Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...

Mate piercing ?

Ano
103
18%
Nie
484
82%

Celkom hlasov: 587

Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Ak by som mohol,otvoril by som túto tému a teda ju aj využil..zajtra si idem dať piercing(do dolnej pery ,jeden krúžok na ľavú stranu a druhý krúžok na pravú) a chcem sa spýtať,čo si mám so sebou priniesť?NIe som ešte plnoletý,má ísť so mnou aj rodič?Netreba niečo podpisovať?Koľko stojí približne prepich do tých miest,kde chcem?Je lepšie titan,alebo chir.oceľ?Normálne mám z toho nervy,prosím pomôžte...ak sa to tu riešilo niekde,prepáčte,nič som nevidel...
jackb
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa jackb »

pocul som o "piercingoch" do ocneho bielka. viete o tom niekto nieco viac?
haliegro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa haliegro »

skenner napísal:ludia poradtte dajaky e-shop.. cem kupit frajerke sperk do pupku.. ale titanovy ozdobny.. ne taky klasicky ze 2gulicky s kamenom.. ale nech je titan.. zatial som nenasiel nikde na nete.. vsade su ozdobne iba z chirurgickej ocele.. tie titanove ozdobne som nasiel len tu.. http://www.body-piercing.sk/ ale tu sa to neda objednat je to len velkoobchod :?
verim, ze rozumies anglicky. ak mam verit tomu, co je v texte, pracuju internacionalne a zasielaju aj na slovensko.

http://cgi.ebay.com/Blue-Spike-Titanium ... dZViewItem
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

boarderpp napísal:mam v oboci a myslim ze to je dobra vec,..
nebolelo to tam moc? a nemal si nejaké problémy? bo do obočia si aj ja idem dať, tak nejaké info by sa mi zišli :)
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

haliegro napísal:verim, ze rozumies anglicky. ak mam verit tomu, co je v texte, pracuju internacionalne a zasielaju aj na slovensko.

http://cgi.ebay.com/Blue-Spike-Titanium ... dZViewItem
akoze po anglicky rozumiem ale z tohto sa vysomarit nedokazem :D

inak.. rozmyslal som a asi si dam aj ja piercing.. do nosa.. prave kridlo 2 kruzky vedla seba.. ale to az v lete
Obrázok
take daco.. sice maly obrazok.. lepsi som nenasiel
JaJeNiektoIny
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa JaJeNiektoIny »

Mne sa piercing paci, ale hodi sa len niektorym ludom! Prosim Vas, ak uvazujete o piercingu tak sa hlavne opytajte svojich kamaratov a znamych ci sa vam to bude hodit.. Napriklad, ja by som nechcel aby mala moja priatelka piercing (hocikde), lebo sa jej to iste nebude hodit!!! :P
k-u-l-i
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa k-u-l-i »

Baxxter99 napísal:Ak by som mohol,otvoril by som túto tému a teda ju aj využil..zajtra si idem dať piercing(do dolnej pery ,jeden krúžok na ľavú stranu a druhý krúžok na pravú) a chcem sa spýtať,čo si mám so sebou priniesť?NIe som ešte plnoletý,má ísť so mnou aj rodič?Netreba niečo podpisovať?Koľko stojí približne prepich do tých miest,kde chcem?Je lepšie titan,alebo chir.oceľ?Normálne mám z toho nervy,prosím pomôžte...ak sa to tu riešilo niekde,prepáčte,nič som nevidel...
takze na prvy prepich ti kruzok nedaju lebo pre prvom prepichnuti pera este napuchne a tym padom sa tam dava labretka a az po nejakom case si budes moct dat tie kruzky... u nas prepych stoji 300,-sk a ten pirsing ma vysiel 500,- ano mozes si to doniest zo sebou nieje problem no ale ak mas len tie kruzky tak poto mzbytocne lebo tie ti ako prve nedaju ako som uz pisal..ano budes potrebovat suhlas rodica ci uz podpisom na papier alebo telefonatom alebo ak tak osobne sa stretnut..ale je to zas od studia mna sa pytali ze ci mam 18 a ze ci mozu zavolat..povedal som ze nie nemam 18 a ze nech nevolaju ze nebude z toho aj tak nijaky problem a v pohode prepichli mi.. tak hodnes stastia..a neboli to skoro vobec..taze nemaj boja ;);)
poharvody
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa poharvody »

JaJeNiektoIny napísal:Napriklad, ja by som nechcel aby mala moja priatelka piercing (hocikde), lebo sa jej to iste nebude hodit!!! :P
no ak si myslis ze chlapci maju lepsi vkus ako dievcata tak mozno...no je to o tom ako sa potom bude citit:) ale neboj,ak ta lubi respektuje tvoj nazor!
kj37
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kj37 »

Nemam piercing... A ani nechcem, nevadi mi vsak na inych ludoch
Mrs_Chocolate
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Mrs_Chocolate »

kubikjuice napísal:Nemam piercing... A ani nechcem, nevadi mi vsak na inych ludoch
asi tak, ja a ihly - to nejde dokopy

