Kamaratka sa dala na zle chodnicky........ako jej pomoct ??
Kamaratka sa dala na zle chodnicky........ako jej pomoct ??
Tak cauvte ja mam taky problem noo neviem mozno z toho robim vedu ale kamaratka ide dnes vecer na niejaku oslavu a niejaky jej "dobry kamarat"(asi neni az taky dobry ked ju na take taha) jej ma doniest E-cko ze vraj on na tom "fici" no a vyzera to tak ze uz ju ukecal ze je pevne rozhodnuta vyskusat to slubila mi ze len skusi ze istotne s tym nezacne .......ale tak sa vas pytam moze z toho byt ze len skusi a co ked bude chciet znova ??ja som jej hovoril aby to neprehnala aby si davala pozor no myslim ze uz ju od toho neodhovorim hmm viete niekdo pomoct co s tym robit ja sa akoze dost onu bojim alebo aspon napiste co a jak ci z toho moze vzniknut zavislost ak chce len skusit ...........
.........to som jej aj povedal ze ju nebudem odhovarat ze je to jej vec ze i tak by to asi skusila ze ju chapem ze chce skusit nieco nove ale hlavne nech si da na seba pozor nech to neprezenie ........asi nieco take som jej povedal ja len sa pytam preto ze moze sa stat ze bude mat v umysle len skusit a nechat tak a ze proste akosi sa na to namota ?proste ci sa moze stat ze ked to len skusi ze sa v nej uz vyvinie niejaka zavislost ??alebo malo by to byt ok ked len skusi nemalo by sa nic stat ???mi-chau napísal:myslim ze rozhovor s nou by velmi nepomohol, to ze spravila sprostost a ty si jej chcel to najlepsie by zistila az keby as popalila, cize taky rozhovor neviem ... podla mna by to stazilo situlaciu, max. jej povedz ze jej veris ze to neprezenie
Tak dufam ze nic take sa jej neprihodi aspon mi to slubila ze chce len skusit no ja sa prave toho bojim ze co ked sa jej to bude pacit ten stav a bude chciet znovu ....mi-chau napísal:pokial sa nemylim ak si da e-cko len raz zavislost moze byt max. psychicka, t.j. ze sa jej extremne pacil ten stav po uziti a ze sa nevie dockat repete
To ti ja neviem lebo jej kamarat na tom "fici" asi to bude mat odneho asi ju na to nahovoril on neviem ale povedala ze on sa onu postara ak by jej daco bolo lebo ze ma s tym skusenosti.......ja by som ho i tak najradsej nakopal ze ju vobec na take nalakalTe-wei napísal:A prečo práve E-čko...? Boha, veď to je čistý sajrajt?
No verim a viem ze ona je silna osobnost a vpodstate fajn baba ja s nou vychadzam velmi za dobre takze dufam ze sa jej to niejak moc nezapaci a radsej len skusi zazije a dost ..... mozno by bolo aj dobre keby aj jej bolo potom riadne zle toooo by potom uz isto nikdy nedala do ust .........jin napísal:Mám "kamaráta", ktorý si tiež raz pofičal na E-čku a odvtedy to neskúsil. Hovoril, že mu na druhý deň nebolo po tom zrovna najlepšie a že mu to za to nestoji![]()
Pri tvojej kamarátke záleží od toho ako sa jej to bude páčiť a aká je silná osobnosť
Nooo tak aspon toto dobre takze zavisla by byt z toho nemala a stale to brat istotne nebude ... ona aj marihuanu fajci ale len obcas si trozku potiahne a nie prilis casto a myslim ze k tomu Ecku sa nebude mat ako dostat casto(aspon dufam)takze hadam skusi a dost (normalne sa o nu bojim bo to dobra kamaratka jeMicHo napísal:nevim... ecko som este nemal... ale tak zavyslost na tom nezvnikne po prvom poziti... ani ked si to das raz za cas, ale keby to niekto bral skoro stale
Nech skusi, aj moji spolubyvajuci na tom ficia, ja som sice neskusal, im sa paci ale beru tiez len prilezitostne a iba ked su nejake vacsie akcie(Transmission, Sensation,...) Horsie by bolo keby brala tvrdsie a navykovejsie veci, u mna je aj trava horsia. Ecko len zosilni vnemy, nesposobuje agresivitu ani utlm.
