VISTA - problem s drivermi na zvukovku

Informácie o software, ankety...
burnmail123
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

VISTA - problem s drivermi na zvukovku

Príspevok od používateľa burnmail123 »

ja uz vistu mam a paci sa mi cim dalej viac , len si treba zvyknut na to kde sa co nastavuje , je trocha prehadzany Ovladaci panel a ked pravym kliknete na plochu a date vlastnosti -- tak tuto som sa strsasne stratil , kym som nieco nasiel - napriklad som hladal kde sa nastavuje to aby sa pri kliknuti na tlacitko VYPNUT Vista naozaj vypla , lebo ona ma nastavene nazaciatku ze as iba uspi , a to som sa nahladal , ale nakoniec som to nasiel co je podstatne.

Ale potrboval by som poradit :!: , ja mam zvukovku on-board a je to znacka Realtek - a mam ju na MB MSI 945P Neo2. No a problem je v driveroch , ked idem na stranku msi a tam sa dopracujem k driverom na moju zvukovku - tak tam najdem pekne uz drivery aj na Vistu - tak si ich stiahnem , nainstalujem , restartujem a..... pocujem - co by bola ta pozitivnejsia vlastnost ALE problem nastal v tom ze mi nejde otvorit Ovladaci panel - Control panel - ------ a to tym sposobom ze ked nanho kliknem tak mi hned vyskoci tabulka ze program nereaguje a ci ho chcem 1.Najst problem a restartovat program 2. Restartovat prgram . Ked som dal 1. tak mi ziadny problem nenaslo a restartovalo program - takze som zostal naploche a tak to islo dalej stale len tato tabulka - tym "programom" bolo samozrejme myslene explorer.exe ale zaujimave je to ze ked idem do TENTO POCITAC-a tak tam to nespravi ani nikde inde , len v Cotrol Paneli , ale stalo sa nieco podobne aj v IE7 prehliadal som si stranky nejakych 10 minut a zrazu presne to iste ako v Control Paneli .

Tak ja uz neviem , prosim poradte mi , co mam s tym robit . Chcem aby mi isiel zvuk .
Vistu som musel spustit v Nudzovom rezime a odinstalovat drivery a potom uz vsetko islo ako malo - pravdaze okrem zvuku .

Toto bolo o nej pisane na strankach MSI - teda o tej zvukovke na mojej karte :
Audio
• AC97 link controller integrated in ICH7
• Realtek ALC850 8 channels audio codec
- Meet PC2001 audio performance requirement
- Compliance with AC97 V2.3 Spec.
Tu je link na moju MB :

Kód: Vybrať všetko

http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=945P_Neo2-F&class=mb
Link na stiahnutie toho drivera je tu

Kód: Vybrať všetko

http://www.msi.com.tw/program/support/driver/dvr/spt_dvr_list.php?part=1&kind=3&CHIP=3&COM=12
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Prosiiim , poradte mi nieco niekdo :cry:
aaaa
Light Star
Light Star

A

Príspevok od používateľa aaaa »

Mne ties nesiel zvuk potom som to spravil aspon aby siel a ked siel nesiel poriadne 5.1 mi Nechcelo Ist vobec
burnmail123
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

presne , 5.1 sa ani umna nebere . Vista vo zvuku zatial 0 bodov
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

5.1 zvuk je zatial vo viste big problem, nielen pre integrovane zvukovky, ale aj pre zvukovky od Creative (napr ani moja X-Fi Fatal1ty si neskrtne).. takze co sa zvuku tyka, neostava nam nic ine len cakat.. alebo pouzivat XP .. este stastie ze posledne dni pocuvam len na sluchadlach, tam mi 5.1 nechyba :)
Napísať odpoveď