Nemam nič proti koncu, mam niečo proti celemu filmu. Ta roztrasena kamera mi po chvili začala liezť na nervy. Cely film som bol nuteny sledovať suche, popadane listie - to si radšej zajdem do lesa. A to už ani nehovorim o tej dementnej husi, ktorej stupidny krik, tym otrasnym hlasom mi liezol na nervy, takže som mal chuť zavraždiť ju sam. Proste najhorši film aky som kedy videl.Ryan Giggs čo máš proti koncu? proste všetci zomreli, žiadny happy end alebo vysvetlenie, tomu vravím koniec dobrého filmu, hehe!
Najhorsi film
-
Ryan Giggs
VIP
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
information
Amateur
ako môžeš označiť takýto film za "psycho"?fruxo napísal:Kill Bill![]()
a podobne psycho americke sprostosti ...
omlúvam sa za ten koniec, malo to byť pre niekoho iného. ale k veci, roztrasená kamera bola asi preto aby film pôsobil čo najrealistickejšie, presne tak keď kameruješ bez statívu ktorý hlavné postavy nemali. film sa odohráva v lese kde študenti zablúdia tak čo chceš vidieť, ruletu v kasíne?Ryan Giggs napísal:Nemam nič proti koncu, mam niečo proti celemu filmu. Ta roztrasena kamera mi po chvili začala liezť na nervy. Cely film som bol nuteny sledovať suche, popadane listie - to si radšej zajdem do lesa. A to už ani nehovorim o tej dementnej husi, ktorej stupidny krik, tym otrasnym hlasom mi liezol na nervy, takže som mal chuť zavraždiť ju sam. Proste najhorši film aky som kedy videl.
//eritrocit: Používaj tlačítko uprav a nepíš dva príspevky za sebou.
-
Ryan Giggs
VIP
1. S tou kamerou mi to je samozrejme jasne, akurat, že mňa take zabery irituju.information napísal:omlúvam sa za ten koniec, malo to byť pre niekoho iného. ale k veci, roztrasená kamera bola asi preto aby film pôsobil čo najrealistickejšie, presne tak keď kameruješ bez statívu ktorý hlavné postavy nemali. film sa odohráva v lese kde študenti zablúdia tak čo chceš vidieť, ruletu v kasíne?no a k tej babenke, skús pár dní nejesť, nespať a byť aspoň trochu zúfalý a uvidíme ako si pokričíš ty
2. Už som videl mnoho filmov z prostredia lesa, no dokazali mi toho ukazať viac, ako len listie. Vidiel som aj zopar vysoko artovych veci, ktore sa tiež väčšinu času sustredili na listie, no tie aspoň mali nejaku hlbku a posolstvo.
3. Film som videl v original zneni, tam mi ta hus liezla riadne na nervy. Možno by mi to nevadilo v dabingu. Ale napriek tomu odolam, a nebudem to overovať, raz mi stačilo.
-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
-
[email protected]
Medium Expert
-
.I.LoVe.lOvE.
Expert