Ako to prekonat a ist dalej.ako zabudnut?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

Teba sa žije ak tak jednoducho to máš že láska sa zabíja láskou, šups a nájdeš si druhú... Ale niekedy sa tá druhá nedá nájsť. Mne to trvalo 11 rokov kým som si horko ťažko zbalil jedinú babu čo som v živote mal, a teraz minimálne ďalších 12 rokov nenájdem ďalšiu. Nieje to vtom že nehladám ale vtom že ma nechcú. Ale ani nemám chuť hladať, lebo teraz sa obaja spýtajme sami seba: BOLO NÁM TO TREBA? Kým som nemal, som chcel vyskúšať aké to je mať frajerku, ale ako vidím iba samá nevýhoda, tých pár hodín sexu mi nestálo zato aby som sa musel obliekať ako bu*ík, nosiť vlasy ktoré sa mi nepáčia, stále si spomenúť nato kedy má sviatok, meniny, narodky, stále chodiť zaňou a donášať jej. A potom samozrejme po rozchode sa nehorázne trápiť lebo som bol zalúbený jak delo, a ona ma mala v prdeli. Ma prešla chuť od partnerského životu, to ti poviem. Radšej vydržím bez toho sexu. Nijak nezabudneš!! Tak ako som sa ja trápil mesiace, tak to čaká aj teba. Nič stým nenarobíš. To je ako výrus v počítači, tým že ťa kamoši niekam zoberú a chcú ťa rozveseliť to je také ako keď ignoruješ chybové hlásenie, stým že odsunieš okno niekam na bok pracovnej plochy, a budeš si naďalej kľudne púšťať winamp alebo film, hru, a tváriť sa akoby nič, problém nevyriešiš...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

MayDaySK napísal:To je ako výrus v počítači.
treba jednoduchý príkaz: format C: /q :lol:
midnight_man
Guru
Guru

Re: all

Príspevok od používateľa midnight_man »

triple napísal:Neviem či si na mna pamatáš a na moju tému čo som zakladal.... tam som sa presne snažil vyriešiť tento problém... stalo sa to že sme sa rozišli už niesme spolu ale stále sme .... raz za čas hodíme nejakú smku alebo jej zavolám alebo ideme spolu vonku.. proste najdlhšie som bez nej vydržal 5 dní a musel som ju vidieť.. proste aj ked ma nelúbi musím byť snou aspon chvilu lebo by som sa zbláznil ale potom zase vydržím trošku dlhšie.. chápeš..najprv to boli dva dni,, potom tri,, no teraz som na piatich chápeš.. a čím dalej sa to bude predlžovať ked už budem vedieť bez nej existovať úplne... toto je cesta ktorú som si zvolil ja
To je to.... to ze ma nelubi viem....to ze ma ineho viem,,kvitujem,,berem,,ale to ze mi chyba..stale ..mam chut byt s nou tie dve skutocnosti na tom nic nemenia..proste mi chyba mam chut ju objat a nikdy uz nepustit :/... ono je to uz troska lepsie ako to bolo pred par mesiacmi..ale fakt iba troska :( a uz je to strasne dlho a ja neviem co stym.ale ako tak citam citam citam..rozmyslam no je tu vela nazorov ...Taku cestu by som aj ja rad,,len sa bojim ze u mna by to malo opacny efekt a ze by som len a len stale viac ju chcel ak sa este viac da ..Ja uz nechapem sam seba..je tomu uz dost dlho...uz ma chalana..a ja som na tom skoro podobne ako pred par mesiacmi..neviem ci to je tym ze to bola prva laska,,a moc silna alebo som ja "vadný"
Playboy napísal:Nikdy nezabudnes, len to neskor uz nebude tak boliet... ak to vobec niekedy boliet prestane...
presne tak...jeden to vystihol.. zabudnut sa neda....boliet to bude stale,,ale ako vravi casom troska menej.... len kolko casu to este chce? nebolo uz dost? a ja sa bojim ze to bude ste velmi dlho(OT:akurat som prisiel domov...a prave teraz ked pisem zacali hrat v exprese Zhori vsetko co mam od desmodu)To bola jaksi "nasa" pesnicka... krasna piesen
MayDaySK napísal:To je ako výrus v počítači, tým že ťa kamoši niekam zoberú a chcú ťa rozveseliť to je také ako keď ignoruješ chybové hlásenie, stým že odsunieš okno niekam na bok pracovnej plochy, a budeš si naďalej kľudne púšťať winamp alebo film, hru, a tváriť sa akoby nič, problém nevyriešiš...
Strcim tam cd BOOT XP ...v instalacia sformatuje vsetko..vymazem vsetku historiu,,a idem nanovo..odznova...NO hlava nieje HDD :( neda sa to len tak "vymazat" a znova nainstalovat
Playboy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Playboy »

