a najdi si zakon 190/2003, tam mas to co hovori o tom zakon. Nic viac a nic menej k tomu nebudes potrebovat vediet. Ak nahodou tak sa ozvi, ja uz mam zbrojak A a D. Z toho zakona ta bude zaujimat hlavne paragraf 16.
A to sa chcele venovat niecomu kde budete potrebovat zbrane (zlatnictvo, kamionisti, taxikari) alebo to chcete mat len pre "istotu" ak pre istotu tak ma prekvapuje ze kolki tu chcu zbrane ZBRAN=zodpovednost ..kedy ju akoze pouzijes? ked ti niekto prije*** tak ty ho odjebes? konkretizujte snajperi
a najdi si zakon 190/2003, tam mas to co hovori o tom zakon. Nic viac a nic menej k tomu nebudes potrebovat vediet. Ak nahodou tak sa ozvi, ja uz mam zbrojak A a D. Z toho zakona ta bude zaujimat hlavne paragraf 16.
Jergus
stiahol som subor. ze get.asp.. v com ho mam otvorit
dawo napísal:A to sa chcele venovat niecomu kde budete potrebovat zbrane (zlatnictvo, kamionisti, taxikari) alebo to chcete mat len pre "istotu" ak pre istotu tak ma prekvapuje ze kolki tu chcu zbrane ZBRAN=zodpovednost ..kedy ju akoze pouzijes? ked ti niekto prije*** tak ty ho odjebes? konkretizujte snajperi
prečo nie? keď niekto siahne na zdravie/ život mne, mojej rodine alebo kamarátom tak ja mu to vrátim dvojnásobne
krupica_dnb napísal:prečo nie? keď niekto siahne na zdravie/ život mne, mojej rodine alebo kamarátom tak ja mu to vrátim dvojnásobne
a pred sudom to schytas trojnasobne - neprimerana sebaobrana je casty jav a nie je to sranda, kamarat sedemkrat dotycneho varoval a udrel iba raz a dva roky podmienka ho neminula
Kibo napísal:a pred sudom to schytas trojnasobne - neprimerana sebaobrana je casty jav a nie je to sranda, kamarat sedemkrat dotycneho varoval a udrel iba raz a dva roky podmienka ho neminula
ved to je tá najhoršia vec na tom ale zas ak to spravíš šikovne tak z toho vyviazneš bez ujmy a on za to ešte schytá niečo naviac od štátu... ale bál by som sa že by som ju použil v zúrivosti- vtedy je to kur.va nebezpečné...
s tou zurivostou mas pravdu, ale zasa povedzme si priamo, keby si mal u seba zbran, si s niekym blizkym a niekto vas prepadne, mas cas rozmyslat ako tu zbran pouzit tak, aby si vyviazol bez pravnej ujmy? asi tazko, v amoku niekoho postrelis a pri vysetrovani sa ukaze, ze dotycny mal len maly nozik alebo co ja viem co a neprimeranu sebaobranu mas na mieste. alebo ti vykradaju auto, stihnes zlodeja chytit a namieris nanho zbran, co ti na to povie zakon? u nas je trestny zakonnik bohuzial este hrozne nedokonaly a vo vacsine pripadov pomoze skor pachatelovi ako obeti
Kibo napísal:s tou zurivostou mas pravdu, ale zasa povedzme si priamo, keby si mal u seba zbran, si s niekym blizkym a niekto vas prepadne, mas cas rozmyslat ako tu zbran pouzit tak, aby si vyviazol bez pravnej ujmy? asi tazko, v amoku niekoho postrelis a pri vysetrovani sa ukaze, ze dotycny mal len maly nozik alebo co ja viem co a neprimeranu sebaobranu mas na mieste. alebo ti vykradaju auto, stihnes zlodeja chytit a namieris nanho zbran, co ti na to povie zakon? u nas je trestny zakonnik bohuzial este hrozne nedokonaly a vo vacsine pripadov pomoze skor pachatelovi ako obeti
tak tak, preto je lepšie keď zrazu ona obeť zmizne (joke)
no ved prave ze nevykluckujes a aj ked ty si obet, pred sudom bude z teba utocnik taze radsej si dam s niekym na papulu ako pouzit zbran. ale kazdy pripad je iny
Ja mám tiež kdesi v šufliku odloženého boxera. Keď som mal 15 som si ho kupil a myslel som si, ake huste. Pochvalil som sa s ním kamošom, zastrčil do zasuvky a viac nevybral.
- Podľa mojích informácii je boxer klasifikovany ako zbraň. POkial s ním ale nikoho netlčeš, tak ti ho floydi zhabu a je pokoj..