Pripomienky ku KARME
-
Daemonko
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
-
P3Bo
Guru wannabe
Bolo to už napisane veľa krát a aj v iných témach ak niekto dostane k- tak sa to nerieši problém by nastal iba ak by ste tam mali vulgarne popisy a to riešte tu, osobne si myslím ze v tejto téme sa už rozoberalo všetko ohľadom karmy takže by som v skutku privítal aj jej zamknutie a premazanie. 
-
P3Bo
Guru wannabe
No a ?krija napísal:P3Bo, jedna rada do zivotanerad adminom/modom co maju a co nemaju robit. niektori z nich su na to haklivý.
-
will.i.am
Darca
normalne co to za deti tu chodia, ked mi dal dakto za moj prispevok v teme www.last.fm (-) karmu s odkazom
to dakto uz fakt nevie co od radosti...spatnu hudbu pocuvas
-
peterkozel
Medium Professional
chlapi som nasrany, je to normalne dostat minus za to ze niekomu to pomalsie zapina, ved si to mrknite ide o to bailando ci co, ja som napisal ze to blbe prist tam a ziadat peniaze pre psi utulok a pritom ostatny tam chcu peniaze pre niekoho tazko choreho, ja uz na to je*em ved to mozem ista aj ja za radom a davat kazdemu minus, viem ze je to hlupe ze sa seriem koli kravine ale aj tak komu z vas by sa to pacilo
-
peterkozel
Medium Professional
no ten clovek mi to tam napisal za co mi dal minus, kaslem na to, stavam sa jednym s tych co budu davat minus za taku kravinu ako je to ze niekto ma iny nazor ako ja tak je* na tu mas dam ti minus, mne to robite bezne tak preco by som nemohol aj ja!!!chrono napísal:Už tu veľakrát odznelo, že to mínus si nemusel dostať práve za ten príspevok.
-
zuzkazuzka
VIP
Heh akoze teraz daj kludne minus mne, ale beries to akosi prilis vazne... Nemalo by byt forum o zabave a odreagovani sa, resp. ak ma clovek nejaky problem alebo chce pomoct? A ta karma ti na lepsom zivote neprida tak co...peterkozel napísal:no ten clovek mi to tam napisal za co mi dal minus, kaslem na to, stavam sa jednym s tych co budu davat minus za taku kravinu ako je to ze niekto ma iny nazor ako ja tak je* na tu mas dam ti minus, mne to robite bezne tak preco by som nemohol aj ja!!!
Bóže veď to je iba karma svoje názory kôli nej meniť či upravovať nejdem bolo by to prinajmenšom detské..
jednoducho zmierte sa stím stále tu budú ľudia ktorý majú iný názor alebo zle pochopia ten tvôj a preto ti dajú dole karmu. Keď vám tak na nej záleží tak sa snažte vyjadrovať čo najlepšie bez nadávok a uvidíte že vám už nebude z nej ubúdať. Ale skúste to brať iba ako nejakú hodnotu v db, ktorá o ničom nehovorí.. je to rovnaké ako v wow:
D:hahaha ty si dishonored
P:No a?
D:jaj ty si aky debil ty si dishonored..
P:Ja viem že som dishonored ale tvárim sa že by mi to vadilo..?
D:(mlčí)
jednoducho zmierte sa stím stále tu budú ľudia ktorý majú iný názor alebo zle pochopia ten tvôj a preto ti dajú dole karmu. Keď vám tak na nej záleží tak sa snažte vyjadrovať čo najlepšie bez nadávok a uvidíte že vám už nebude z nej ubúdať. Ale skúste to brať iba ako nejakú hodnotu v db, ktorá o ničom nehovorí.. je to rovnaké ako v wow:
D:hahaha ty si dishonored
P:No a?
D:jaj ty si aky debil ty si dishonored..
P:Ja viem že som dishonored ale tvárim sa že by mi to vadilo..?
D:(mlčí)
-
peterkozel
Medium Professional