"Čas, ten otupí i ostrý břit"...
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

midnight_man
pff ak to už je pár mesiacov a ona má chalana.. sám dobre vieš že z toho nič nebude.. neostáva ti nič iné ako fakt že zabudnúť... viem viem je to sakra ťažké. mal by si si nájsť proste nejakú záľubu vďaka ktorej budeš myslieť na niečo úplne iné..(len nie prosím ťa rybačka :( to by ťa asi zabíjalo) alebo už prešiel dosť dlhý čas a nová holka by asi aj bodla no neviem... ja osobne som skúšal novú holku ale po 5 minútach som sa na to vykašlal .. bral by som to ako podvod .. . mal by ti asi stačiť pocit že niekoho má a je šťastná aj ked bez teba... a ty sa snaž byť tiež šťastný.... je to večný boj (budem sa opakovať) SRCE vs ROZUM. viem že si rozumný a vieš čo máš robiť len proste Break the LINE we HAVE TO GO. (guano) neviem koľko máš rokov ale život predsa ide dalej nemôžeme sa stále otáčať za minulosťou
hlavu hore kámo a pozeraj pred seba.. to sa snažím robiť ja.. a vidíš asi druhý týždeň a je to dosť rozdiel.. jasné že sú dni ked strašne plačem a potom sa ožeriem ako prasa... ale sú dni ked si poviem dosť netráp sa... a chvalabohu týchto už je viac
Nemôžeš predsa čakať na niečo čo nepríde
midnight_man
Guru
Guru

triple napísal:jasné že sú dni ked strašne plačem ale sú dni ked si poviem dosť netráp sa... a chvalabohu týchto už je viac
Nemôžeš predsa čakať na niečo čo nepríde
Jo take naladicky mam aj ja ...isty cas je to OK,potom to pride...no coho je viac neviem..zatial asi tych smutnych....ako tak som precital vsetky prispevky....diky..ked si clovek precita toto hned ma lepsiu naladu a nabere chut do zivota...toto forum mi vela krat pomohlo ale teraz asi najviac momentalne ;)

/// Lol blba nahoda...no povedzte---prave som vysiel na balkon(byvam v centre mesta) a hadajte koho som tam nezbadal :D lustu... lol
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tak tak, baby prichádzajú a trochu to trvá kým nájdeš tú správnu, tak ťahaj hľadať ďalej :)
tusken
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa tusken »

Podla mna sa zabudnut neda vzdy si budes spominat na tie chvile ked ste boli spolu ked si drzal v naruci a ako vam bolo fajn... Da sa len nemysliet na nu. Ak si ju miloval nezabudnes nikdy.
kelso
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kelso »

midnight_man
ty si pripad ako ja, heh ... presne to iste ... ked citam tvoje prispevky, tak mam pocit ako by to bolo aj o mne ... presne, do detailov ... chodili sme spolu 3 mesiace, potom ma nechala. len jeden rozdiel, nikoho nema. Ona je z tych (asi), ktorym vztah prekaza v studiu (a kariere? neviem). U mna to prislo doslova zo dna na den. Kedze studuje mimo bydliska, tak sme si pisali. V jeden vecer som pre nu napisal basen a co mi odpisala? heh ... nieco v tom zmysle, ze som k nej az priliz dobry, mily, ale ze ona ma za to nebude mat radsej ... a uz som vedel kolka bije, uz mi nebolo vsetko jedno. Potom sme sa 2-3 tyzdne nevideli, bo nam v tom branili choroby a tak ... jak som trpel, neskutocne. Potom sme sa stretli, reku ze sa porozpravame ... ale darmo, bola rozhodnuta, nemal som sancu nieco zmenit. No a uz je to 2 mesiace ... a nie a nie zabudnut. a kazdy vecer nejaka ta slza per nu :( ... Dokonca sme sa aj stretli, raz. ale mal som pocit ze sla nasilu, tak to vazne nemusela. A ake mam dni ... cesta do skoly, so skoly vlakom, busom ... miesto pri okne, do hlavy mi hucia piesne o laske, pohlad z okna, bez zivota, a myslievam len na nu.
Trochu som sa bal zacat nieco nove, bo by to bolo voci tej dalsej nefer, byt s nou a mysliet na inu ... no ale ak to vsetko dobre dopadne, tak v piatok mam rande :)
midnight_man
Guru
Guru

kelso napísal: no ale ak to vsetko dobre dopadne, tak v piatok mam rande :)
ja som to spravil a jedine co sa stalo ze som tej babene ublizil :( lebo aj tak som lubil iba jednu a tu istu..a aj ked som bol s nou tak to bolo to iste,,,ako pocuvam mozno uz je to vela casu podla teba nechci ani vediet kolko je to uz umna /kompetentny vedia/ ale az teraz by som vedel mat druhu "lasku" teraz by som vratil cas ked som bol s tou babenou druhou a spraval sa uplne inac a hlavne by som sa s nou koli mojej laske nerozisiel...takze si dobre premysli co robis aby ked je u nas vsetko take rovnake...aby si aj ty takto nedopadol a aby nebolo na svete o jedno zlomene srdiecko viac...Mne je osobne strasne luto co som tej babenke spravil...vela krat som jej povedal prepac a aj ked sa tvarila ze je to OK ja som vedel ze to OK nieje...no taku bolest nevyriesi ziadne PREPAC
kelso
Medium Star
Medium Star