Nekecaj jej do toho, nech skusi potom uvidi.
Nekecaj jej do toho, nech skusi potom uvidi.
-
erytrocyt
VIP
- Kontaktovať používateľa:
shady45: Je od teba veľmi pekné že sa takto staráš o svoju kamarátku, ktorú isto máš rád.
Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že rozhovor s ňou ti nepomôže.
Je to mladé dievča, proste to chce skúsiť a hotovo. A ty sa môžeš aj poskladať, no ona to proste chce, tak chce.
A čo urobiť?
Je to kamarátka?
Chceš jej dobre?
Povedz to jej rodičom, s tým, že ona sa nedozvie, od koho sa to jej rodičia dozvedeli. Je to možno extrémne riešenie, no je to pre jej dobro. Rodičia na svoje dieťa majú najväčší vplyv.
Ver tomu, že ak sa jej otec dozvie čo chce skúsiť, nedôjde k tomu.
Z vlastnej skúsenosti ti môžem povedať, že rozhovor s ňou ti nepomôže.
Je to mladé dievča, proste to chce skúsiť a hotovo. A ty sa môžeš aj poskladať, no ona to proste chce, tak chce.
A čo urobiť?
Je to kamarátka?
Chceš jej dobre?
Povedz to jej rodičom, s tým, že ona sa nedozvie, od koho sa to jej rodičia dozvedeli. Je to možno extrémne riešenie, no je to pre jej dobro. Rodičia na svoje dieťa majú najväčší vplyv.
To nemyslis vazne. Myslis, ze je taka hlupa, ze jej to nedojde? On je zrejme jediny kto ju odhovara a zrazu sa o tom dozvedia jej rodicia... S tymto by som za jej rodicmi isiel, az keby zacala vznikat zavislost, nie pri prvom pokuse. Takto si to skusi a sama sa rozhodne, ak by jej to zakazali rodicia tak by to bol dovod naviac skusit. A ak by jej to nedoslo, tak sa zdoveri svojmu naj kamaratovi a ten jej zrejme nedokaze klamat, cize sa v lepsom pripade pohadaju.eritrocit napísal:Povedz to jej rodičom, s tým, že ona sa nedozvie, od koho sa to jej rodičia dozvedeli. Je to možno extrémne riešenie, no je to pre jej dobro. Rodičia na svoje dieťa majú najväčší vplyv.
btw moja kamoska skusila a odvtedy nechce
Hmm za jej rodicmi no neviem aj ma to prv napadlo ale tak tu je problem ze ja neviem ci som jediny kto ju od toho odhovara no ak ano bude vediet ze to maju odomna........a slubil som jej ze nikomu nic nepoviem a mam to v plane dodrzat kym nebude zle (co dufam ze nikdy nebude)........mozno by to bolo spravne povedat to jej rodicom mali by to vediet ale kto je bez viny ??hmm ved ani ja niesom nevyniatko a keby sa moji dozvedeli co som nastvaral tak by ma asi zabili
pravda DROGY to nikdy som neskusal a ani nemam v plane a preto sa onu bojim ..... na druhu stranu je to jedno s tych lepsich dievcat co poznam a asi chce vazne len zazit nieco nove.........a uz som ju odhovaral nepomohlo ......... sak potom napisem ked to uz vyskusa a pochvali sa ako to dopadlo ze co a jak .........
to co jej dotycny robi niej od neho velmi pekne,kedze extaza moze posobit navykovo uz po jednej tabletke.tak ako po kazdej droge po chvilkovej euforii bude vytriezvenie.ak je dotycna kamoska rozumna pojde jej to vytlct z hlavy. ten jej "kamos" si asi zhana noveho odberatela ,urcite by bolo dobre proti nemu podniknut nejake kroky....
//edit// niekedy musime zranit aby sme boli dobry,,,,,ona mozno nepochopi ked to niekomu oznamis,uricte si to zliznes,ale je to na 100% lepsie ako keby zacal brat
//edit// niekedy musime zranit aby sme boli dobry,,,,,ona mozno nepochopi ked to niekomu oznamis,uricte si to zliznes,ale je to na 100% lepsie ako keby zacal brat