Linkin Park
-
[email protected]
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
Fakt je škoda, že sa rozpadli. Len neviem potom prečo nezastavie predaj vstupeniek na ich turné.
To skade také hlúposti beriete!!
Síce mali iba dva albumy (tie ostatné sú iba remix a live verzie) ale boli v pohode. Aj FortMinor je pecka. Dobrá hudbička do uška
LP zostane medzi mojimi NAJ skupinami. Z Cheasterovho hlasu mi behajú zimomriavky 
To skade také hlúposti beriete!!
Síce mali iba dva albumy (tie ostatné sú iba remix a live verzie) ale boli v pohode. Aj FortMinor je pecka. Dobrá hudbička do uška
To mirak2 Dobre,tak to poviem tak,že Linkin Park už nie sú vo svojej zostave,ako kedysi,Mike Shinoda odišiel a ešte sa mi zdá aj ten druhý...LP ako skupina je,ale trošku pozmenenom zložení..
//Môže to tak byť?Spokojný?Viem že je to rozdiel rozpad a iná zostava,ale všetci vieme,ako to je...LP je... ehm
//Môže to tak byť?Spokojný?Viem že je to rozdiel rozpad a iná zostava,ale všetci vieme,ako to je...LP je... ehm
-
mirak2
Hardcore addict
nikto neodisiel, v klipe What I've Done su vsetci, Mike hra na gitare a na konci spieva zadne vokaly to Nananana a neviem koho druheho este myslis, lebo Chester, 3 gitaristi(Mike, Phoenix a Brad) aj bubenik(Rob) a je tam aj hlavne na zaciatku pocut Hahna, tie klavesove one su jeho vytvor a je tam trochu v pozadi aj scratch..
nemas ziaden dovod tvrdit ze to nie je stary dobry LP..
it starts with one thing...
nemas ziaden dovod tvrdit ze to nie je stary dobry LP..
it starts with one thing...
Waaaaaaaaaa ja sa tesim jak decko na novy album
Linkin Park su proste pecka .............hmm a vie niekto presny datum vydania toho noveho albumu ??.........prvy singel je tiez velmi dobry a nechapem preco tu niektory pisu drby ze sa rozpadli
ked to neni pravda nemate to overene a potom tu halusky pisete .........
14.majslavo120 napísal:Waaaaaaaaaa ja sa tesim jak decko na novy albumLinkin Park su proste pecka .............hmm a vie niekto presny datum vydania toho noveho albumu ??.........prvy singel je tiez velmi dobry a nechapem preco tu niektory pisu drby ze sa rozpadli
ked to neni pravda nemate to overene a potom tu halusky pisete .........
ja som zas čítal 15. máj ale to je jedno... áno LP su super, chester je skvelý spevák... (skúste si zohnať napríklad pieseň Pushing me away piano version) What I've done má aj pekný klip aj celkovo je to super ajkeď som počul aj také názory že to už nieje to čo bývalo ale mne sa to páči. pozdravujem všetkých ktorý už pol roka majú nový album 
-
Lord PROXI
King
- Kontaktovať používateľa:
je to len a len Fake, tie skladby su na albume Spiritt in the DNAaudiotrack napísal:myslíš album Linkin Park -Minutes To Midnight(2007)? Neviem síce kedy bude v predaji (a či už nie je) lebo ja ho už mám dosť dlho doma. Na lamkách sa dá stiahnúť. A what i've done je 4. skladba na tom albume, nie prvá

na normal si musime pockat
-
mirak2
Hardcore addict
Linkin Park - No More Sorrow @Berlin Live
LordPROXI: ten album sa vola Splitting The DNA a nie ten preklep ci co to je
http://youtube.com/results?search_query ... rch=Searchhello Linkin Park friends,
here they are the first shots from Linkin Park show tonight in Berlin (Kesselhaus). I was there and it was awesome!!! There was very strict regulations! Absolutly no smoking and no cameras or something like that. The securities takes off a lots of cameras and photo mobiles.
LP played exactly 65 minutes. 15 songs. I take a shot of a new song called "no more sorrow". Sorry, my memorychip was too small and therefore i couldn't recorded more than 1 clip or longer. The song is incomplete. I had to constantly watch out for security, so that those from me the camera do not take away. But after 3min18 was my memorychip full((.
For all LP friends...better as nothing!
LordPROXI: ten album sa vola Splitting The DNA a nie ten preklep ci co to je
viem ze Link mali taky mensi oddych, bolo to aj tym ze hrac z kapely hral v inej kapele a iny sa venovali taktiez inym kapelam ... no nemyslim si ze upadaju a mozno aj si dali taky oddych to kazda kapela potrebuje ona nieje PC alebo neaky hraci box do ktoreho vhodis mincu a hraj !! teraz som videl ich novy videoklip , spevak je total zmeneny novy uces styl aj ten videoklip je robeny tak cudne , neviem co sa s LP deje ale myslim si ze nic vazne ze potrebovali urcity oddych vyriesit si veci a teraz ponukli novy videoklip tak uvidime ako dalej !!!