existuje MB kde napojis aj PCi-e aj AGP

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

existuje MB kde napojis aj PCi-e aj AGP

Príspevok od používateľa juslik »

existuje taka zakladna doska kde napojis aj PCi expres aj AGP ?
chrono
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa chrono »

GA-8VT880P Combo
Vyskúšaj Google a "combo motherboard pci express agp". :)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Aj Asrock je známy takýmito "hybridmi", že aj AGP/PCIe a aj DDR/DDR2. Napr.: Asrock 4COREDUAL VSTA
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

a nemate nejaky link kde ju predavaju lebo nejak to nevim najst ale slovensko..
brm
Darca
Darca

Asrock som našiel v http://www.x-computers.sk/shop.htm ..ale určite ju budú mať takmer všade, kde predávajú základné dosky Asrock..
midnight_man
Guru
Guru

all

Príspevok od používateľa midnight_man »

ako som pocuj tieto "haraburdy" kombinovane niesu bohvieco :( nemam skusenost ale to bude robit problemi isto..taketo veci su vzdy komplikovane
chrono
VIP
VIP

Tiež nemám rád kombinované veci, ale keď sú napr. potrebné dve výkonné grafické karty, nemusí to byť zlé riešenie (určite existuje aj iný spôsob, ako mať v jednom PC viac grafických kariet, ale určite to bude drahšie, ako kombinovaná základná doska).
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

mne ide o to ze si kupim novy PC len graficku nie a teraz mam AGP a v buducnosti chcem pci-e
brm
Darca
Darca

juslik.. na Tvojom mieste radšej počkám, prisporím a potom kúpim nový komplet.

chrono.. myslíš, že v tomto prípade by fungovali dve grafiky AGP+PCIe súčasne? :)
chrono
VIP
VIP

brm napísal:chrono.. myslíš, že v tomto prípade by fungovali dve grafiky AGP+PCIe súčasne? :)
Minimálne pri tej, čo som dal odkaz, je to vlastnosť tej dosky (aspoň som to tak pochopil).
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

chrono napísal:Minimálne pri tej, čo som dal odkaz, je to vlastnosť tej dosky (aspoň som to tak pochopil).
ale sak keby dam pci-e a agp spolu tak to je trosku dost odveci sak to je jak keby som daval skodovku s bmwckom vedla seba nech spolu tahaju nieco...sak skodovka by nic neutahla..
midnight_man
Guru
Guru

all

no agp +PCIe je myslene tak ze bud to alebo to obe naraz nepojdu..aleno sa mylim?
chrono
VIP
VIP

juslik napísal:ale sak keby dam pci-e a agp spolu tak to je trosku dost odveci sak to je jak keby som daval skodovku s bmwckom vedla seba nech spolu tahaju nieco...sak skodovka by nic neutahla..
Rozdiel vo výkone medzi AGP a PCI-Express grafickými kartami zase nie je až tak veľký. Dve hry by si si naraz samozrejme nezahral, ale to by bol skôr problém málo výkonného počítača. Niekedy je vhodné, mať viac grafických kariet (napr. pri strihu videa, môže jedna karta ukazovať náhľad v rozlíšení videa).
midnight_man napísal:no agp +PCIe je myslene tak ze bud to alebo to obe naraz nepojdu..aleno sa mylim?
AGP a PCI-Express sú rôzne zbernice a preto by nemusel byť problém, používať dve grafické karty súčasne. (niektoré základné dosky umožňujú použitie dvoch PCI-Express x16 kariet, takže je možné, mať dve grafické karty)
midnight_man
Guru
Guru

chrono napísal:AGP a PCI-Express sú rôzne zbernice a preto by nemusel byť problém, používať dve grafické karty súčasne. (niektoré základné dosky umožňujú použitie dvoch PCI-Express x16 kariet, takže je možné, mať dve grafické karty)
to viem...ale ja vravim mat aj AGP aj PCiE a aby sli sucastne...myslim ze tak to autor tejto temy chcel...vravim ze je to somarina kedze su to rozne zbernice..to mate ako keby ste chceli PCI(8mb)vga s AGP =blbost
chrono
VIP
VIP

midnight_man napísal:to viem...ale ja vravim mat aj AGP aj PCiE a aby sli sucastne...myslim ze tak to autor tejto temy chcel...vravim ze je to somarina kedze su to rozne zbernice..to mate ako keby ste chceli PCI(8mb)vga s AGP =blbost
Sú ludia, ktorý používajú kombináciu AGP a PCI (napr. na tej PCI grafickej karte pozerajú film). :) Sú ľudia, ktorý z nejakého dôvodu potrebujú dve grafické karty (a nevadí im, že je jedna menej výkonná).
midnight_man
Guru
Guru

chrono napísal:Sú ludia, ktorý používajú kombináciu AGP a PCI (napr. na tej PCI grafickej karte pozerajú film). :) Sú ľudia, ktorý z nejakého dôvodu potrebujú dve grafické karty (a nevadí im, že je jedna menej výkonná).
by ma zaujimalo co robia na tej agp? hraju sa stare hry ktore na PCiE nejdu? :D :D hh :?:
chrono
VIP
VIP

Napr. programátor hier (alebo iných OpenGL aplikácií) môže pracovať na tej horšej karte, a výsledok si môže okamžite skontrolovať na tej lepšej (napr. po úprave nejakých parametrov). :wink:
Napísať odpoveď