Ma ma vobec rada?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

Ma ma vobec rada?

Príspevok od používateľa DarkMan_PV »

No stala sa taka vec,ze mam strasne rad jednu babu,tvrdi ze aj ona mna.
Problem je ze byva daleko,a malo sa stretavame.
Ale teraz ide o ine.Vsetko bolo ok.Boli sme vonku,a zacalo mi byt podozrive ze sa mi nejak malo venuje,ani so mnou nekeca,a dost flirtovala s jednym strasim chalanom (cca o 2 roky), potom sa s nim aj vozila na bicykli.no to som este zniesol....
Lenze dala mi do rukys mobil,ze postraz,ja ze OK.A zrazu som sa ocitol sam.Spravil som tu najvacsiu spinavost-precital som si jej sms!Aj ked len1 prijatu a jednu odoslanu :? a dozvedel som sa z nich ze on ju osluvuje kraska,no v poho.lneze ona mu poslala ze Awoj mojko,chybas mi,bludim tu pod ma zachranit.(neco v tom zmysle)

No tak som si powedal ze tak toto ne moja.Tak som isiel domow,zachvilu za mnou dobehla (este som bol na ceste domow)a zacala ma obijimat,cela mi dat pusu ale ja som jej len natrcil lice :lol: tak jej hned doslo ze sa na nu hnevam.Hned wedela ze ide o toho chalana a slubila mi z si z neho len robi srandu.TAk som siel domow.V dalsich SMSkach som sa jej priznal ze som jej cital sms a ona ma presviedcal ze si z neho robi prcu,a ze ma lubi atd.Noo dalsi den uz bolo vsetko v poho ( ako inak :roll: ) Pekne sme sli von,pekne sme sa rozlucili a ona sla tam kde byva.

No a potom nasleduje pisanie cez skype.Vravel som jej ze ked sa vkuse vyhovara na to ze spolu nechodime,tak mozme spolu chodit.Ona ze newie (hlavne ze mesiac pred tym ze ci nemozme spolu chodit a dohodlo sme sa ze naco,ale teraz to ubola vazna situation)
powedala ze porozmysla a zajtra powe....lenze,chcela aby som jej dovolil flirtovat s inymi,nakonec som jej to dovolil ale ze len tak jemne :roll: :oops: a zadne bozky a dotyky!najprv powedala ze bez bozkov to nie je ono.ja ze ak ma mas naozaj rada tak to vydrzis bez flirtu.O asi 30 minut dosla zas na skype a povedala ze mam pravdu,ze chce odo mna privela.Tak som si uz myslel ze to naozaj bude tak ze spolu budeme pekne chodit a ona ma nebude podvadzat.
A na druhy den ked prisla,pise neco ako: sorry,nemozem s tebou chodit,,nesom na to priravena,paci sa mi to tak ako je ,potrebujem volnost.Dufam ze ti to nebude vadit,lubim ta,a ti to vadi cem aby si vedel ze ta mam aj nadalej rada.
ISLO MA PORAZIT!!! fakt som uz newedel co si mam o tom mysletNewedel som sa dostat k normalnemu vysvetleniu.Ani newem ci mi vlastne slubila ze nebude s ostatnymi flirtovat atd. Dnes zas odpisovala tomu chalanovi,newem co.

CEEM VLASTNE VEDET,CO BY STE ROBILI VY A A CO SI O TOM CELOM MYSLITE
BTW: MAME 14 :D
tahame to takto spolu od 11 :D
najlahsie by to bolo ukoncit,aspon by bolo menej trapenia.Ale mam tuto babu fakt rad,vlastne som inu ani rad nemal

AK To NEKTO VOBEC CELE PRECITAL TAK SOM FAKT VDACNI
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

myslím, že máme vážneho adepta na hall of infantility....

Prosím ťa, chceš ju či nechceš? A keď ju chceš, tak ju ako kľudne necháš, nech si flirtuje s inými? Že veď pohodička.... Spamätaj sa, dospej, začni písať normálne "v" a v prvom rade si uvedom že stretávanie sa od 11 rokov nie je vzťah!