Ale kamoska ma v pupku a vyzera to fakt dobre (ale to boli ksichty ked si ho na zaciatku cistila :lol: )
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

voci tomuto mam dost konzervativny nazor. ziadne piercingy ,akurat nausnice a aj to len do usi a aj tie LEN u dievcat.
ako mozno sa nad tym zasmejete ale mne to pripada trosku "teple" , resp pripadaju mi tito jedinci dost ini,snazia robit so seba takych na akich nemaju :roll: .... nechcem nikoho urazit ale mne to nepripada cool ani zdaleka. svoje vlastnosti sa daju dokazat aj inym sposobom ako zelezom v uchu, resp sklovinu niciacim piercingom na jazyku alebo nejakym kusom drotu v pupku. na serioznosti danej osoby to nepridava.... ale budiz ,kazdy ma svoj nazor
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

Lolofon napísal:voci tomuto mam dost konzervativny nazor. ziadne piercingy ,akurat nausnice a aj to len do usi a aj tie LEN u dievcat.
ako mozno sa nad tym zasmejete ale mne to pripada trosku "teple" , resp pripadaju mi tito jedinci dost ini,snazia robit so seba takych na akich nemaju :roll: .... nechcem nikoho urazit ale mne to nepripada cool ani zdaleka. svoje vlastnosti sa daju dokazat aj inym sposobom ako zelezom v uchu, resp sklovinu niciacim piercingom na jazyku alebo nejakym kusom drotu v pupku. na serioznosti danej osoby to nepridava.... ale budiz ,kazdy ma svoj nazor
no napr taky "kus drotu" na peknom brusku mi pride dost sexi..
v pere takisto.. niektore babam to proste sekne.. a do nosa si ajtak dam :D a neni to preto zeby ma ludia ocumovali abo co.. proste men sa to proste paci a mam setkych v riti nech si hovoria.. a ket mi to bude vadit zvesim to aa pokoj
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

nemam, a je to jedna z poslednych veci, co v zivote budem mat.
N@pster
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa N@pster »

ja nemam proti tomu absolutne nič naozaj to niektorých ludi skrasli
moja pritelka si chcela dat do pupka ale niejak ju to preslo teraz si chce dat tetovanie na bedra alebo ako som to mal nazvat proste nad zadok ale hadam aj to ju prejde
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

skenner napísal:no napr taky "kus drotu" na peknom brusku mi pride dost sexi..
v pere takisto.. niektore babam to proste sekne.. a do nosa si ajtak dam :D a neni to preto zeby ma ludia ocumovali abo co.. proste men sa to proste paci a mam setkych v riti nech si hovoria.. a ket mi to bude vadit zvesim to aa pokoj
v pohode len mne to pripada byt take ...... proste moj nazor , ale 100 ludi 100 chuti
Baxxter99
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Baxxter99 »

Takže od dnes mám piercing aj ja.Dve labretky v dolnej pere.Vyšlo ma to trochu drahšie ako som očakával,ale stojí to za to :)

Zároveň sa chcem poďakovať týmto ľuďom:
ANONYMKA17 a k-u-l-i

Oni vedia za čo...
ANONYMKA17
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ANONYMKA17 »

Tak aj ja sa teda pochválim...od včera mám piercing v obočí juhúúúú :) Je to paráda, trochen bolelo ale už je to OK...
devo159
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa devo159 »

JaJeNiektoIny napísal:ja by som nechcel aby mala moja priatelka piercing (hocikde), lebo sa jej to iste nebude hodit!!! :P
Poznam preeesne poznam :roll: ani ja si neviem predstavit ze moja by mala mat nieci take ...ked sa to niekomu paci ale mne nie....Moja mala ale 4 nausnice v uchu nastastie ju to prestalo bavit....Ja osobne by som to nechcel ...som skor za tetovanie ale ani to nemam :D ...
Chalanom ktori chodia do barov a radi sa biju by som to neodporucal davat do obocia usi a na spodnu peru ...spoluziak mal uz niekolko krat natrhnute ucho a aj tak si ju dava...
Takze to zhrniem :D : Dierka v tele sa lahko zrastie takze ak sa vam to nebude pacit nie je problem ...kto to ma je to jeho vec a ja mu v tom nebudem branit... ale tiez sa musim povedat ze na niekom to je peckove
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa .I.LoVe.lOvE. »

devo159 napísal: Dierka v tele sa lahko zrastie takze ak sa vam to nebude pacit nie je problem
Nemas celkom pravdu, napr. ked si prepichnes chrupavku? neviem ako sa to vola po slovensky, proste to tvrde na uchu moc ti tam uz nedorastie. Kamaratka si dopiercingovala obe usi, zalubila sa, ide si zalozit rodinu, zlozila nausnice a usi derave. Samozrejme, tam kde zarastie. Aby som nebola OT, piercing sa mi paci len v uchu a jazyku, ale do jazyka si zo zdravotnych dovodov dat nemozem, cize nic z toho. :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Na niektorych ludoch vyzera piercing super, takze ked si ho niekto chce dat, je to jeho vec. Pozitivne hodnotim aj to, ze v pripade nechcenia sa da odstranit a je to zvacsa bez nasledkov :) Ja osobne vsak nemam a ani neplanujem, pretoze zastavam nazor, ze cudzie predmety do tela nepatria :D Matka priroda ma stvorila bez piercingov, takze nebudem proti nej bojovat :D
Napísať odpoveď