Máte zbraň?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...

Máte zbraň?

Áno
55
22%
Chcem si kúpiť
65
26%
Nie
129
52%

Celkom hlasov: 249

snipah
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa snipah »

Pozri si stranku

Kód: Vybrať všetko

www.zbierka.sk
a najdi si zakon 190/2003, tam mas to co hovori o tom zakon. Nic viac a nic menej k tomu nebudes potrebovat vediet. Ak nahodou tak sa ozvi, ja uz mam zbrojak A a D. Z toho zakona ta bude zaujimat hlavne paragraf 16.

Jergus :smt036
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

A to sa chcele venovat niecomu kde budete potrebovat zbrane (zlatnictvo, kamionisti, taxikari) alebo to chcete mat len pre "istotu" ak pre istotu tak ma prekvapuje ze kolki tu chcu zbrane ZBRAN=zodpovednost ..kedy ju akoze pouzijes? ked ti niekto prije*** tak ty ho odjebes? konkretizujte snajperi :shock:
ivoralik
Star
Star

Príspevok od používateľa ivoralik »

ja tieŽ iba medzi nohami..a tá poslúži hádam najdlhšie a najlepšie..aj v kritických situáciach :lol:
brainwirm
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa brainwirm »

snipah napísal:Pozri si stranku

Kód: Vybrať všetko

www.zbierka.sk
a najdi si zakon 190/2003, tam mas to co hovori o tom zakon. Nic viac a nic menej k tomu nebudes potrebovat vediet. Ak nahodou tak sa ozvi, ja uz mam zbrojak A a D. Z toho zakona ta bude zaujimat hlavne paragraf 16.

Jergus :smt036
stiahol som subor. ze get.asp.. v com ho mam otvorit
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

skenner napísal:stiahol som subor. ze get.asp.. v com ho mam otvorit
v adobe acrobat
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

dawo napísal:A to sa chcele venovat niecomu kde budete potrebovat zbrane (zlatnictvo, kamionisti, taxikari) alebo to chcete mat len pre "istotu" ak pre istotu tak ma prekvapuje ze kolki tu chcu zbrane ZBRAN=zodpovednost ..kedy ju akoze pouzijes? ked ti niekto prije*** tak ty ho odjebes? konkretizujte snajperi :shock:
prečo nie? keď niekto siahne na zdravie/ život mne, mojej rodine alebo kamarátom tak ja mu to vrátim dvojnásobne
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

krupica_dnb napísal:prečo nie? keď niekto siahne na zdravie/ život mne, mojej rodine alebo kamarátom tak ja mu to vrátim dvojnásobne
a pred sudom to schytas trojnasobne - neprimerana sebaobrana je casty jav a nie je to sranda, kamarat sedemkrat dotycneho varoval a udrel iba raz a dva roky podmienka ho neminula
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:a pred sudom to schytas trojnasobne - neprimerana sebaobrana je casty jav a nie je to sranda, kamarat sedemkrat dotycneho varoval a udrel iba raz a dva roky podmienka ho neminula
ved to je tá najhoršia vec na tom ale zas ak to spravíš šikovne tak z toho vyviazneš bez ujmy a on za to ešte schytá niečo naviac od štátu... ale bál by som sa že by som ju použil v zúrivosti- vtedy je to kur.va nebezpečné...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

s tou zurivostou mas pravdu, ale zasa povedzme si priamo, keby si mal u seba zbran, si s niekym blizkym a niekto vas prepadne, mas cas rozmyslat ako tu zbran pouzit tak, aby si vyviazol bez pravnej ujmy? asi tazko, v amoku niekoho postrelis a pri vysetrovani sa ukaze, ze dotycny mal len maly nozik alebo co ja viem co a neprimeranu sebaobranu mas na mieste. alebo ti vykradaju auto, stihnes zlodeja chytit a namieris nanho zbran, co ti na to povie zakon? u nas je trestny zakonnik bohuzial este hrozne nedokonaly a vo vacsine pripadov pomoze skor pachatelovi ako obeti :?
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Kibo napísal:s tou zurivostou mas pravdu, ale zasa povedzme si priamo, keby si mal u seba zbran, si s niekym blizkym a niekto vas prepadne, mas cas rozmyslat ako tu zbran pouzit tak, aby si vyviazol bez pravnej ujmy? asi tazko, v amoku niekoho postrelis a pri vysetrovani sa ukaze, ze dotycny mal len maly nozik alebo co ja viem co a neprimeranu sebaobranu mas na mieste. alebo ti vykradaju auto, stihnes zlodeja chytit a namieris nanho zbran, co ti na to povie zakon? u nas je trestny zakonnik bohuzial este hrozne nedokonaly a vo vacsine pripadov pomoze skor pachatelovi ako obeti :?
tak tak, preto je lepšie keď zrazu ona obeť zmizne :mafia: (joke)
SRneC
Addict
Addict

Príspevok od používateľa SRneC »

no ved prave ze nevykluckujes a aj ked ty si obet, pred sudom bude z teba utocnik taze radsej si dam s niekym na papulu ako pouzit zbran. ale kazdy pripad je iny :)
Pezzo
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pezzo »

ano, mam boxer :-) je to legalne?
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

ja mam paralyzator
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Pezzo napísal:ano, mam boxer :-) je to legalne?
Ja mám tiež kdesi v šufliku odloženého boxera. Keď som mal 15 som si ho kupil a myslel som si, ake huste. Pochvalil som sa s ním kamošom, zastrčil do zasuvky a viac nevybral. :)
- Podľa mojích informácii je boxer klasifikovany ako zbraň. POkial s ním ale nikoho netlčeš, tak ti ho floydi zhabu a je pokoj..
kachna
King
King

Príspevok od používateľa kachna »

ja mam zajaca, kto ma viac?
akvariove rybicky sa nepocitaju
raplik
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa raplik »

ja mam len staru sovietsku vzduchovku ktora uz diabolky nestriela ale len vypluje :lol:
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

raplik napísal:ja mam len staru sovietsku vzduchovku ktora uz diabolky nestriela ale len vypluje :lol:
pls hod foto
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

raplik napísal:ja mam len staru sovietsku vzduchovku ktora uz diabolky nestriela ale len vypluje :lol:
zato ja mam poctivu SLAVIU 620 od cechoslovakov s ktorou keby niekto schytal tak neviem...stale ma v sebe silu..
Jungle
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Jungle »

teleskopický obušok, ale leží doma v šuflíku a nemôžem povedať, že by som tomu nebol rád :wink:
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

ano mam, ako cela nasa rodina :)
Napísať odpoveď