PS: Hlasovanie som odstránila. To ti už ako malo pomôcť? Aby si zistil, koľko ľudí to fakt ani nedočíta do konca?
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

nj,to som jej vravel len tak.vlastne ten flirt by som aj tak nestrpel.
ANO CHCEM JU
ok,normalne v
hmm ok thx,budem muset byt tvrdsi.
Ale zas vravekl som jej spytaj sa kamosek co si o tom myslia,ci je normalne ze s nekym chodim a flirtujem s inymi.
Jaajjno uvidim jaksa to vyvinie
thx hlavne ze si to cele precitala
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Ako, chápem, že máš problém a chceš sa vyrozprávať. Ale snaž sa pochopiť, že menej je niekedy viac a keď vydáš trochu úsilia a normálne sformuluješ svoj problém, tak máš väčšiu pravdepodobnosť, že si to ľudia aj prečítajú.
No a teraz k tvojmu problému - nemyslím, že je normálne, keď máš niekoho rád, že máš potrebu flirtovať s inými ľuďmi. Ale to by som pripisovala tomu, že ste v puberte a ešte nejaký čas potrvá, kým sa ukľudníte. Pozri, ak ju chceš, ak ju máš rád, tak jej to dávaj patrične najavo a nedávaj jej príležitosti stretávať sa s inými chalanmi, vyhľadávať ich spoločnosť, smskovať si s nimi a flirtovať. Ak by ste aj ostali spolu a ona si zvykne na takéto benevolnecie z tvojej strany, tak to s ňou o pár rokov môžeš mať dosť blbé...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

no chlape, horuci kandidat na hall of infantility ako vravi zuzu :wink:

a co ti poradim? nic, poviem ti len ze z toho vyrasties a budes sa nad tym usmievat, ste este deti (neuraz sa, ale je to pravda) a pouzivat slova ako laska, vztah, rande, flirt je trosku prehnane si myslim. su to detske lasky a tie vacsinou s tym detstvom aj zmiznu, nerob si z toho velku hlavu, ten 16rocny chalan na tom nie je o nic lepsie, v tejto oblasti je aj on decko :wink: takze to ber s nadhladom a nehnevaj sa na "frajerku" ze ta "podvadza" a ze sa stebou "rozisla". bud na nu zabudni, alebo jej skrat "retaz"
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Priveľa sa zaoberáš malichernosťami a zdá sa mi, že jej nedávaš dostatok slobody - chceš, aby bola celá iba tvoja. Pochopiteľné, no nereálne. V tomto veku úplne bežné. Skús sa s ňou na úrovni porozprávať a vynechať z toho rozhovoru narážky typu - vtedy a vtedy som ťa videl s tým a tým. To je úplne normálne. Pokiaľ s ňou chceš chodiť, tak by to nemalo byť až tak nereálne, ale ako píšeš holka ešte ani poriadne sama nevie čo chce - možno sa toho až bojí. Daj tomu čas a to - "Čím viac, tým lepšie!" :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

neviem čo riešiš- pre ňu je chodenie prázdny pojem, spôsob ako tráviť nudu. Chlapcov má možno na pekné reči, vylizovanie apod- zas o tom istom. Takže- ďalšia 14 ročná trubka (podľa toho čo si tu napísal aspoň). A ak si sa v tých veciach našiel aj ty tak si na tom podobne.
midnight_man
Guru
Guru

NO lol

Príspevok od používateľa midnight_man »

Tak som si to pekne precital cele (dokonca 2x) lebo po prvom raze som mal usmev na tvary a nechapal som o co tam kraca.Takze k teme: To ze si jej cital sms..nevravim ze je to OK ale tak chalani priznajme sa kto by si neprecital? ja osobne som to tiez robil(akasi kontrola) i ked niekedy mozno by sme radsej necitali ked vieme ze tam najdeme to co nechceme najst,,aleto je uz o inom ;) To ze chcela "dovolenie" na flirtovanie LoL toto mi pripada troska blbe(ako na 14 rocnu babu v puberte) Jednoducho nechce "vztah" chce balit chalanov, uzivat si zivot...a stym nic neurobis...a poviem ze bud rad ze si stebou ani nezacala pretoze keby si ju aj "donutil" tak by sa stebou po case rozisla(to mi ver) a potom by tato tema mala iny nazov ;) Takze zaver: Vykasli sa na to(ide to tazko viem) ta babena nece chalana ale ako sama povedala slobodu..a ver mi usetril si si sklamanie ....
zuzkazuzka napísal:myslím, že máme vážneho adepta na hall of infantility....
Hm to hadam zas nie...nezdalo sa mi to az take "blbe" i ked som mal usmev na tvari ale taku hanbu to nie ;)
ETieNne
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa ETieNne »

Som trošku unavený takže bohužiaľ budem stručný a možno aj tvrdý...

