300

Čo beží v kine, rádiu, tv...?
Kels
King
King

Príspevok od používateľa Kels »

lekoklatik napísal:Pekna bajka.
hmm,ked tak pekna Báj nie?:) V bajke vystupuju zvierata,prenasaju sa vlastnosti z ludi na zvierata a tak :D Ci nie?:) Aspon tak si to pametam zo skoly :P
masino
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa masino »

Kelusko napísal:hmm,ked tak pekna Báj nie?:) V bajke vystupuju zvierata,prenasaju sa vlastnosti z ludi na zvierata a tak :D Ci nie?:) Aspon tak si to pametam zo skoly :P
bajka? to ma od bajky trosku daleko ale nevadi :D
_
podla mna to bol paradny film a neni to len na jedno pozretie ... uzasne prepracovane boje, hudba, vykony hercov a podobne.... velmi sa mi to pacilo a tesim sa na dvd :oops:
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

tak na tento film sa chystaaam.... 8) ..cochvila:)))
cestovatel
Expert
Expert

Príspevok od používateľa cestovatel »

tak mne osobne sa tento film velmi paci:: THIS IS SPARTAAAAA :P
Rubiki
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa Rubiki »

P3Bo napísal:Preco? Ja som nikde neuvadzal presne cisla . A po druhe to diskutabilne nie je je to overeny fakt ze spartania maly na stitoch grecke pismeno lambdu. Ziadny film nie je presny , ale aj keby sa nam zdal dokonaly tak jeho chyby zistit nikdy nemusime . :wink:
Nie som si isty ale myslim ze Lambdou sa preslavila Macedonska armada. Spartania mali klasicke stity z greckymi motivmi, spartania boli znamy aj svojimy cervenymi plastami, k velkemu stitu patrila este kopia a velmi kratky mec ktory sa podobal skor na dyku. Na tom filme sa da najst asi miliarda historickych preklepov, no neni to historicky film takze je to absurdne rozoberat.

Problem nastane u tych co to za historicky film budu povazovat....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

300 v cestine :P
300.Bitva.u.Thermopyl.2007.DVDRip.Xvid.CZ.ZeTToR
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Šu-Do napísal:300 v cestine :P
300.Bitva.u.Thermopyl.2007.DVDRip.Xvid.CZ.ZeTToR
To musi byť hrozná podívaná :P
jimino
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jimino »

dabing suckzz :-P
Petoo
Star
Star

Príspevok od používateľa Petoo »

hmm no na tom filme sa mi pacilo iba to ako sa ty spratania mlatili.. :) ako film mal aj pointu aj dej, no nejako ma neoslovil...
BTW: dnes som si kukol to s tym dabingom a musim povedat ze ako obvikle s angl. originalom to je neporovnatelne :smt022
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

no teraz som dopozeral... v anglictine som mal DVDScr. odkedy vysiel.. ale nepozeral som.. takze anglicku verziu som nevidel... a cesky dabing sa mi zdal dost v pohode... film je uzasny... kompletne cely film v nadhernom obraze... strasne vela efektov.. hlavne tie spomalovacie.. to nemalo chybu... filmu by som dal okolo 90%... naozaj je dobry
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Hej vsetko to bolo robene v študiu nič nenatačali vonku a niekde som čital ze herci čo hrali spartanov museli stravit mini pol roka intenzivneho posilovania v posilke aby mali tela ako mali spartani vtedy....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Enduro3333 napísal:herci čo hrali spartanov museli stravit mini pol roka intenzivneho posilovania v posilke aby mali tela ako mali spartani vtedy....
no ak je to tak tak by som tomu aj veril.. pretoze kazdy jeden mal brusne svaly ako schwarznegger ak nie väcsie :D
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Šu-Do napísal:no ak je to tak tak by som tomu aj veril.. pretoze kazdy jeden mal brusne svaly ako schwarznegger ak nie väcsie :D
Hej hej .... ale proste film to bol nadherny už pol roka pred jeho premierov som videl prví trailer a bol som uneseny a s každym novým trailerom som bol nedočkavješí .... a osobne si myslim ze originalne nie dabing =The Best ..... Už sa tešim na nejaky další epický trhak ... Ale aký ?.....Osobne si myslim ze 300 strčí film Alexander v klude do kapsi ....
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

Enduro3333 napísal:Hej vsetko to bolo robene v študiu nič nenatačali vonku
vonku natacali len tu scenu na zaciatku ked ti perzsky poslovia prichadzali na konoch cez pole ...
myslim
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

gwixt napísal:vonku natacali len tu scenu na zaciatku ked ti perzsky poslovia prichadzali na konoch cez pole ...
myslim
Ale aj to bolo hoooodne obohatene o PC grafiku ..... ale pekne to bolo ...u mna tento film ma 9/10
n1^
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa n1^ »

Petoo napísal:BTW: dnes som si kukol to s tym dabingom a musim povedat ze ako obvikle s angl. originalom to je neporovnatelne :smt022
Súhlasím s tebou... v EN jazyku je to very goood !! :smt009
Sepiroth
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Sepiroth »

gwixt napísal:vonku natacali len tu scenu na zaciatku ked ti perzsky poslovia prichadzali na konoch cez pole ...
myslim
ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....
Ved je to v podstate natočne podla komixovej verzie ale je to genielne spravene ....
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Sepiroth napísal:ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....
hehe... to som pisal aj ja.. ked som to zazrel prvy krat... ze to vyzera ako z rozpravky.. ale potom ked som si to pozrel tak to vyzeralo ozaj nadherne a dobre to spravili
gwixt
Addict
Addict

Príspevok od používateľa gwixt »

to bol predsa zamer ... trafit celkovym technickym spracovanim do komixovej predlohy ..

a mne sa to pacilo .. tak ako sa mi technickym spracovanim pacilo SinCity
Napísať odpoveď