Piercing - mate/nemate vas nazor ... ;)
Ak by som mohol,otvoril by som túto tému a teda ju aj využil..zajtra si idem dať piercing(do dolnej pery ,jeden krúžok na ľavú stranu a druhý krúžok na pravú) a chcem sa spýtať,čo si mám so sebou priniesť?NIe som ešte plnoletý,má ísť so mnou aj rodič?Netreba niečo podpisovať?Koľko stojí približne prepich do tých miest,kde chcem?Je lepšie titan,alebo chir.oceľ?Normálne mám z toho nervy,prosím pomôžte...ak sa to tu riešilo niekde,prepáčte,nič som nevidel...
-
haliegro
Medium Star
verim, ze rozumies anglicky. ak mam verit tomu, co je v texte, pracuju internacionalne a zasielaju aj na slovensko.skenner napísal:ludia poradtte dajaky e-shop.. cem kupit frajerke sperk do pupku.. ale titanovy ozdobny.. ne taky klasicky ze 2gulicky s kamenom.. ale nech je titan.. zatial som nenasiel nikde na nete.. vsade su ozdobne iba z chirurgickej ocele.. tie titanove ozdobne som nasiel len tu.. http://www.body-piercing.sk/ ale tu sa to neda objednat je to len velkoobchod
http://cgi.ebay.com/Blue-Spike-Titanium ... dZViewItem
-
ANONYMKA17
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
akoze po anglicky rozumiem ale z tohto sa vysomarit nedokazemhaliegro napísal:verim, ze rozumies anglicky. ak mam verit tomu, co je v texte, pracuju internacionalne a zasielaju aj na slovensko.
http://cgi.ebay.com/Blue-Spike-Titanium ... dZViewItem
inak.. rozmyslal som a asi si dam aj ja piercing.. do nosa.. prave kridlo 2 kruzky vedla seba.. ale to az v lete

take daco.. sice maly obrazok.. lepsi som nenasiel
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
takze na prvy prepich ti kruzok nedaju lebo pre prvom prepichnuti pera este napuchne a tym padom sa tam dava labretka a az po nejakom case si budes moct dat tie kruzky... u nas prepych stoji 300,-sk a ten pirsing ma vysiel 500,- ano mozes si to doniest zo sebou nieje problem no ale ak mas len tie kruzky tak poto mzbytocne lebo tie ti ako prve nedaju ako som uz pisal..ano budes potrebovat suhlas rodica ci uz podpisom na papier alebo telefonatom alebo ak tak osobne sa stretnut..ale je to zas od studia mna sa pytali ze ci mam 18 a ze ci mozu zavolat..povedal som ze nie nemam 18 a ze nech nevolaju ze nebude z toho aj tak nijaky problem a v pohode prepichli mi.. tak hodnes stastia..a neboli to skoro vobec..taze nemaj bojaBaxxter99 napísal:Ak by som mohol,otvoril by som túto tému a teda ju aj využil..zajtra si idem dať piercing(do dolnej pery ,jeden krúžok na ľavú stranu a druhý krúžok na pravú) a chcem sa spýtať,čo si mám so sebou priniesť?NIe som ešte plnoletý,má ísť so mnou aj rodič?Netreba niečo podpisovať?Koľko stojí približne prepich do tých miest,kde chcem?Je lepšie titan,alebo chir.oceľ?Normálne mám z toho nervy,prosím pomôžte...ak sa to tu riešilo niekde,prepáčte,nič som nevidel...
-
Mrs_Chocolate
Light Expert
voci tomuto mam dost konzervativny nazor. ziadne piercingy ,akurat nausnice a aj to len do usi a aj tie LEN u dievcat.
ako mozno sa nad tym zasmejete ale mne to pripada trosku "teple" , resp pripadaju mi tito jedinci dost ini,snazia robit so seba takych na akich nemaju
.... nechcem nikoho urazit ale mne to nepripada cool ani zdaleka. svoje vlastnosti sa daju dokazat aj inym sposobom ako zelezom v uchu, resp sklovinu niciacim piercingom na jazyku alebo nejakym kusom drotu v pupku. na serioznosti danej osoby to nepridava.... ale budiz ,kazdy ma svoj nazor
ako mozno sa nad tym zasmejete ale mne to pripada trosku "teple" , resp pripadaju mi tito jedinci dost ini,snazia robit so seba takych na akich nemaju
no napr taky "kus drotu" na peknom brusku mi pride dost sexi..Lolofon napísal:voci tomuto mam dost konzervativny nazor. ziadne piercingy ,akurat nausnice a aj to len do usi a aj tie LEN u dievcat.
ako mozno sa nad tym zasmejete ale mne to pripada trosku "teple" , resp pripadaju mi tito jedinci dost ini,snazia robit so seba takych na akich nemaju.... nechcem nikoho urazit ale mne to nepripada cool ani zdaleka. svoje vlastnosti sa daju dokazat aj inym sposobom ako zelezom v uchu, resp sklovinu niciacim piercingom na jazyku alebo nejakym kusom drotu v pupku. na serioznosti danej osoby to nepridava.... ale budiz ,kazdy ma svoj nazor
v pere takisto.. niektore babam to proste sekne.. a do nosa si ajtak dam
v pohode len mne to pripada byt take ...... proste moj nazor , ale 100 ludi 100 chutiskenner napísal:no napr taky "kus drotu" na peknom brusku mi pride dost sexi..
v pere takisto.. niektore babam to proste sekne.. a do nosa si ajtak dama neni to preto zeby ma ludia ocumovali abo co.. proste men sa to proste paci a mam setkych v riti nech si hovoria.. a ket mi to bude vadit zvesim to aa pokoj
-
ANONYMKA17
Light Star
Poznam preeesne poznamJaJeNiektoIny napísal:ja by som nechcel aby mala moja priatelka piercing (hocikde), lebo sa jej to iste nebude hodit!!!
Chalanom ktori chodia do barov a radi sa biju by som to neodporucal davat do obocia usi a na spodnu peru ...spoluziak mal uz niekolko krat natrhnute ucho a aj tak si ju dava...
Takze to zhrniem
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Nemas celkom pravdu, napr. ked si prepichnes chrupavku? neviem ako sa to vola po slovensky, proste to tvrde na uchu moc ti tam uz nedorastie. Kamaratka si dopiercingovala obe usi, zalubila sa, ide si zalozit rodinu, zlozila nausnice a usi derave. Samozrejme, tam kde zarastie. Aby som nebola OT, piercing sa mi paci len v uchu a jazyku, ale do jazyka si zo zdravotnych dovodov dat nemozem, cize nic z toho.devo159 napísal: Dierka v tele sa lahko zrastie takze ak sa vam to nebude pacit nie je problem
-
bolek
Guru
Na niektorych ludoch vyzera piercing super, takze ked si ho niekto chce dat, je to jeho vec. Pozitivne hodnotim aj to, ze v pripade nechcenia sa da odstranit a je to zvacsa bez nasledkov
Ja osobne vsak nemam a ani neplanujem, pretoze zastavam nazor, ze cudzie predmety do tela nepatria
Matka priroda ma stvorila bez piercingov, takze nebudem proti nej bojovat