SAW 3
-
miro.fisman
Medium Expert
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Lebo to bolo zbytocne nasilne, ta "finta" na konci ma az tak neocarila a celkovy dojem bol skor negativny. Trojka ale naopak. Velmi dobre zakoncenie celej serie...teda aspon dufam, ze styrka nebude, tak ale nemala by byt s kym uz. Trojka sa fakt podarilamiro.fisman napísal:dvojka sa ti preco napacila?
Útržok z jedného článku:Holubar napísal:teda aspon dufam, ze styrka nebude
Kód: Vybrať všetko
" Mimochodem, Lionsgate má práva na natočení celkem pěti Saw, takže se nejspíš máme na co těšit (a jestli je to ironie, to už je na vás).-
miro.fisman
Medium Expert
-
DonCorleone
Novice
tak nejdříve jsem si myslel že trojka je pohoda,,,ale vrátil jsem se druhý den ke dvojce a přišla mi lepší,,ta trojka se trousila jenom v tom že ten borec co tam procházel tima nástrahama bylo tak stršně vyumělkovaný,,úplně zbytečný,,nakonec to zas mělo i jiskru docela,,ale čtyřka bude za dveřma,,to doopravdy už ne,,to zas někdo obživne,,Amanda to tam potáhne s nějakým bláznem zas ne 
-
*Barborka*
Medium Expert
no tak o tej hrdinke si sa mohla dozvediet uz z dvojky*Barborka* napísal:No ja som pocula ze premiera 3jky v Amerike bola taka ze musela prist sanitka bo slabe povahy dostali infarkt ...... a este ze tam teraz hlavna hrdinka bude ta holka kt v 1 vyberala klucik chlapovi z criev ...
-
pinacolada
Guru wannabe
taak som prisiel z kina akurat.
taak dot krutost to bolo.sem tam mi dvihalo zaludok.s tymi rpascami to az prehanli,ako keby uz nevedeli vymysliet nejaku originalnu pascu.
dejovo to bolo inak dost pritazlive.ako to u SAW byva na konci sa ti brutalne zaplietlo (aj ked som to predvidal chvilu) a skoncilo to otvorenym koncom takze myslim ze bude istotne aj 4ka.
taze celkovo 11/15.urcite lepsie ako dvojka no na jednotku to stale nema.ten otvoreny koniec to pokazil slusne
taak dot krutost to bolo.sem tam mi dvihalo zaludok.s tymi rpascami to az prehanli,ako keby uz nevedeli vymysliet nejaku originalnu pascu.
dejovo to bolo inak dost pritazlive.ako to u SAW byva na konci sa ti brutalne zaplietlo (aj ked som to predvidal chvilu) a skoncilo to otvorenym koncom takze myslim ze bude istotne aj 4ka.
taze celkovo 11/15.urcite lepsie ako dvojka no na jednotku to stale nema.ten otvoreny koniec to pokazil slusne
Nevravim ze ten film je spicka, ale mne osobne sa celkom pacil, tak ako aj vela ludom v mojom okoli. Zato ze tebe sa nepacil, nemusis hovorit druhym aby sa nad sebou zamysleli. Mozno by si sa mal nad sebou zamysliet ty, vies tebe sa mozno pacia nejake romanticke sracky, ktore ja napriklad absolutne nemusim a tiez ti nepoviem aby si sa nad tym zamyslal a prehodnotil svoje zmyslanie, nemyslis?mishenko napísal:Velka kulturna sra*ka. Sorry za vyraz, ale je to tak. Stratene peniaze na kino. 0/10 - to, ze to boli pohyblive obrazky nechutnosti z toho film nespravi.
Kto povie, ze to malo daco do seba, by sa mal nad sebou zamysliet a mal by to prehodnotit (mozno aj svoje zmyslanie).
-
Šu-Do
Redeemer
tvoj nazor... mne sa SAW 3 pacil.. a dam mu aj 9/10...mishenko napísal:Velka kulturna sra*ka. Sorry za vyraz, ale je to tak. Stratene peniaze na kino. 0/10 - to, ze to boli pohyblive obrazky nechutnosti z toho film nespravi.
