existuje MB kde napojis aj PCi-e aj AGP
-
juslik
King
- Kontaktovať používateľa:
existuje MB kde napojis aj PCi-e aj AGP
existuje taka zakladna doska kde napojis aj PCi expres aj AGP ?
Asrock som našiel v http://www.x-computers.sk/shop.htm ..ale určite ju budú mať takmer všade, kde predávajú základné dosky Asrock..
-
midnight_man
Guru
all
ako som pocuj tieto "haraburdy" kombinovane niesu bohvieco
nemam skusenost ale to bude robit problemi isto..taketo veci su vzdy komplikovane
-
midnight_man
Guru
all
no agp +PCIe je myslene tak ze bud to alebo to obe naraz nepojdu..aleno sa mylim?
Rozdiel vo výkone medzi AGP a PCI-Express grafickými kartami zase nie je až tak veľký. Dve hry by si si naraz samozrejme nezahral, ale to by bol skôr problém málo výkonného počítača. Niekedy je vhodné, mať viac grafických kariet (napr. pri strihu videa, môže jedna karta ukazovať náhľad v rozlíšení videa).juslik napísal:ale sak keby dam pci-e a agp spolu tak to je trosku dost odveci sak to je jak keby som daval skodovku s bmwckom vedla seba nech spolu tahaju nieco...sak skodovka by nic neutahla..
AGP a PCI-Express sú rôzne zbernice a preto by nemusel byť problém, používať dve grafické karty súčasne. (niektoré základné dosky umožňujú použitie dvoch PCI-Express x16 kariet, takže je možné, mať dve grafické karty)midnight_man napísal:no agp +PCIe je myslene tak ze bud to alebo to obe naraz nepojdu..aleno sa mylim?
-
midnight_man
Guru
to viem...ale ja vravim mat aj AGP aj PCiE a aby sli sucastne...myslim ze tak to autor tejto temy chcel...vravim ze je to somarina kedze su to rozne zbernice..to mate ako keby ste chceli PCI(8mb)vga s AGP =blbostchrono napísal:AGP a PCI-Express sú rôzne zbernice a preto by nemusel byť problém, používať dve grafické karty súčasne. (niektoré základné dosky umožňujú použitie dvoch PCI-Express x16 kariet, takže je možné, mať dve grafické karty)
Sú ludia, ktorý používajú kombináciu AGP a PCI (napr. na tej PCI grafickej karte pozerajú film).midnight_man napísal:to viem...ale ja vravim mat aj AGP aj PCiE a aby sli sucastne...myslim ze tak to autor tejto temy chcel...vravim ze je to somarina kedze su to rozne zbernice..to mate ako keby ste chceli PCI(8mb)vga s AGP =blbost
-
midnight_man
Guru