zdravim, dnes som isiel s chalanmi cez mesto a bola tam krabica (asi od TV) tak som to nej kopol a odletela asi 5 metrov ....zrazu dvaja ACABI (policajti) vybehnu spoza rohu z obuskami a zacnu po mne jacat, tak som zastavil a sa ma pytali co do toho kopem, som povedal ze mi to zavadzalo v ceste, a oni ze uprac to, tak som to hodil do kosa a potom mi dali 500 sk pokutu a ze v piatok pobede to mam prist zaplatit na policiu, A NEDALI ZIADNY BLOCEK........ CO MYSLITE MAM TO IGNOROVAT CI ZAPLATIT ?
noo pytali si obciansky, cosi si zapisoval, povedal ci to zaplatim hned, som povedal ze nemam peniaze, ze zajtra to zaplatim a nadal mi ze zajtra nema sluzbu ze az v piatok.... ze v piatok o 16:00 mam prist na policiu to zaplatit, ale blocek nedal ziadny .....
husis napísal:noo pytali si obciansky, cosi si zapisoval, povedal ci to zaplatim hned, som povedal ze nemam peniaze, ze zajtra to zaplatim a nadal mi ze zajtra nema sluzbu ze az v piatok.... ze v piatok o 16:00 mam prist na policiu to zaplatit, ale blocek nedal ziadny .....
neni blocek neni co patit
asi chceli pani peniazky na pivko
nakopat ich do riti je malo
husis napísal:a ked maju moje meno a adresu ? nebudu ma nejak otravovat ?
otravovat ta mozu ale pochyboval by som, skor si mysleli ze ide nejaky "sopliak" tak ho osmekneme o peniazky
neviem akym stylom by chceli od teba tu pokutu vymahat
nechapem preco v tomto pripade odsudzujete policiu? oni kopli do krabice? husis - na tvojom mieste by som bol stastny ze to policajti nechali tak, inak by ta obdarovali aj tym blockom
Stilo napísal:nechapem preco v tomto pripade odsudzujete policiu? oni kopli do krabice? husis - na tvojom mieste by som bol stastny ze to policajti nechali tak, inak by ta obdarovali aj tym blockom
nenechali to tak, povedali ze mam v piatok prist na policiu to zaplatit
Stilo napísal:nechapem preco v tomto pripade odsudzujete policiu? oni kopli do krabice? husis - na tvojom mieste by som bol stastny ze to policajti nechali tak, inak by ta obdarovali aj tym blockom
co trepes za blbosti???
za co mu mali dat pokutu??? kopanie do krabice je nejaky precin?
hezo napísal:nech sa páči, a potom podla takych ako si ty, posudzuju ostatní pronárodné organizácie... ach jaj.. oto viac ma to mrzí, ked vidím čo máš za avatara
co ja som nic nespravil, ktosi nechal v sterede chodnika krabicu tak som ju odkpol a v tom vybehli... a som Oi! ne nacek
no neviem neviem. teraz som síce frajer keď to píšem, ale z toho čo si napísal, si myslím, že sa na to môžeš vyj3b4ť. ako tu niekto písal, nieje bloček, nieje čo platiť. a btw/myslím, že 3 dni je krátka doba. mám pocit, že pokuta je splatiteľná do 15 dní nie? síce neviem čo by som robil na tvojom mieste, ale teraz by som na to asi j3b4l.
/btw ale neže to potom bude na nás, keď ti domov nabehne policajné komando
vendo napísal:co trepes za blbosti???
za co mu mali dat pokutu??? kopanie do krabice je nejaky precin?
chod na nejake námestie (niekde kde su aspon nejaki policajti) zober si tam krabicu, hoci aj od mlieka alebo rovno odpadkovy kos a zacni donho kopat .. chces mi povedat ze taketo spravanie je na verejnosti dovolene a nejedná sa o priestupok ?
Lebo ja si myslim ze toto zo slusnym spravanim na verejnosti nema nic spolocne a policajti su na to aby dozerali na poriadok.
Jednoducho sa policajti snazili chlapca vystrasit ,co sa im aj mozno podarilo..
poznam este jeden vyznam skratky ACAB - all criminals all bastards