Pripomienky ku KARME

Napíšte nám, či sa vám páči tento board, čo by ste chceli pridať, zmeniť...

Ste za zrušenie karmy?

áno
398
39%
nie
612
61%

Celkom hlasov: 1010

ob3l1x
Moderátor
Moderátor
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa ob3l1x »

Takze este jeden prispevok ktory bude "duchaplny" typu niekto mi zobral karmu za neviem co ... a dany user dostane BASU 2dni popripade BAN na tyzden ak sa neukludni !
Daemonko
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Daemonko »

Ešte jednu vec sa chcem spýtať mal som KARMU +3 a mi neukazovalo vôbec zelený Štvorček....A keď teraz mam -2 tak mi ukazuje červeny :roll:
t0m4s3
Admin
Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa t0m4s3 »

Daemonko napísal:Ešte jednu vec sa chcem spýtať mal som KARMU +3 a mi neukazovalo vôbec zelený Štvorček....A keď teraz mam -2 tak mi ukazuje červeny :roll:
Do urcitej hranice 0-X (x neprezradim) je tzn. neutralna karma (bez stvorceku)
Dieg0
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dieg0 »

Poviem asi tak že ja som K- nedal ešte v živote.Prečo?Lebo mi je jedno kto má aké názory a pokiaľ neurážaju mňa a moju rodinu tak nemám začo rozdávať K-.BTW som aj moc lenivý na to aby som klikol na mínusko
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

Bolo to už napisane veľa krát a aj v iných témach ak niekto dostane k- tak sa to nerieši problém by nastal iba ak by ste tam mali vulgarne popisy a to riešte tu, osobne si myslím ze v tejto téme sa už rozoberalo všetko ohľadom karmy takže by som v skutku privítal aj jej zamknutie a premazanie. :)
krija
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krija »

P3Bo napísal:...takže by som v skutku privítal aj jej zamknutie a premazanie. :)
P3Bo, jedna rada do zivota :wink: nerad adminom/modom co maju a co nemaju robit. niektori z nich su na to haklivý. :smt006
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Dotaz:
To,že v "moja karma" už nie je číselná hodnota karmy bol zámer, či omyl?
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Te-wei napísal:Dotaz:
To,že v "moja karma" už nie je číselná hodnota karmy bol zámer, či omyl?
Ak myslíš tabuľku: Štastistika prijatej karmy, tak sa to presunulo hore (a mimochodom v tom slove štatistika je preklep).
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

krija napísal:P3Bo, jedna rada do zivota :wink: nerad adminom/modom co maju a co nemaju robit. niektori z nich su na to haklivý. :smt006
No a ? :) Pozri si túto tému celú a uvidíš že sa v poslednej dobe kladú iba tie isté dotazy od nováčikov ktorí z dôvodu toho že "je tu 60 stran a sa im nechcelo čítať odzačiatku všetko " si napíšu ďalší príspevok len aby sa tu znovo napísala jedna strana toho čo tu už napísané bolo. Myslím že mi to každí uzná že je to pravda ...teda premazanie by to len sprehľadnilo. A keď sa im nepáči poslúchať ma predsa nemusia :roll:
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

normalne co to za deti tu chodia, ked mi dal dakto za moj prispevok v teme www.last.fm (-) karmu s odkazom
spatnu hudbu pocuvas
to dakto uz fakt nevie co od radosti...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

neries ich, zaco vsetko som ja karmu minus dostal....:)
R1k1nko
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa R1k1nko »

My name is Earl podla tohto serialu uz chapem karmu uplne !! a zacal som ju pouzivat aj v zivote ( nie len na nete ) 8)
Martin44
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martin44 »

Verim ze mi odpustite tento maly spamik, len som chcel povedat ze IDEM SI PRETEBA MODERATORSTVO :lol: (just jokin`)
Uz som v pluse s karmou.
Cem Len upozornit ze som mal karmu az cca -98.

Reklama Na Toyotu by Mohla zmenit slogan z : Nic nie je nemozne..Toyota.. na : Nic nie je nemozne... Martin44 :lol:
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa peterkozel »

chlapi som nasrany, je to normalne dostat minus za to ze niekomu to pomalsie zapina, ved si to mrknite ide o to bailando ci co, ja som napisal ze to blbe prist tam a ziadat peniaze pre psi utulok a pritom ostatny tam chcu peniaze pre niekoho tazko choreho, ja uz na to je*em ved to mozem ista aj ja za radom a davat kazdemu minus, viem ze je to hlupe ze sa seriem koli kravine ale aj tak komu z vas by sa to pacilo
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

Už tu veľakrát odznelo, že to mínus si nemusel dostať práve za ten príspevok.
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

chrono napísal:Už tu veľakrát odznelo, že to mínus si nemusel dostať práve za ten príspevok.
no ten clovek mi to tam napisal za co mi dal minus, kaslem na to, stavam sa jednym s tych co budu davat minus za taku kravinu ako je to ze niekto ma iny nazor ako ja tak je* na tu mas dam ti minus, mne to robite bezne tak preco by som nemohol aj ja!!!
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

No už sa toľko nečerti. Jednoducho nemôžeš vždy každému svojim názorom vyhovieť, takže to asi ani nemá cenu riešiť... Okrem toho, už ti tam pribudla nejaká tak pozitívna karma, aby si nebol ochudobnený... to je karma úplne za nič, keď si to tak uvedomíš...
kenny19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa kenny19 »

peterkozel napísal:no ten clovek mi to tam napisal za co mi dal minus, kaslem na to, stavam sa jednym s tych co budu davat minus za taku kravinu ako je to ze niekto ma iny nazor ako ja tak je* na tu mas dam ti minus, mne to robite bezne tak preco by som nemohol aj ja!!!
Heh akoze teraz daj kludne minus mne, ale beries to akosi prilis vazne... Nemalo by byt forum o zabave a odreagovani sa, resp. ak ma clovek nejaky problem alebo chce pomoct? A ta karma ti na lepsom zivote neprida tak co...
MS FRANKY
King
King

Príspevok od používateľa MS FRANKY »

Bóže veď to je iba karma svoje názory kôli nej meniť či upravovať nejdem bolo by to prinajmenšom detské.. :roll:
jednoducho zmierte sa stím stále tu budú ľudia ktorý majú iný názor alebo zle pochopia ten tvôj a preto ti dajú dole karmu. Keď vám tak na nej záleží tak sa snažte vyjadrovať čo najlepšie bez nadávok a uvidíte že vám už nebude z nej ubúdať. Ale skúste to brať iba ako nejakú hodnotu v db, ktorá o ničom nehovorí.. je to rovnaké ako v wow:
D:hahaha ty si dishonored
P:No a?
D:jaj ty si aky debil ty si dishonored..
P:Ja viem že som dishonored ale tvárim sa že by mi to vadilo..?
D:(mlčí)
peterkozel
Medium Professional
Medium Professional

serem na to nikto ma nepochopil, naco ste mi davali to plusko s lutosti ci co, ved ja to nepotrebujem, mne len slo o to ze ak ide niekto kliknut minus tak nech si rozmysli ci to ma hlavu a patu...dobre uz to neriesme sorry, koncim uz sa ku karme nikdy nevyjadrim!
Napísať odpoveď