Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...
-
blitzkrieg
Professional
- Kontaktovať používateľa:
no napr najdes nejaku vec ktora pridava dajme tomu +6agility +4stamina ..+4 stamina ti prida 40Hp ..kazdy bod staminy je 10 hp + ..su aj take classy ktorym su tieto atributy naprd
..napriklad mas nejaku zbran ktora ti pridava +4 spirit a + 4intellect..tak ju nebudes pouzivat za rogua ale za warlocka a maga ...casom ako to budes hravat ..pochopis
-
Mrk
Professional
tak 4 spirit a 4 intelect by som pouzival len na priestovi....spirit u inych classoch neni niak extra dolezitycompleX napísal:no napr najdes nejaku vec ktora pridava dajme tomu +6agility +4stamina ..+4 stamina ti prida 40Hp ..kazdy bod staminy je 10 hp + ..su aj take classy ktorym su tieto atributy naprd..napriklad mas nejaku zbran ktora ti pridava +4 spirit a + 4intellect..tak ju nebudes pouzivat za rogua ale za warlocka a maga ...casom ako to budes hravat ..pochopis
-
Mrk
Professional
auctioneerhost5 napísal:hosi nedate mi tu link na addon ktory mi ukazuje cenu predmetov? pls pls nemozem ho najst
tu sa da sosnut nech sa paci
http://wow-en.curse-gaming.com/download ... uctioneer/
-
Mrk
Professional
no s visou electron sa da platit vraj iba s niektorou...cez niektore nezobere platbu...ja som si vybavil mastercard platim za nu 500sk rocne a ma to aj ine vyhody...ale tie zatial nevyuzivam....a zase ked si to tak zoberes tych 150-200 sk co usetris mesacne na karte...aj ked si zaplatis mastercard abo visu...stale budes v pluseHovniak napísal:Zevraj zacala fungovat platba cez Visu electron je na tom nieco pravda?kedze kupony ma uz vychadzaju dost draho tak by som si chcel vybavit kreditku (visu alebo masterCard nechcem pretoze za tie sa plati rocne 700 sk zato ze ju vobec vlastnite) ....
-
Grond
Medium Professional
ja len koli tomuto http://www.worldofwarcraft.sk/index.php ... Page=2&x=5Mrk napísal:no s visou electron sa da platit vraj iba s niektorou...cez niektore nezobere platbu...ja som si vybavil mastercard platim za nu 500sk rocne a ma to aj ine vyhody...ale tie zatial nevyuzivam....a zase ked si to tak zoberes tych 150-200 sk co usetris mesacne na karte...aj ked si zaplatis mastercard abo visu...stale budes v pluse
-
Mrk
Professional
no ano tam to je aj rozoberane ze od niektorych bank to zobere a od niektorych nie...neviem nezaujimal som sa tym a rovno som siel brat mastercard....len bol problem s bankou kde by mi ju dali a v SLSP daliHovniak napísal:ja len koli tomuto http://www.worldofwarcraft.sk/index.php ... Page=2&x=5
spat k veci kamos plati cez electronku len si musel v banke dat aktivovat tie postove platby vo dnoch a v mesiaci a este neico...ale zase poznam aj ludi co im eletroncou nejde platit.....no je to na tebe
-
*****HERO*****
Guru wannabe
aku by ste mi poradili sekeru ? mam Thun'grin's axe .. ale uz dost dlho tak sa pozeram po nejakej novej .. ma 7.8 damage per second ... som lvl 21 warrior troll a one handed axe lvl 105 .. poradili by ste mi pls nejaku ? ale iba one hand sekeru ... najlepsie by bolo keby sa dalo kupit od nejakeho NPC .. alebo ak by ju niekto koho by som zabil dost zacto dropoval ...
-
Mrk
Professional
vyexpi na 25 a na ah dostanes neviem za aku cenu...ja som ju kupoval za niakych 10-15 g pre altika tu je ta axe*****HERO***** napísal:aku by ste mi poradili sekeru ? mam Thun'grin's axe .. ale uz dost dlho tak sa pozeram po nejakej novej .. ma 7.8 damage per second ... som lvl 21 warrior troll a one handed axe lvl 105 .. poradili by ste mi pls nejaku ? ale iba one hand sekeru ... najlepsie by bolo keby sa dalo kupit od nejakeho NPC .. alebo ak by ju niekto koho by som zabil dost zacto dropoval ...
-
aruN
Professional
freecko to neni prave orechove,ofik ftwLukasN45 napísal:World of Warcraft je najlepsia hra aku som ked hral...hram juzu 7 mesiacov a stale ma neomrzela..hoci hram na free serveroch...myslim ze rady k tejto hre ani prilis netreba hrat wowko ta nauci samotne wowkotuto hru odporucam vsetkym ktory maju neobmedzeny internet
pozor na zavislost
-
Mrk
Professional
hehe neni to je na verziu co je na oficu to jest teraz tusim 2,10,0 ci niaka taka nevim niak som to neregistrovalhost5 napísal:mrk ten auctioneer mi nefunguje a je to na verziu 1.12.1?
a na verziu 1,12,1 sa tam tusim da tiez stiahnut
edit: http://wow-en.curse-gaming.com/download ... ads/24210/ toto tusim je pre 1.12