Kto povie, ze to malo daco do seba, by sa mal nad sebou zamysliet a mal by to prehodnotit (mozno aj svoje zmyslanie).
to ze ci tebe sa pacil abo nie to je tvoj problem.. newiem ake filmy sa ti pacia
-
Reli.C
Medium Star
plne súhlasím. aj mne sa veľmi páčil. ako som tu už dneska v jednej téme písal, 100 ľudí, 100 chutí. tak je to vec názoru, takže zamyslieť by si sa mal asi ty nad sebou či ako?Šu-Do napísal:tvoj nazor... mne sa SAW 3 pacil.. a dam mu aj 9/10...![]()
to ze ci tebe sa pacil abo nie to je tvoj problem.. newiem ake filmy sa ti pacia
Tu nejde o to, ci sa mi TO pacilo alebo nie. To proste nebol film. Ale mladez sa vyziva vo vsetkom, co je krvave, nechutne.
Scenar bol total odpad, rezia jakbyzmet. Chalani, vy nehodnotite film ako taky, ale iba dojmy z tych krvavych vyobrazeni.
Nad romantickymi srackami sa rad zamyslim, hlavne ak je nad cim.
Efekty, to je to prave orechove pre dnesnu mladez. Ak si chcete pozriet poriadne horory, tak sa zamerajte na filmy z 80. rokov. Nie som pamatnik, ale ani nepotrebujem vidiet litre krvi a kila masa aby ma film uputal. Treba napad. Ten tam nebol, len sa autori chytili komercneho uspechu prvych dvoch casti.
Ako premyslam, tak premyslam, ten scenar nema svetlu chvilku. A to je uz dooost zle.
Ale asi som cudny, kludne moje slova ignorujte. Asi sa tu nenajde nikto, kto by suhlasil. Idem sa nad sebou zamysliet (neviem ktory uzivatel mi to doporucil, ale vdaka za to).
A na otazku, ze ake filmy sa mi pacia ? Pacia sa mi filmy. Dostatocna odpoved.
Scenar bol total odpad, rezia jakbyzmet. Chalani, vy nehodnotite film ako taky, ale iba dojmy z tych krvavych vyobrazeni.
Efekty, to je to prave orechove pre dnesnu mladez. Ak si chcete pozriet poriadne horory, tak sa zamerajte na filmy z 80. rokov. Nie som pamatnik, ale ani nepotrebujem vidiet litre krvi a kila masa aby ma film uputal. Treba napad. Ten tam nebol, len sa autori chytili komercneho uspechu prvych dvoch casti.
Ako premyslam, tak premyslam, ten scenar nema svetlu chvilku. A to je uz dooost zle.
Ale asi som cudny, kludne moje slova ignorujte. Asi sa tu nenajde nikto, kto by suhlasil. Idem sa nad sebou zamysliet (neviem ktory uzivatel mi to doporucil, ale vdaka za to).
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert
Moj nazor ...Co bolo na tom ze niekomu pukne hlava?V tom sa vy zivate?bolo to absoletne onicom filmmishenko napísal:Tu nejde o to, ci sa mi TO pacilo alebo nie. To proste nebol film. Ale mladez sa vyziva vo vsetkom, co je krvave, nechutne.
-
Reli.C
Medium Star
ako som už písal. 100 ľudí, 100 chutí. nebudeme sa tu hádať o tom, že komu sa aký film páčil a pod. ale pripadá mi to tak, ako keby si odsudzoval tých, komu sa páčia horory ako také. napr. tebe sa páčia romantické, dajme tomu že Walk The Remember bol dobrý film že? a teraz ťa mám poslať neviem kde pretože tam nelieta ľudské mäso, mozgy, obličky, krv sa neleje prúdom, a mám ti napísať že choď sa nad sebou zamyslieť, pretože to nieje "film"? nechajme to teda tak. svoj názor na túto tému sme vyjadrili, takže poďme "spammovať" do inej
mishenko ak som ťa niečim urazil, sorry.
edit/ty vieš
. btw - čekni si ten film. keď máš rád romantické (sr4čk*) ako si písal, tak ťa to istotne chytí za srdce
mishenko ak som ťa niečim urazil, sorry.
edit/ty vieš