enter00 napísal:kto to je?
odhadujem, ze nejaky dalsi skrachovanec.
to je Johny Perfekto...taky hip-hopovy tanecnik ktory bol aj v tej jojkarskej reality show tanec za milion...daj google a uricte nieco najdes....ale je ho to husty fliper
no pozeral som to pokial nebol futbal....
a zase sa tam len hadali , mazikovej jebkalo , ibi je stale cierny ,
zuzka stale pekna, moderatorka trapna ....
Ved sa tam maju ako na dovolenke ....
Tie klasicke survivor tak tam ani jest nemali tu maju aj kaviar...
no ja to pozeram ved aspon je co pozerat i ked je to dost trapne hlavne tie rozhovory moderatorov na neviem aky styl snad americky lol a jedine pozitivum myslim vizualne tam bola Natália Wallachová alebo samo ze Zuzana ta ked vypadne tak to uz nebude pozerat vobec nikto )
jin napísal:Akože videl som ukážky a došlo mi zle. Ale toto už nie je na srandu. To, že to niekto (a tých ľudí nie je málo) pozerá a zabáva sa pri tom, podáva svedectvo o istom kritériu slovenského národa. Povrchné, nízke, plytké, trápne, stupídne a propagujúce pseudocelebrity. Do kelu kto pasoval hentých ľudí za celebrity?? Slováci? Médiá? Nemali by byť náhodou celebrity tou reprezentačnou vzorkou národa? Utópia? Hej.....Ale nasralo ma to fest...Pokiaľ táto zhovadilosť bude vo vysielaní TV JOJ, tak sa jej oblúkom budem vyhýbať...
Evičkin úsmev zahreje (nasere) aj na štyri zimné mesiace.
no tak toto bol vazne ze stastny napad poslat zopar idiotov na ostrov..nase uzasnee "celebrity"..podla mna to je dost trapne a netusim co k tomu mam povedat,ten kto to vymyslel bol asi riadne pod parou...videla som to raz,ale vazne sorry akoze co???!!mozno by to bolo v pohode kebyze tam daju normal ludi,trosecnik alebo nieco podobne ale "celebrity".??!!..divne
barcica napísal:no tak toto bol vazne ze stastny napad poslat zopar idiotov na ostrov..nase uzasnee "celebrity"..podla mna to je dost trapne a netusim co k tomu
podľa mna to bol super nápad, už to len treba dotiahnuť do konca - zhodiť tam nejaku atomovku
trapne....,keby to bola aspoň pastva pre oči,ale ani to nie,sama celulitida a tony tuku(samozrejme su aj vynimky).Jojka im musela poriadme zaplatiť,ked pristupili na takýto scénar hry(hádať sa,slzičky,rozbroje,letne lásky....).Ale stále mi vrtá hlavou,kto to sleduje.. a tých musí byť poriadne vela,inač by to nevysielali o 20hod a ešte k tomu v sobotu.
Aky som štastný,že mame DigiTV a nemusim sledovať tieto slovenské mienkotvorné priblblé stanice.
je to pekna chu*ovina jojka u mna teraz tymto dost kleska radsej by som si pozrel nejaky dobry film ked tam obcas v sobotu nieco dobre slo.... tristvrtina ludi tam spolocne s celebritami nic nema ....
jedna z najtrapnejsich veci co som za posledne obdobie vydel, ma to vsetky zapory co existuju, takze sa mi vidi nepotrebne ich sem vypisovat... videl som len jednu cast aj to asi 10 minut a stacilo mi.