ja uz vistu mam a paci sa mi cim dalej viac , len si treba zvyknut na to kde sa co nastavuje , je trocha prehadzany Ovladaci panel a ked pravym kliknete na plochu a date vlastnosti -- tak tuto som sa strsasne stratil , kym som nieco nasiel - napriklad som hladal kde sa nastavuje to aby sa pri kliknuti na tlacitko VYPNUT Vista naozaj vypla , lebo ona ma nastavene nazaciatku ze as iba uspi , a to som sa nahladal , ale nakoniec som to nasiel co je podstatne.
Ale potrboval by som poradit

, ja mam zvukovku on-board a je to znacka Realtek - a mam ju na MB MSI 945P Neo2. No a problem je v driveroch , ked idem na stranku msi a tam sa dopracujem k driverom na moju zvukovku - tak tam najdem pekne uz drivery aj na Vistu - tak si ich stiahnem , nainstalujem , restartujem a..... pocujem - co by bola ta pozitivnejsia vlastnost ALE problem nastal v tom ze mi nejde otvorit Ovladaci panel - Control panel - ------ a to tym sposobom ze ked nanho kliknem tak mi hned vyskoci tabulka ze program nereaguje a ci ho chcem 1.Najst problem a restartovat program 2. Restartovat prgram . Ked som dal 1. tak mi ziadny problem nenaslo a restartovalo program - takze som zostal naploche a tak to islo dalej stale len tato tabulka - tym "programom" bolo samozrejme myslene explorer.exe ale zaujimave je to ze ked idem do TENTO POCITAC-a tak tam to nespravi ani nikde inde , len v Cotrol Paneli , ale stalo sa nieco podobne aj v IE7 prehliadal som si stranky nejakych 10 minut a zrazu presne to iste ako v Control Paneli .
Tak ja uz neviem , prosim poradte mi , co mam s tym robit . Chcem aby mi isiel zvuk .
Vistu som musel spustit v Nudzovom rezime a odinstalovat drivery a potom uz vsetko islo ako malo - pravdaze okrem zvuku .
Toto bolo o nej pisane na strankach MSI - teda o tej zvukovke na mojej karte :
Audio
• AC97 link controller integrated in ICH7
• Realtek ALC850 8 channels audio codec
- Meet PC2001 audio performance requirement
- Compliance with AC97 V2.3 Spec.
Tu je link na moju MB :
Kód: Vybrať všetko
http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945P_Neo2-F&class=mb
Link na stiahnutie toho drivera je tu
Kód: Vybrať všetko
http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_list.php?part=1&kind=3&CHIP=3&COM=12