Ma ma vobec rada?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

midnight_man napísal:Kolega ja stebou v tomto nemozem suhlasit ;) ja som nasiel jednu svetlu vynimku vtedy este 14 rocnu dievcinu..a mozem povedat ze u nej to bolo dost na vztah nebolo to nic podobne tomuto co sa tu rozprava..skoda ze je takych tak malo :( ale som rad ze jednu taku poznam :roll:
no neviem ci to bolo skutocne tak ,lebo aj ty si bol pravdepodobne v jej veku resp o nieco starsi takze ... :wink: ale mohlo sa stat ze bola na tom psychicky lepsie tak sa ti to tak javilo, nechcem tu degradovat ale rovny rovneho si hlada ,nie ? aj po psychickej stranke..... podla mna v 14 to este nemoze byt "to prave orechove" uz 15 je dost skoro , a takychto je DOST malo s ktorymi by s dalo aj v 15 nieco naviazat...... 14 je imho malo,nieje to skoro len je to malo na "normalny" vztah.......
nechcem sa tu hadat ale ja to takto vidim
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

Lolofon napísal:no neviem ci to bolo skutocne tak ,lebo aj ty si bol pravdepodobne v jej veku resp o nieco starsi takze ... :wink: ale mohlo sa stat ze bola na tom psychicky lepsie tak sa ti to tak javilo, nechcem tu degradovat ale rovny rovneho si hlada ,nie ? aj po psychickej stranke..... podla mna v 14 to este nemoze byt "to prave orechove" uz 15 je dost skoro , a takychto je DOST malo s ktorymi by s dalo aj v 15 nieco naviazat...... 14 je imho malo,nieje to skoro len je to malo na "normalny" vztah.......
nechcem sa tu hadat ale ja to takto vidim
Ved jasne kazdy ma svboj nazor ano ja som mal 16 a tiez som si myslel ze to nieje ono ale ako vravis "rovny rovneho si hlada" a ja som videl ze je na tom po tejto strane uz lepsie....ale tvoj nazor ti brat nebudem ;)
Gabika91
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Gabika91 »

nooo jaa som to čítala až dokonca!BAcha na mna.No a ked ju naozaj chceš tak ja by tebou tak jej veru nedovolím aby flirtovala s íným.A ked ťa lúbi prečo enchce stebou chodiť???Trocha divné nemyslíš???No jaaa myslím že to divné je!
Lolofon
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Lolofon »

midnight_man napísal:som videl ze je na tom po tejto strane uz lepsie....
neviem ci to neplati tak u dievcat ze nromanlne tie 2-3 roky skor dospievaju ,takze neda sa vylucit ze ste mozno boli na rovnakej urovni :D , ale neeee v poho sak ked si bol spokjny tak to je pre teba najdolezitejsie :wink:
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

midnajt a vidíš ako to dopadlo- aj tam určite zohral svoju úlohu aj vek
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

krupica_dnb napísal:midnajt a vidíš ako to dopadlo- aj tam určite zohral svoju úlohu aj vek
Mozno moja neskusenost a neopatrnost :) (to su uz 100x prebrate temy ktorych tu ohladom tohto bolo dost :D takze to nerozoberajme lebo nas tu erik pobije)
Napísať odpoveď