Papiere k autu / RADA

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
mishenko
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

E36 nebrat, to este nebola era dobrych BMW (ak teda nepocitame vrcholne verzie).
Ja mam len dve veci k tomu autu - Urcite ma viac km ako je pisane, servisku nema. Ak ti zalezi na imidzi kindermafiana, tak ho ber, inak sa mu vyhni oblukom. Tej nalepky sa ani po zmene vozidla tak skoro nezbavis.
Mozno ti pocas dna hodim aj daco realne, len sa idem naranajkovat.
Tiez zhanam dalsie vozidlo (asi dam dobudovat parkovisko :D), tak pozeram inzeraty. Sice v inej cene, ale ved mozno daco zbadam.
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

sa dako citis kamo? :D ved ten bavorak ta zozere aj s topankami...+ bavoraky su zname tym ze sa treba o ne starat stale lebo sa potom daco posere...+ drahe nahradne diely...neviem neviem mne BMW nevonia dako..
mishenko napísal:E36 nebrat, to este nebola era dobrych BMW (ak teda nepocitame vrcholne verzie).
Urcite ma viac km ako je pisane, servisku nema.
Ano pretacanie tachacov :) znama vec sice ten inzerat uz nefunguje no ratam ze to auto bolo dost stare..takze NEBRAT! odporucam :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Tak fajn, s týmto konkrétnym som sa už rozlúčil :smt006 , no pri BMW E36 :oops: stále zostávam a to s ponukou na 318ti compact. Pár vecí mi tam však predsalen smrdí. Po prvé - auto je dovezené - odkiaľ + s pôvodom auta to zrejme nebude ľahká robota. Prakticky sa naň idem pozrieť iba kvôli tomu, že v aktuálnej ponuke na SVK e-trhu je to jediný model ti (motorizácia M43). S ND v BMW problém, ako som už písal problém nebude :)

Ponuky stále prímam, kritériá sú vyššieuvedené - vďaka za snahu :)
mishenko
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mishenko »

Ti-ckovy bawor je vyborne auto, drzim palce, toto ma aj 300tis najazdene uz len podla stavu volantu na foto ;)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Jin: Keď sa ti na tomto aute niečo pokazí, na dosť dlhý čas si dojazdil. Náhradné diely - nenormálne drahé. A ono sa to pokazí, veď len počkaj :wink:
Čo tak pouvažovať nad autom s menšou spotrebou, menším motorom.
Chceš sa na aute voziť, alebo sa len dívať ako ti stojí pod oknom?
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

Ved toto som spominal...drahy servis..a ked sa na ten servis "vyseres" tak sa ti tam daco doje***..a potom rataj z nenormalnymi cenami..+spotreba ta to zozere aj s podrazkami...ako erik vravi chces na to iba kukat? alebo aj vozit na tom? preco myslis ze taky bavorak stoji tak "malo"? uz niesu tieto bavraky take drahe..a preco? lebo to nikdo nechce..v tejto dobe pri terajsich cenach nafty a benzinu a servisu si kazdy radsej kupi daky 1.6i a je rád popripade dake to TDi(tasm je spotreba uzasne mala 4-7 litrov) takze pokial slusne vela nezarabas tak sa tymto autam vyhni..pretoze by si to nemal ako zaplatit(I ked je to tvoja srdcovka) ;)

narychlo som nasiel u kamarata v bazare:

VOLKSWAGEN Golf 1.4 CL 171 000km r.v. 1996 (Centrálne zamykanie, Diaľkové ovládanie, Rádio s kazetovým prehrávačom) cena:99 000 sk (sice to nieje vyhra ale mas lacne ND+mala spotreba-bohuzial aj vykon )

PEUGEOT 406 2.0 SV 130 000 km r.v. 1996 (ABS, Airbag spolujazdca, Airbag vodiča, Posilňovač riadenia,Centrálne zamykanie, Elektrické okná 2x, Elektrické zrkadlá, Rádio s kazetovým prehrávačom, Tónované sklá)-mas tam tonovane skla tiez budes frajer :wink: cena: 115 000,- Sk
Napísať odpoveď