1. "Láska" Jak poďme na jahody, áno diskriminujem na základe veku.. no a čo? (môžem osrať). V 14-tich viete hovno o láske(Mám skoro 22 a sám si každý deň hovorím, že sa musím ešte veľa učiť), Veď Vy ešte ani neviete spolu chodiť. Proste to sa skoro nedá nazvať ani chodením.. skôr "si do mňa?".

2. Ona sa správa jak "fľandra". Buť Ťa chce alebo nechce.. keď chce flirtovať, tak je ku*va, čo je práve v puberte a nevie kde si má šúchať pukaňu aby ju nesvrbela.

3. Ser na ňu, stojí Ti za to? Robí si s Tebou čo chce a Ty jej tiež dovolíš všetko, necháš si srať na hlavu, lebo ju máš zidealizovanú a si slepo "zaľúbený".

4. Proste či chce alebo nechce, bohužiaľ jej chýba v tomto veku patričný rozum, hej? Sú to len hormóny, ona sama vôbec nevie čo vlastne chce, a asi to tak skoro ani vedieť nebude... Proste mladosť, pochabosť, citom veľmi nerozumie...

Takže podľa toho že je to len ôsmacke alebo deviatacke "chodenie" by som to ďalej ani neriešil, ser na ňu a nájdi si lepšiu, ktorá Ťa nebude vodiť za nos... ;)

(mimochodom, ja som rozum nemal ešte oveľa dlhšie.. :D)

// edit : No možno to bolo trošku tvrdé, ale za tým čo som napísal si stojím, len som mohol asi zjemniť spôsob jak to teraz tak čítam. Ale ponúkam Ti pravdu, ja som zažil takú situáciu možno tiež v 13-14.. A tiež ma len vodila za nos, robila zo mňa hlupáka. :? Ináč prepáš, nechcel som sa Ťa týmto príspevkom dotknúť ale pomôcť Ti otvoriť oči, aby si nebol taký naivný.
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

darkman, teraz si nemysli ze do teba vsetci hustime, nemyslime to zle, ani etienne, len sa ta snazime dostat spat do reality a ukazat ti druhu stranu veci, ktoru mozno ty nevidis. beries ten "vztah" mozno prilis vazne, nevies co od neho ocakavat, ale ber to tak, ze kazdy sme nejako zacinali a tiez to vtedy nebolo pre nas ruzove, detske lasky su uz raz take, vacsinou nepochopene, aby som sa vyjadril priamo :wink:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

maju 14. naco to tolko riesime?
bukelo
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa bukelo »

No to su problemy...nemas na to vek, dievca zjavne nevie co chce, a ma 14. Pochybujem ze vies ty co chces, vyspelejsi po emocionalnej stranke ako ona asi niesi, kedze mate rovnaky vek-cca.
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

jaaaaaj celkom zaujimave citanie z toho bolo.
kolkokrat sa tu objavi tema ohladom "moja priatelka ma 14 rokov a sprava sa cudne...... " to by ani nikto nespocital.....
takymto dievcatkam biju do hlavy hormony ,su nestale ,prelietave casto menia nazory.a vlastne ziaden nazor nemaju,ich konverzacia je chaba . o vztahu s takouto je tazko hovorit ako o "vztahu" .
neviem ci by som dovolil svojej aby mi az takto skakala po hlave, pekne ju uzemni :wink: .ked je vonku s tebou nema co odbehovat za inymi a urcite nie si robit z teba poskoka na drzanie mobilov :!:
tazko povedat ci ta ma vobec rada,lebo podla mna sama nevie este definovat co je to "mat rad"

jeden user vyssie napisal ze asi kazdy kontroluje svojej esemesky, no ale to nieje tak celkom pravda ja som to este nerobil, zatial jej verim . vo vztahu by mala byt dvovera ci nie ?
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