no jo,no jo ... ale ja nevravim ze si s nou nieco zacnem ... je to prve rande, nic viac ... nemusi to vyjst ... radsej nejdem ani mysliet na to ako vselijako by to mohlo dopadnut
midnight_man
Guru
Guru

kelso napísal:no jo,no jo ... ale ja nevravim ze si s nou nieco zacnem ... je to prve rande, nic viac ... nemusi to vyjst ... radsej nejdem ani mysliet na to ako vselijako by to mohlo dopadnut
kelso ja nevravim ze nemozes..a ze by si nemal..len ze si to mas rozmysliet kazdy je iny mozo ked si s nou zacnes zabudnes na tu druhu,,to ze u mna to neslo neznamena ze u teba to tiez nepojde....
kelso
Medium Star
Medium Star

ved ja ta chapem ... ale kedze nejdem s nou len preto aby som na tu predoslu zabudol, tak to bude o nieco jednoduchsie
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Skorocel »

Prave som sa vratil domov a stala sa sranda vec... nechala ma... prca co? Som z toho docela totalne v ****. Co moze byt horsie jak ked stratite niekoho, koho tak stale milujete?
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

Skorocel napísal:Prave som sa vratil domov a stala sa sranda vec... nechala ma... prca co? Som z toho docela totalne v ****. Co moze byt horsie jak ked stratite niekoho, koho tak stale milujete?
Predstav si, že pred chvíľou niekoho zabilo auto. Ale nebol si to ty...
Ver, že môže byť aj horšie.
Nikdy nie je tak zle, aby si si nemohol povedať, ja to zvládnem a postavím sa proti tomu.
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

eritrocit napísal:Predstav si, že pred chvíľou niekoho zabilo auto. Ale nebol si to ty...
Ver, že môže byť aj horšie.
Nikdy nie je tak zle, aby si si nemohol povedať, ja to zvládnem a postavím sa proti tomu.
Bodaj by som to bol ja... Ale nie... Uz som sa poutieral a vidim aspon dobre na monitor... Tj, spolieham sa na cas
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Skorocel napísal:Bodaj by som to bol ja... Ale nie... Uz som sa poutieral a vidim aspon dobre na monitor... Tj, spolieham sa na cas
Cas je dobry liecitel. Najdes lepsiu. Mna to trapenie drzalo viac nez 7 mesiacov... asi aj preto, ze som s nou bol stale v kontakte. No teraz som vdacny, ze to skoncilo! Nasiel som pre mna nenahraditelne dievca.

Je to tazke, ale skuste si po rozchode natlacit do hlavy, ze si vas nezasluzila. Teda, pokial ste vztah nejakym vaznym sposobom neznicili vy. Niekde tam vonku sa tula dusa, ktora s vami bude velmi stastna. Len ju treba stretnut. Hladanie u mna nezabralo, stretli sme sa cistou nahodou.
midnight_man
Guru
Guru

Grosay napísal:Cas je dobry liecitel. Najdes lepsiu. Mna to trapenie drzalo viac nez 7 mesiacov... asi aj preto, ze som s nou bol stale v kontakte.
Pridavam sa k tebe tiez ma to drzi ...a uz tomu tych 7 mesiacov bude..uz aj viac..ale doteraz preto ze smeboli stale v kontakte...no poslednu dobu dako niesme...ja som sa aj snazil ale volako nevychadzalo a teraz uz viem preco mozno nechcela(aby som zabudol) a skutocnost ze ma chalana mi pomaha sa zmierit s koncom :)
Skorocel
Medium Expert
Medium Expert

midnight_man napísal:Pridavam sa k tebe tiez ma to drzi ...a uz tomu tych 7 mesiacov bude..uz aj viac..ale doteraz preto ze smeboli stale v kontakte...no poslednu dobu dako niesme...ja som sa aj snazil ale volako nevychadzalo a teraz uz viem preco mozno nechcela(aby som zabudol) a skutocnost ze ma chalana mi pomaha sa zmierit s koncom :)
Ked si predstavim, ze by mala ineho, asi by som zo ziarlivosti nieco porobil... No a najhorsie je to, ze sa pravdepodobne budeme stretavat nadalej, pretoze to skratka ani nepojde vyhybat sa navzajom... A to ani nechcem, aspon po nejakej dobe nie...
midnight_man
Guru
Guru

Skorocel napísal:Ked si predstavim, ze by mala ineho, asi by som zo ziarlivosti nieco porobil... No a najhorsie je to, ze sa pravdepodobne budeme stretavat nadalej, pretoze to skratka ani nepojde vyhybat sa navzajom... A to ani nechcem, aspon po nejakej dobe nie...
sprva som to ani ja nevedel musel som ju vidiet..stale som naliehal aby sme sa stretli obcas no po case z jej strany to uz nebolo tae...a viac som ju musel nutit ako sama chcela a potom som uz nechcem ju nuutit..a kedze ona nechce a ja nutit nechcem musel som sa zmierit so skutocnostou ze ju uvidim max z balkona v meste ako dneska a viac nic :?
Napísať odpoveď