je to aj vo viste ale malo by to byt...klikni pravym na ten EXE subor s CS a daj kartu Kompatibilta a zvol tam Windows XP alebo starsie lebo napr pri Tony Hawk Pro Skater 2 to tak funguje lebo pod XP nejde rozbehat a ked tam dam napriklad Widnows 98 tak ho zazrakom ide spustit a ak ti to nepojde tak fakt neviem...jedine pockat na nieake aktualizacie Visty aj ked pochybujem ze ficis na legalnej verziimamutv napísal:prosim vas mohli bz ste mi pomoct??mam countera 1.6 a nejde mi spustit na viste...nevite v com je problem???prosim o pomoc
![]()
ale diky...