:) lol no na vas vek je to normalna vec :wink: cize nic nove ani nic stare ! aj ja som to v 13-15 zazival ze som potreboval skor volnost ako neaky vztah , lebo tu ide o tu zabavu o pocit ze sa niekomu pacis vtedy nerozmyslal nad tym ci mas niekoho proste aj u tej baby ona chce pocitovat ze sa nan nu niekto pozrie ze ju niekto pritahuje a nielen TY !! cize ak chces babu tak si hladaj 15 nahor :arrow: a uvidis ten rozdiel velky ty si este mlady aj ked sa ti zda ze teraz pisem ako stary ... ale to nieje tak ja som to tiez prezival a prezil si a viem co to je , ale ked ja som mal vztah v 14 vydrzalo to 2 tyzdne lebo ja som potreboval volnost ona potrebovala ja som tuzil s kazdou flirtovat ona s kazdym je to normalny jav puberty a to prejde u niekoho v 16 tich u niekoho trva do 30-tky ! cize nesmut neplac proste nepchaj sa jej do riti ona na to doplati asama
Carver11
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Carver11 »

rozmýšľal si už o tom, že to nie je celkom normálne? vážne, človeče, nechaj ju tak. obaja sa asi zamyslite a dospejte troška. okrem toho...dovolíš jej flirtovať s ostatnými? dobre, to ale potom nie ste spolu. dajte si od seba dištanc. alebo naozaj existujte ako priatelia na jednu noc (nech to znie akokoľvek divne vzhľadom na vek, inak to vyjadriť neviem). neviaž sa ty na žiadnu babu. máš štrnásť rokov. v tom čase som ja ešte ani nevedel, že nejaké baby existujú (obrazne povedané :wink: ). o jedenástich ani nehovorím.
DarkMan_PV
Light Expert
Light Expert

oki,berem.najviac sa mi paci ako to napisal ETieNne
Budem jej to musiet vyvsvetlit,abo newem

ALE DIK ZE STE MI POOTVORILI OCI!
aj ked ta vekova diskriminacia bola dost brutal! :x
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

DarkMan_PV napísal:aj ked ta vekova diskriminacia bola dost brutal! :x
Aká Veková diskriminácia?? Keby tu existovala, tak Ti na túto tému nikto neodpíše, maximálne Ťa vysmeje. Tu, ako si sám nakoniec napísal, sa Ti ľudia snažia pootvoriť oči a svoje tvrdenia dokážu zargumentovať, nakoľko aj oni týmto prešli a vedia Ti poradiť. A keď tvrdia, že potrebuješ ešte čas a že babou mávajú hormóny, tak to nehovoria len tak do vetru. Inak ak by Ťa zaujímala diskusia o veku, tak tu je :wink:
5-ula
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa 5-ula »

kuknite temu kam toto speje????
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

DarkMan_PV napísal:oki,berem.najviac sa mi paci ako to napisal ETieNne
Budem jej to musiet vyvsvetlit,abo newem

ALE DIK ZE STE MI POOTVORILI OCI!
aj ked ta vekova diskriminacia bola dost brutal! :x
nejde o vekovu diskriminaciu,nikto netvrdi ze "mladsi" nemozu mat vztah,ze ho nesmu mat a pod. hovori sa len to ze tento vztah je dost vyrazne odlisny od toho co budes mat o 5 rokov :wink: . nie kazdy clovek dospieva rovnako, niektroe dievcata mozu mat lepsi vztah uz v 16 , a pre niektore je aj 50 malo :lol: .
ale 14 rokov je dost malo aj na navyspelejsie, teda malo na skutocny vztah . ale ak sa to dvom paci v 14 spolu chodit von :P a proti takemuto "vztahu" nic nemaju ,budiz .
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lolofon napísal:ale 14 rokov je dost malo aj na navyspelejsie, teda malo na skutocny vztah .
Kolega ja stebou v tomto nemozem suhlasit ;) ja som nasiel jednu svetlu vynimku vtedy este 14 rocnu dievcinu..a mozem povedat ze u nej to bolo dost na vztah nebolo to nic podobne tomuto co sa tu rozprava..skoda ze je takych tak malo :( ale som rad ze jednu taku poznam :roll:
Napísať odpoveď