hmm,ked tak pekna Báj nie?:) V bajke vystupuju zvierata,prenasaju sa vlastnosti z ludi na zvierata a taklekoklatik napísal:Pekna bajka.
300
bajka? to ma od bajky trosku daleko ale nevadiKelusko napísal:hmm,ked tak pekna Báj nie?:) V bajke vystupuju zvierata,prenasaju sa vlastnosti z ludi na zvierata a takCi nie?:) Aspon tak si to pametam zo skoly
_
podla mna to bol paradny film a neni to len na jedno pozretie ... uzasne prepracovane boje, hudba, vykony hercov a podobne.... velmi sa mi to pacilo a tesim sa na dvd
-
cestovatel
Expert
Nie som si isty ale myslim ze Lambdou sa preslavila Macedonska armada. Spartania mali klasicke stity z greckymi motivmi, spartania boli znamy aj svojimy cervenymi plastami, k velkemu stitu patrila este kopia a velmi kratky mec ktory sa podobal skor na dyku. Na tom filme sa da najst asi miliarda historickych preklepov, no neni to historicky film takze je to absurdne rozoberat.P3Bo napísal:Preco? Ja som nikde neuvadzal presne cisla . A po druhe to diskutabilne nie je je to overeny fakt ze spartania maly na stitoch grecke pismeno lambdu. Ziadny film nie je presny , ale aj keby sa nam zdal dokonaly tak jeho chyby zistit nikdy nemusime .
Problem nastane u tych co to za historicky film budu povazovat....
-
Šu-Do
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
no teraz som dopozeral... v anglictine som mal DVDScr. odkedy vysiel.. ale nepozeral som.. takze anglicku verziu som nevidel... a cesky dabing sa mi zdal dost v pohode... film je uzasny... kompletne cely film v nadhernom obraze... strasne vela efektov.. hlavne tie spomalovacie.. to nemalo chybu... filmu by som dal okolo 90%... naozaj je dobry
-
Enduro3333
Medium Professional
-
Enduro3333
Medium Professional
Hej hej .... ale proste film to bol nadherny už pol roka pred jeho premierov som videl prví trailer a bol som uneseny a s každym novým trailerom som bol nedočkavješí .... a osobne si myslim ze originalne nie dabing =The Best ..... Už sa tešim na nejaky další epický trhak ... Ale aký ?.....Osobne si myslim ze 300 strčí film Alexander v klude do kapsi ....Šu-Do napísal:no ak je to tak tak by som tomu aj veril.. pretoze kazdy jeden mal brusne svaly ako schwarznegger ak nie väcsie
-
Enduro3333
Medium Professional
ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....gwixt napísal:vonku natacali len tu scenu na zaciatku ked ti perzsky poslovia prichadzali na konoch cez pole ...
myslim
-
Enduro3333
Medium Professional
Ved je to v podstate natočne podla komixovej verzie ale je to genielne spravene ....Sepiroth napísal:ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....
-
Šu-Do
Redeemer
hehe... to som pisal aj ja.. ked som to zazrel prvy krat... ze to vyzera ako z rozpravky.. ale potom ked som si to pozrel tak to vyzeralo ozaj nadherne a dobre to spraviliSepiroth napísal:ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....
to bol predsa zamer ... trafit celkovym technickym spracovanim do komixovej predlohy ..Sepiroth napísal:ak toto považujete za oplus tak neviem no... cele to vyznievalo tak...komixovo, nerealne.... mne to prosto vadilo. Mohli to natočiť aj normálne a bolo by to lepšie, nemal by som pocit, že kukám na japonské anime bez poriadneho animáckeho deja....
a mne sa to pacilo .. tak ako sa mi technickym spracovanim pacilo SinCity