Všetko o World of Warcraft, datadisky, addony, patche...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
blitzkrieg
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blitzkrieg »

no napr najdes nejaku vec ktora pridava dajme tomu +6agility +4stamina ..+4 stamina ti prida 40Hp ..kazdy bod staminy je 10 hp + ..su aj take classy ktorym su tieto atributy naprd :) ..napriklad mas nejaku zbran ktora ti pridava +4 spirit a + 4intellect..tak ju nebudes pouzivat za rogua ale za warlocka a maga ...casom ako to budes hravat ..pochopis
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

compleX napísal:no napr najdes nejaku vec ktora pridava dajme tomu +6agility +4stamina ..+4 stamina ti prida 40Hp ..kazdy bod staminy je 10 hp + ..su aj take classy ktorym su tieto atributy naprd :) ..napriklad mas nejaku zbran ktora ti pridava +4 spirit a + 4intellect..tak ju nebudes pouzivat za rogua ale za warlocka a maga ...casom ako to budes hravat ..pochopis
tak 4 spirit a 4 intelect by som pouzival len na priestovi....spirit u inych classoch neni niak extra dolezity
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Tomas_pd »

s kade stiahnem addony?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Tomas_pd napísal:s kade stiahnem addony?

http://wow-en.curse-gaming.com/downloads/addons/
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

thx :D
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa host5 »

hosi nedate mi tu link na addon ktory mi ukazuje cenu predmetov? pls pls nemozem ho najst :oops:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

host5 napísal:hosi nedate mi tu link na addon ktory mi ukazuje cenu predmetov? pls pls nemozem ho najst :oops:
auctioneer
tu sa da sosnut nech sa paci
http://wow-en.curse-gaming.com/download ... uctioneer/
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Zevraj zacala fungovat platba cez Visu electron je na tom nieco pravda?kedze kupony ma uz vychadzaju dost draho tak by som si chcel vybavit kreditku (visu alebo masterCard nechcem pretoze za tie sa plati rocne 700 sk zato ze ju vobec vlastnite) ....
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:Zevraj zacala fungovat platba cez Visu electron je na tom nieco pravda?kedze kupony ma uz vychadzaju dost draho tak by som si chcel vybavit kreditku (visu alebo masterCard nechcem pretoze za tie sa plati rocne 700 sk zato ze ju vobec vlastnite) ....
no s visou electron sa da platit vraj iba s niektorou...cez niektore nezobere platbu...ja som si vybavil mastercard platim za nu 500sk rocne a ma to aj ine vyhody...ale tie zatial nevyuzivam....a zase ked si to tak zoberes tych 150-200 sk co usetris mesacne na karte...aj ked si zaplatis mastercard abo visu...stale budes v pluse
Grond
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grond »

Mrk napísal:no s visou electron sa da platit vraj iba s niektorou...cez niektore nezobere platbu...ja som si vybavil mastercard platim za nu 500sk rocne a ma to aj ine vyhody...ale tie zatial nevyuzivam....a zase ked si to tak zoberes tych 150-200 sk co usetris mesacne na karte...aj ked si zaplatis mastercard abo visu...stale budes v pluse
ja len koli tomuto http://www.worldofwarcraft.sk/index.php ... Page=2&x=5
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

idem skusit ten auctioneer :oops:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Hovniak napísal:ja len koli tomuto http://www.worldofwarcraft.sk/index.php ... Page=2&x=5
no ano tam to je aj rozoberane ze od niektorych bank to zobere a od niektorych nie...neviem nezaujimal som sa tym a rovno som siel brat mastercard....len bol problem s bankou kde by mi ju dali a v SLSP dali
spat k veci kamos plati cez electronku len si musel v banke dat aktivovat tie postove platby vo dnoch a v mesiaci a este neico...ale zase poznam aj ludi co im eletroncou nejde platit.....no je to na tebe
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

aku by ste mi poradili sekeru ? mam Thun'grin's axe .. ale uz dost dlho tak sa pozeram po nejakej novej .. ma 7.8 damage per second ... som lvl 21 warrior troll a one handed axe lvl 105 .. poradili by ste mi pls nejaku ? ale iba one hand sekeru ... najlepsie by bolo keby sa dalo kupit od nejakeho NPC .. alebo ak by ju niekto koho by som zabil dost zacto dropoval ...
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

*****HERO***** napísal:aku by ste mi poradili sekeru ? mam Thun'grin's axe .. ale uz dost dlho tak sa pozeram po nejakej novej .. ma 7.8 damage per second ... som lvl 21 warrior troll a one handed axe lvl 105 .. poradili by ste mi pls nejaku ? ale iba one hand sekeru ... najlepsie by bolo keby sa dalo kupit od nejakeho NPC .. alebo ak by ju niekto koho by som zabil dost zacto dropoval ...
vyexpi na 25 a na ah dostanes neviem za aku cenu...ja som ju kupoval za niakych 10-15 g pre altika tu je ta axe
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

World of Warcraft je najlepsia hra aku som ked hral...hram juzu 7 mesiacov a stale ma neomrzela..hoci hram na free serveroch...myslim ze rady k tejto hre ani prilis netreba hrat wowko ta nauci samotne wowko :) tuto hru odporucam vsetkym ktory maju neobmedzeny internet :P pozor na zavislost :lol:
aruN
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aruN »

LukasN45 napísal:World of Warcraft je najlepsia hra aku som ked hral...hram juzu 7 mesiacov a stale ma neomrzela..hoci hram na free serveroch...myslim ze rady k tejto hre ani prilis netreba hrat wowko ta nauci samotne wowko :) tuto hru odporucam vsetkym ktory maju neobmedzeny internet :P pozor na zavislost :lol:
freecko to neni prave orechove,ofik ftw :D aj ked freecko je niekedy haluz :D
LukasN45
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LukasN45 »

JJ mas pravdu..vyskusal som 10 dni na ofik zdarma...je to uplne o niecom inom....rad by som bol na ofiku lenze penazenka to nece dovolit :(
host5
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

mrk ten auctioneer mi nefunguje a je to na verziu 1.12.1? :cry:
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

host5 napísal:mrk ten auctioneer mi nefunguje a je to na verziu 1.12.1? :cry:
hehe neni to je na verziu co je na oficu to jest teraz tusim 2,10,0 ci niaka taka nevim niak som to neregistroval
a na verziu 1,12,1 sa tam tusim da tiez stiahnut
edit: http://wow-en.curse-gaming.com/download ... ads/24210/ toto tusim je pre 1.12
Tomas_pd
Light Expert
Light Expert

pls..nepoznate server kde sa v blyskej buducnosti nebudu menit patche z 1.12.x na 2.0.12??a moze byt aj 1.11.x!! :D

alebo nejaky funny server nepoznaate??dakujeem :D
Napísať odpoveď