Anglicky jazyk

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
boarderpp
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Anglicky jazyk

Príspevok od používateľa boarderpp »

co myslite ako najlepsie sa da naucit anglicky jazyk,...poradte a ak mate niejake zaujave stranky tak hodte dik :)
sundevil
VIP
VIP

Re: Anglicky jazyk

Príspevok od používateľa sundevil »

boarderpp napísal:co myslite ako najlepsie sa da naucit anglicky jazyk,...poradte a ak mate niejake zaujave stranky tak hodte dik :)
najlepsie? v cudzine pri kazdodennom pouzivani jazyka
takze prelez stranky agentur ponukajucich studijne programy
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

sundevil napísal:najlepsie? v cudzine pri kazdodennom pouzivani jazyka
takze prelez stranky agentur ponukajucich studijne programy
presne tak,ale ked sa ti nechce calovat love resp nemas na takyto pobyt ,tak si zaobstaraj konverzacnu prirucku a z nou by to malo ist tiez....... teraz je dost reklamy na tie cd kurzy,aj tie mozes skusit ....
boarderpp
Medium Star
Medium Star

no jo cudzina je goot mozno cez prazdniny pojdem,...CD by osm skusil a neviete o nejakej stranke kde su aspon niejake zaklady zhrnute?
Andi_Cibula
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andi_Cibula »

Ja som sa veľa naučil tým, že som hrával/hrávam hry v angličtine.
A treba aj cudzokrajné, v ENG jazyku weby čítať. ;-) Tam sa dá podla mňa veľa vecí dozvedieť.
Vesper
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vesper »

Dost zalezi od toho na akej urovni vies Anj. Urcite nie je odveci precitat si obcas nejaku knihu (vybrat podla levele pisu to na niektorych knihach) a tam si clovek precvicuje slovnu zasobu. Vacsi problem je s konverzaciou ktoru samozrejme clovek najlepsie pochyti v english speaking country co je ale casto problem. Da sa to riesit aspon nejakym jazykovym kurzom podla toho na co sa chces zamerat ale jazykove skoly poskytuju siroky vyber takze myslim ze by nemal byt problem vybrat si :)
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

boarderpp napísal:no jo cudzina je goot mozno cez prazdniny pojdem,...CD by osm skusil a neviete o nejakej stranke kde su aspon niejake zaklady zhrnute?
to ti neviem povedat,ale zacni s tym ze si zozenies anglicke texty ktore budes pocuvat,najdi si cas sam na seba nech ta nikto nerusi a venuj sa tomu,citaj knihy a snaz sa pochopit obsah nie kazde slovo
boarderpp
Medium Star
Medium Star

no presne hlavne je si najist cas diky za rady :) ak este me niekto nieco tak nevahajte a piste
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

boarderpp napísal:co myslite ako najlepsie sa da naucit anglicky jazyk,...poradte a ak mate niejake zaujave stranky tak hodte dik :)
no ja som myslim ze celkom schopne pochytil anglictinu z filmov a hudby :oops: akoze uz 4 roky som poriadne nevidel knizku z angliny a stale to nejako vytiahnem na 1 alebo 2 ... proste pocuvam pesnickytak, ze sa snazim pocut text a ked nerozumiem tak najdem text na nete a zistim si slovicka ktorym nerouzmiem. Pozeram filmy v oroiginali s eng titulkami a sem tam catujem v eng jazyku ... a nagline som sa venoval zo zaciatku v skole trochu viac, cize tam nejaky ten zaklad bol ... ale nechcem vyzerat, ze sa tu chvastam :oops: len pre mna to je najlepsi zdroj angliny, ked nieco pocuvam ... napirklad minule som skoro cely den pozeral rozpravky na cartoon network po eng , alebo discovery chanel / animal planet tiez v eng .... proste celkom ma to bavi takto ... ale ucit sa teoru ani za svet nebudem, akurat sa dopletiem ... :roll: proste vsetko u mna funguje nejako instinktivne , prve co ma napadne je dobre :) a zatial ma to nesklamalo ... Inac urcite ked vycestujes do zahranicia, kde budes donuteny hovorit po eng tak sa zlepsis ... ale tak zase ja som si myslel ze sa z eng dohovorim vsade ... v Madarsku som z tohoto omylu vysiel :D bol som na kupalisku a chcel som si zahrat s kamosmi stolny futbal a svietilo tam slnko tak, ze sa odrazalo od skla a nebolo tam nic vidno tak sme presuvali slnecnik, prisiel typek a daco spustil po madarsky .. my sme nahodili nechapave pohlady a on na to " do you speak english? " my ze yes a on bol potom ticho :D tak som sa ho opytal, ze co vravel a on zapotil " I not speak english too good" :D Uff do kelu dajako som sa rozpisal :D sorry za ciastocny OT :D
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

boarderpp
Medium Star
Medium Star

diky za rady,..aaa ta stranka vyzera celkom guuut :)
tomPD
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tomPD »

este by som mohol odporucit tuto stranku...je tam skor gramatika a nie je uplne hotova, ale tak nieco sa tam hadam priucis...
http://gymnolearn.euweb.cz/
Bobrik
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Bobrik »

Najlepšie asi súkromným učiteľom ktorý je prísny, a po to sa už len drviť a drviť a druha možnosť, isť do Anglicka !!!
stevers
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa stevers »

základy anglického jazyka som nabral z hier - dlhoročné hranie, tam sa toho veľa naučim, momentálne sa zdokoňalujem pozeranim filmov/seriálov a počúvam hudby, prekladom textov a tak...veľmi to pomáha, žiadne knihy na to nemajú
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Bud do tej cudziny, potom je este fajn konverzacia so zahranicnym lektorom - ziadna slovencina.

Potom fajn stranku na gramatiku mas aj tu:

http://helpforenglish.cz/
T3RM1X
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa T3RM1X »

Najlepsie je ucit este male dieta ked neve ani rozpravat aj po anglicky aj po slovensky:)
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

ako odporucil robbiee je to dobra stranka :) ale vela veci sa naucis dokonca aj s filmou s titulkami ;-)
mr_margera
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mr_margera »

ja som sa naucil anglinu vdaka South park, pozeral som to v AJ este ked to na SR nebolo, a potom som zacal pisat titulky na filmy.... tak som sa naucil anglinu na perfektnej urovni (samochvala smrdi ja viem) :D
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

mr_margera napísal:....(samochvala smrdi ja viem) :D
Zase vediet dnes po anglicky je tazka vyhra :) si jedinecny :wink:
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Retne napísal:Zase vediet dnes po anglicky je tazka vyhra :) si jedinecny :wink:
Zato francuzstinou si pomozes vsade :P
Napísať odpoveď